Oliwcia11819 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hej mama na imię Oliwia i mam psa który wabi sie Blanka jest rasy Beagle .Jest upart energiczna i jest diabłem ma 8tygodni.Chciałabym wam ją pokazać ale nie umiem wstawiać zdjęć:placz::placz::placz: Quote
Lilo. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 musisz zrobić hosting zdjęć ( nie wiem jak to sie dokładnie nazywa ) możesz wpisać poprostu w google hosting zdjęć wybierasz którąś z podanych stron . Tam jest opisane jak masz to zrobić . Po hostingu kopijuesz link który ci się ukażę . a na dogomani pisząc post klikasz w górnym pasku taką żółtą ikonke z górami tak wklejasz link i gotowe . :p jeśli coś źle wytłumaczyłam to przepraszam ale w tłumaczeniu nie jestem dobra. ;xx a teraz dawaj zdjęcia . :mad: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='Lilo.']musisz zrobić hosting zdjęć ( nie wiem jak to sie dokładnie nazywa ) możesz wpisać poprostu w google hosting zdjęć wybierasz którąś z podanych stron . Tam jest opisane jak masz to zrobić . Po hostingu kopijuesz link który ci się ukażę . a na dogomani pisząc post klikasz w górnym pasku taką żółtą ikonke z górami tak wklejasz link i gotowe . :p jeśli coś źle wytłumaczyłam to przepraszam ale w tłumaczeniu nie jestem dobra. ;xx a teraz dawaj zdjęcia . :mad: To może ja wytłumaczę :evil_lol: Wchodzisz na : ImageShack® - Image Hosting, klikasz ''Browse...'', no chyba że ktoś ma ''Szukaj'' albo co innego. Wybierasz zdjęcia, zmniejszasz do formatu 640x480 u ładujesz. Kopiujesz linki, do góry, jak piszesz posta to masz taki jakby obrazek. Tam wklejasz i już gotowe! Góra pięć zdjęć w jednym poście ! ;) Quote
Recommended Posts