maciaszek Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 I ja do trzymania kciuków się dołączam! Pan wygląda na dobrego i ciepłego człowieka. Uda się! Quote
Kenny Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Soema napisał(a):Lilu, współpracuj... oj przydałoby się :) Quote
malawaszka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179004-szczeniaki-bez-domu-potrzebujemy-DT Kenny potrzebuje pomocy Quote
Kenny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Lilu pojechała dziś do nowego domu !!!!! :):):) 3majcie kciuki, żeby się szybko zaklimatyzowała i oswoiła z nowym otoczeniem...Domek super (ten, o którym wcześniej pisałam), w bloku, na Ruczaju, pan mieszka z żoną i dwoma synami. Lilu będzie tam miała bardzo dobrze...będzie rozpieszczana jak królewna :) zrobiłam wizytę przedadopcyjną, podpisałam umowę, więc wszystko dopięte na ostatni guziczek. czekam na wieści od pana jak Lilu się zachowuje i czy przełamuje strach do mężczyzn powoli...jednym słowem szczęśliwe zakończenie. missieek dziękuję, że wypatrzyłaś małą i że dzięki Tobie ma prawdziwy dom. kanna dzięki za pomoc w transportach, bez Ciebie byłoby ciężko. i Wam wszystkim dziękuję za ogłaszenie i za wszystko! Lilu od dziś ma swoją rodzinę, prawdziwą rodzinę (mam nadzieję, że nie zapeszam i że nic się już nie zmieni)...cieszę się okropnie, co nie zmienia faktu, że przepłakałam cały dzień...tęsknię już za tą wesołą dziewczynką :( Quote
missieek Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Kenny']missieek dziękuję, że wypatrzyłaś małą i że dzięki Tobie ma prawdziwy dom. [/QUOTE] domek to juz Twoja zasluga, Twoj czas poswiecony aby Lilu wyszla na psa :) :Rose: ja ja tylko nie olalam jak kobieta mi o niej powiedziala Quote
maciaszek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :multi: :multi: :multi: Świetne wieści :multi: :multi: :multi:. Odwaliłaś kawał dobrej roboty! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Kenny :klacz: wspaniale!!!!!!!!!! :laola: dużo szczęscia dla malutkiej!!!!! Quote
kanna Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Kenny ja się w wolnej chwili zgłoszę po te smyczki i obróżkę .....bo jeśłi znowu będę wieźć ? psa " helikoptera" to się przydadzą...:)...szczęścia malutka...:) Quote
Kenny Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Soema']I jak Lilu w nowym domu?[/QUOTE] no muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczona. myślałam, że będą mieć na początku problemy ze spacerami, ostrzegałam że może być ciężko, ale Pan mówi, że Lilu co prawda trzeba wynosić na zewnątrz, bo boi się windy, ale jak już wyjdzie to ładnie idzie, załatwia wszystkie potrzeby i wraca do domu :) upatrzyła sobie miejsce w kuchni przy stole i tam pilnuje czy coś dobrego ze stołu przypadkiem nie spadnie :) podobno na jednym spacerku wyrwała się z obroży i zaczęła zwiewać, ale jak się zorientowała, że dookoła sami obcy ludzie to wróciła do pana...napędziła mu stracha i sobie sama chyba też. poza tym jest dobrze, miejmy nadzieję, że tak zostanie... Quote
malawaszka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 o matko :mdleje: może lepiej jednak żeby w szelkach chodziła? Quote
bahlsa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kenny, widziałam na wątku Dżiny od missieek, że szukasz podobnej do Lilu suczki. http://www.dogomania.pl/threads/175326-PrzyjechaA-am-z-rodzina-odjechali-beze-mnie-czyli-powtorka-z-rozrywki-z-koszmaru zobacz na tą czarnulkę, jest pod opieką karusip. Quote
Kenny Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='malawaszka']o matko :mdleje: może lepiej jednak żeby w szelkach chodziła?[/QUOTE] tak jest! pan już zakupił szelki. oby się to nie powtórzyło... Quote
Recommended Posts