Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to trzeba przemyśleć sprawę, jeśli sunia miałaby zostać na stałe to powinna mieć jakiś kojec bo w końcu ktoś się wkurzy, zaczną się skargi i zadzwonią po schron :shake:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie Paula,tylko Paola:)
Sunie chciała wziąść jedna z pracownic.Rozmawiałam z nią na ten temat-ale widocznie sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.
Dla mnie pomysł z tym żeby suńcia została na terenie szpitala jest beznadziejny.To duży teren,z parkiem po którym w okresie letnim spacerują pacjenci,cenrum miasta-sunia jest typu stróżującego,ehh kupy sie to nie trzyma.
Sterylka konieczna,ale czy dadzą sobie radę z opieką po zabiegu i nie tylko -skoro TYLKO DO 14 pracują???

Posted

Ja uważam, że mieszkanie psa na terenie szpitala nie ma szans powodzenia. Tej suni trzeba znaleźć dom, wziąć ją na dt. Zrobić sterylkę. Inaczej się nie da :shake:

Posted

Paola06 napisał(a):
Nie Paula,tylko Paola:)
Sunie chciała wziąść jedna z pracownic.Rozmawiałam z nią na ten temat-ale widocznie sytuacja zmienia sie jak w kalejdoskopie.
Dla mnie pomysł z tym żeby suńcia została na terenie szpitala jest beznadziejny.To duży teren,z parkiem po którym w okresie letnim spacerują pacjenci,cenrum miasta-sunia jest typu stróżującego,ehh kupy sie to nie trzyma.
Sterylka konieczna,ale czy dadzą sobie radę z opieką po zabiegu i nie tylko -skoro TYLKO DO 14 pracują???

Przepraszam, na szybko wiadomoiśc wysyłałam :oops: To już się więcej nie powtórzy :loveu: PaOla :)

• 2 weeks later...
Posted

dzwonila do mnie Pani ktora kontaktowala sie ze mna na poczatku
szczeniaki wydane poza jedna suczka
wziela ja jedna Pani na przechowanie do siebie
ale bardzo prosi o pomoc w szukaniu domu (jej suka jej nie toleruje)
zrozumialam ze Pani mieszka na francuskiej
przydaloby sie tam podejsc i porobic malej zdjecia i pooglaszac
kto pomoze? moge podac tel do osoby ktora do mnie dzwonila aby sie przez nia umowic

nad matka szczeniat podobno zastanawia sie powaznie inna Pani
ale wartoby popytac i zasugerowac sterylizacje suki
wytlumaczyc ze to wazne

Posted

Mama szceniaków biega po terenie szpitala.
Jedzenia ma dużo, ale bezpiecznie nie jest.
Budę ma.

Szczeniaków już nie ma. Tyle się dowiedziałam.

Posted

Jasza napisał(a):
Mama szceniaków biega po terenie szpitala.
Jedzenia ma dużo, ale bezpiecznie nie jest.
Budę ma.

Szczeniaków już nie ma. Tyle się dowiedziałam.

Niedobrze :( słuchajcie, może ktoś podskoczy, zrobi jej zdjęcia? albo szukamy dt dla niej???

Posted

Własnie dostałam od Jaszy smsa, że sunia - mamusia już w nowym domku - zabrała ją któraś z lekarek do siebie do domku z ogródkiem :laola:

okazało się, że to młodziutka suczka - trochę ponad roczna

Posted

Potwierdzam, że sunię zabrała jedna z lekarek.
Misieek, masz namiary na tą Panią która jest DT dla szczeniaka?
Napiszę na wątku katowickim, że potrzebna osoba z Katowic do zrobienia zdjęć.
Tylko z kim sie mogą kontaktować?
Z Tobą?
Podasz numer potem?

• 3 weeks later...
Posted

czy ktoś może podjechać do Strzemieszyc (Dąbrowa Górnicza - Strzemieszyce) do pani która zaopiekowała się ostatnim malcem, który szuka nadal domu? nie ma zdjęć, a ta pani sobie nie radzi ze swoją suką, która chce pożreć malca :( żeby on nie wylądował w schronisku w końcu :(