maga18 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Asiaczku to fakt, cieszą najbardziej!!!! :multi: i kilka fot z finałów BIS PUPPY BIS JUNIOR Quote
jacoszakal Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Foto Galeria z XIV MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KRAKÓW 2010 : http://www.hepnar.pl/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&catid=102 Quote
IrishDevils Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cordarragh PICASSO - dosk1, Zw.mł, NJwR, BOB i BOG2! Młody nie ma jeszcze roku, a pokonał tego dnia 21konkurentów :)! Jestem mega dumna z mojego potwora! :lol: Quote
Iss Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 na onecie też jest relacja http://pies.onet.pl/1189,1,1,psie_pieknosci_w_krakowie,galeria.html Uchwycił ktoś może finały baby ?? Quote
pierozek_monika Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Gratuluję wyników! Wyniki moich chłopaków Bleper's PRIME MINISTER - CWC, CACIB - zakończył Interchampionat!!! Bleper's TRAFALGAR - CWC, r-CACIB bardzo się cieszę :) Quote
Ranbaza Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Więc i ja się pochwale..URZEKAJĄCA URODA Full Speed-CWC,CACIB,BOB,Bis Ras Polskich lok.I,BOG lok.III :) Quote
Ranbaza Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 PodajLape.pl a można prosić o fotke z Bis Ras Polskich?gdyż na stronie,jest pomyłkowo,dwa razy fota z Bis Junior... Quote
Asiaczek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 shadow9 napisał(a):Cordarragh PICASSO - dosk1, Zw.mł, NJwR, BOB i BOG2! Młody nie ma jeszcze roku, a pokonał tego dnia 21konkurentów :)! Jestem mega dumna z mojego potwora! :lol: Też bym była dumna:) Gratulacje! pierozek_monika napisał(a):Gratuluję wyników! Wyniki moich chłopaków Bleper's PRIME MINISTER - CWC, CACIB - zakończył Interchampionat!!! Bleper's TRAFALGAR - CWC, r-CACIB bardzo się cieszę :) Brawo!!! Ranbaza napisał(a):Więc i ja się pochwale..URZEKAJĄCA URODA Full Speed-CWC,CACIB,BOB,Bis Ras Polskich lok.I,BOG lok.III :) W sumie to wyniki Panienki U.U. mnie nie dziwią:) Sunia piękna to i wyniki sa superowe! Pzdr. Quote
Hawanka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 moge prosic dobrego duszka o STAWKE HAWAŃCZYKA ???? Quote
Marchewkowy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Kasia super foty :) Dzięki za wszystko i gratulacje dla magicznej! Quote
meta Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 My również z sukcesami :multi: chiński grzywacz VALENTINO Favonius - CAC, BOS , CACIB :lol::lol::lol: fot. by Gattaca Quote
PARSONRK Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 poprosze o stawkę Parso Russell Tterrierów - całe 4 były :] Quote
Bardotka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 PodajLape, a czy można sobie fotkę z BOG I podebrać do siebie na stronkę? Quote
maga18 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 PARSONRK napisał(a):poprosze o stawkę Parso Russell Tterrierów - całe 4 były :] 5 ;) Psy baby Kajo szczeniaki Diger Psie Szalenstwo posrednia Impuls Mysia Zagłada Suki młodziez Laga z Psiego Chaosu Pacolito PHrentic Alice Quote
maga18 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Hawanka napisał(a):moge prosic dobrego duszka o STAWKE HAWAŃCZYKA ???? PSY baby Idol od Mokry Bandita szczeniat Timon Biale Bursztynki championy Baribals Filou Filou SUKI młodzież Mamaine Marrero Quote
Hawanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 maga18 napisał(a):PSY baby Idol od Mokry Bandita szczeniat Timon Biale Bursztynki championy Baribals Filou Filou SUKI młodzież Mamaine Marrero Dzięki ;);) Quote
PARSONRK Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 maga18 napisał(a):5 ;) Psy baby Kajo szczeniaki Diger Psie Szalenstwo posrednia Impuls Mysia Zagłada Suki młodziez Laga z Psiego Chaosu Pacolito PHrentic Alice Dzięki wielkie :D:D:D Quote
PodajLape.pl Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Bardotka']PodajLape, a czy można sobie fotkę z BOG I podebrać do siebie na stronkę? Pewnie, ze można Bardzo proszę o podpisanie: www.PodajLape.pl Pozdrawiam Quote
PodajLape.pl Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dorzuciliśmy dziś jeszcze taką małą fotorelacje z wystawy - z pudeł i nie tylko - może ktoś się odnajdzie. Zapraszamy www.podajlape.pl/aktualnosci/206/Miedzynarodowa-Wystawa-Psow-Rasowych-w-Krakowie-2010-fotorelacja.php Quote
bachar Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Gwoli uściślenia...na jednym ze zdjęć nie jest bolończyk, tylko bichon a poil frise (bichon frise) Quote
PodajLape.pl Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 bachar napisał(a):Gwoli uściślenia...na jednym ze zdjęć nie jest bolończyk, tylko bichon a poil frise (bichon frise) Racja. Dobrze, że błąd został zauważony - już poprawiam. :) Quote
Bura Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 PodajLape.pl napisał(a):Racja. Dobrze, że błąd został zauważony - już poprawiam. :) My też się załapaliśmy :) Duże białe pudelino :) Quote
Recommended Posts