Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a dobry rozmar wysłali??

dobry, sprawdziłam :razz:
Jak poluzuje na maksa to nie mogę regulatora na rzep dopiąć, bo za mała obroża jest. Ale szczerze mówiąc to spodziewałam się czegoś lepszego po ezy dogu

Posted

Olson napisał(a):
Dziewczyny, jakie szelki do sanek i skąd? Bo wczoraj pies nas tak powyciągał, że dzisiaj doszłam do tego, że trzeba kupic szelki. :D

norweskie z bocznymi kółkami lub sledy

Posted

[quote name='deer_1987']Nie wiem jaki rozmiar ale tutaj masz S http://globaldogshop.com/rogz-obroza-rogz-fancy-dress-jellybean-small-retro-rex-p-1806.html

a tu cala lista pod retro rex
http://globaldogshop.com/advanced_search_result.php?keywords=retro+rex+&x=5&y=15

rozmiar M. ja chcę zamówić na prodog ten zacisk. Ale sama nie wiem wolałabym zwykłą. ale tam jest dość drogo. A na prodog nie ma zwykłych M. ktoś ma zwykłą M? ile kosztuje w Polsce ta obroża? a jak tam z dowozem, ile kosztuje?

Posted

Vailet napisał(a):
mówiłam że znalazłam pół zacisk i wysłałaś mi link z pół zaciskiem ;) tak? za darmo? hm.. to może faktycznie zamówię. A jak się tam zamawia? ktoś wie?

normalnie zamawiasz i potem placisz :)

Posted

Vailet napisał(a):
ale przelewem? zwykłym jak na np. pro dog? mówiłaś o jakimś PayPal?

Ja nic nie mowilam o paypal:) mowilam ze ja placilam karta bankowa :) dodaj sobie do koszyka co chcesz i klikaj i zobaczysz jakie masz opcje zaplaty

Posted

[quote name='Vailet']ale przelewem? zwykłym jak na np. pro dog? mówiłaś o jakimś PayPal?
przeciez mozesz zamowic dojsc do informacji o platnosci bez potwierdzania zamowienia

PayPal Bank transfer

Posted

byl u nas listonosz, ale bylismy na spacerze, wiec dopiero odebralam przesylke z poczty.

obroze dogstyle sa na maksa super ladne.
jutro foty na modelach.

moze tylko jedno mi troche nie pasi-na takie psy jak moje to jednak musi byc wiekszy pasek, co przechodzi przez kolko w zacisku, bo one maja chude szyje i duze glowy:))))
ale nie wiedzialam o tym wczesniej.

dziewczyny wygladja jak dream team. szczegolnie w tych jelonkach:)))

jutro test spacerowy, a potem nastepne zamowienie:)))

Posted

barberry napisał(a):
W moim Sport Blue M też 7,5cm więc to chyba standard w tym rozmiarze.

dzięki, mam zacisk i ma 8, jest dla mnie za długi.. więc chyba wezmę tą zwykłą.

Posted

gops napisał(a):
ja wziełam te czachy na szarym tle i różowymi gwiazdkami ;)
my na razie możemy tylko szelek używać więc musiałam suke obkupić i tym sposobem czekamy na 3 sztuki z DogStyl :lol:

ej gops odgapilam od ciebie!!!

ale ja bede miec obroze.
moj pies tez jest czarny, podpalany i niegrzeczny:)))))))

Posted

To ja mam max 6,5cm, ale liczyłam od momentu, gdzie się przestaje zaciskać do miejsca, gdzie może rozciągnąć się najbardziej (czyli kółka już nie) ^^ Przy okazji jak dla mnie to ten zacisk prędzej się zniszczył niż zdążył wyrobić. :cool3: