Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']Moli dostanie ezy doga od Tz jednak :diabloti::evil_lol:
jaki kolor? ;p

szerokość 18mm?

C&B zawsze to jest już jakiś krok do spełnienia marzeń..... ;d

Bazylowa a haszczaki masz może w planie??

Posted

[quote name='NightQueen']fiolet, szerokość 22 mm

mam nadzieje oczywiście że będzie na stanie jeszcze, bo z pełną miską różnie bywa, a innego koloru nie chcę
fiolet śliczny :loveu: :loveu:

:cool3:

Posted

moje pytanie brzmi-one sa dla czarnych dziewczyn?:)

sa absolutnie piekne.

chcialabym tu pozdrowic wszystkich mezczyzn, ktorzy wstydza sie chodzic na spacery z psami w rozowych obrozach.

czy sa jakies szanse na tasiemke ze znaczkiem batmana?
bo jak nie to niedlugo chyba jeszcze skusze sie na czaszki:)

Posted

[quote name='NightQueen']wiem że śliczny dlatego uparłam się na niego :diabloti:

jelonki super :loveu: to jedna z moich ulubionych tasiemek, a na sowy to ja już patrzeć nie mogę :evil_lol:[/QUOTE]
ta jelonki wyszły bardzo fajnie z tym połączeniem :loveu:

[quote name='a_niusia']moje pytanie brzmi-one sa dla czarnych dziewczyn?:)

sa absolutnie piekne.

chcialabym tu pozdrowic wszystkich mezczyzn, ktorzy wstydza sie chodzic na spacery z psami w rozowych obrozach.

bo jak nie to niedlugo chyba jeszcze skusze sie na czaszki:)[/QUOTE]
oczywiście, że dla Was:evil_lol: we wtorek powinny być już u Was:cool3:
czekamy na zdjęcia na dziewczynach :loveu:

Posted

nooo sa piekne, az nie wierze, ze sa dla nas. szczerze mowiac to juz kombinuje w glowie nastepne-wiem, jestem durna:))

teraz juz chce postawic na indywidualnosc:))) jak nie ma szans na batmany to dla gnojka chcialabym trupie czachy a dla starszej cos uroczo kobiecego:))

Posted

[quote name='NightQueen']wiem że śliczny dlatego uparłam się na niego :diabloti:

jelonki super :loveu: to jedna z moich ulubionych tasiemek, a na sowy to ja już patrzeć nie mogę :evil_lol:

[quote name='a_niusia']moje pytanie brzmi-one sa dla czarnych dziewczyn?:)

sa absolutnie piekne.

bo jak nie to niedlugo chyba jeszcze skusze sie na czaszki:)

[quote name='a_niusia']nooo sa piekne, az nie wierze, ze sa dla nas. szczerze mowiac to juz kombinuje w glowie nastepne-wiem, jestem durna:))

teraz juz chce postawic na indywidualnosc:))) jak nie ma szans na batmany to dla gnojka chcialabym trupie czachy a dla starszej cos uroczo kobiecego:))
bardziej męskie to były samochodziki, ale dla dziewczyny to nie bardzo :)

moze pacyfki, takie czachy:
http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC05449.jpg

albo piraci ;d

Posted (edited)

Ja mam zdjęcia jednej z naszych nowych obróżek od Corse, niestety pies był tak podekscytowany śniegiem, że nierozmazane zdjęcia wyszło tylko w tej 'intymnej' chwili haha. :D Jutro zrobie lepsze. ;)

Uploaded with ImageShack.us

I jak narazie nasz najwygodniejszy półzacisk. :smile:

Uploaded with ImageShack.us

Edited by paulaa.
Posted

Ależ ten wątek galopuje :) Mam nadzieję, ze wszystkim odpowiedziałam.

[quote name='deer_1987']Bazylowa a jak zamowic od Ciebie te z jamnisiami?

może być przez PW ;)

[quote name='Smile of Red Witch']Bazylowa a ja nadal czekam na Amstaffowe ;)

Eh... widzisz. Miały być po borderach, a tu wryły się nam aussie i cavisie. Ale teraz już nie damy się zmanipulować i następne w kolejce są TTB. Nowe staffiki też będą :)

[quote name='AnIeLa']Czekam na labki :lol:

:D się zobaczy ;)

[quote name='ladySwallow']Hihi, a ja na JRT - może kiedyś :lol:

Był plan, ale upadł. Brak zainteresowania :(

[quote name='Marta_Ares']
Bazylowa coraz fajniejsze te projekty ostatnie goldeny i te bordery piękne :loveu: :loveu: :loveu:
ciekawa jestem aussików :loveu: może na początek kupie sobie samą obroże aussikową i będzie czekać na mojego przyszłego psa.... :roll: :diabloti:

Dzięki! To jest zasługa samych zainteresowanych. Projekt powstaje pod dyktando właścicieli danej rasy.

[quote name='Marta_Ares']
Bazylowa a haszczaki masz może w planie??

Tak. Mamy sporo zapytań, wiec na 100% będą pewnie w tym roku. Ale które w kolejce to ciężko powiedzieć.

Guest papillonek
Posted

Śliczny :loveu: i bardzo mu pasuje ;)
może też sie skuszę...
To jest nowy,czy odkupiony ?

Posted

Ten jest akurat nowy. Kupowałam na aukcji fundacji opiekującej się malamutami. Na Satora trochę za duża, zrobiłam jedną dziurkę, ale i tak ma dużo luzu. Sator nie wychodzi z obroży nawet za dużych, więc na szczęście jakoś strasznie mi to nie przeszkadza.

Posted

Asia super Kleo i Supeł wyglądają :loveu: :loveu:

Glado w norwegach, niestety w sierści malo co widać:evil_lol: a właścicielka nie chce zgodzić się na obcięcie na potrzeby zdjęć :diabloti: :diabloti: :diabloti: