Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nuka w obróżce od Corse
przepraszam za tą smycz, ale samemu trochę trudno zrobić psu zdjęcie jak pada straszny śnieg, wieje wiatr i ma się na sobie rękawiczki :lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']możecie polecić jakiś sklep internetowy z dużą ilością tasiemek ozdobnych ^^?[/QUOTE]

Powiem tak - jest ciężko :cool3:

Marna oferta w sklepach internetowych, to samo na allegro.

Posted

[quote name='NightQueen']Ile kosztuje wysyłka w pełnej misce? pamięta ktoś?
http://www.pelna-miska.pl/pl/i/Dostawa-oraz-platnosc/3

Tak trudno chyba nie jest wejsc na ich strone :razz:

[FONT=Tahoma]1. Poczta Polska Przesyłka Krajowa - "List-STANDARD" [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ta wysyłka to koszt 8zł, przeznaczona jest TYLKO dla drobnych przedmiotów które pomieszczą się w kopertę o wymiarach formatu A4. Pocztę wysyłamy około 2 razy w tygodniu.
[/FONT]

[FONT=Tahoma] 2. Kurier "DPD Classic - Standard" [/FONT]
[FONT=Tahoma]Klasyczna wysyłka to koszt 19zł, paczka wysyłana jest po wpłynięciu kwoty na nasze konto. Czas dostarczenia to od 1 do 3 dni roboczych. Paczki wysyłane są i dostarczane od poniedziałku do piątku. Wysyłka obejmuje wszystkie przedmioty.

[/FONT][FONT=Tahoma]3. Kurier "DPD Classic - Pobranie COD" [/FONT]

[FONT=Tahoma]Płatność przy odbiorze towaru to koszt 25zł. Czas dostarczenia to od 1 do 3dni roboczych. Paczki wysyłane i dostarczane są od poniedziałku do piątku. Wysyłka obejmuje wszystkie przedmioty.[/FONT]

Posted

ja płaciłam 8zł za wysyłkę :)

Bazylowa coraz fajniejsze te projekty ostatnie goldeny i te bordery piękne :loveu: :loveu: :loveu:
ciekawa jestem aussików :loveu: może na początek kupie sobie samą obroże aussikową i będzie czekać na mojego przyszłego psa.... :roll: :diabloti:

co do tasiemek ozdobnych to chyba największy wybór jest w zwykłych stacjonarnych pasmanteriach....

Posted

[quote name='Marta_Ares'] może na początek kupie sobie samą obroże aussikową i będzie czekać na mojego przyszłego psa.... :roll: :diabloti:
[/QUOTE]

uff, myślałam, że tylko ja taka dziwna jestem :diabloti: