Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajusza napisał(a):
nie moje kolory ale i tak piękne :-)

dzięki :)

NightQueen napisał(a):
taśmy średnie - kolorystka nie moja, ale te metalowe części wyglądają super

nie możesz takich skombinować do siebie? :diabloti:

jestem na etapie rozmów z producentem :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']martingale na specjalne zamówienie dla amanda-1a (przysłała swój materiał itp.) i jej pięknej afganki :loveu: :loveu:
Tak, to moje, tzn. mojej Pasji.
Kolorystyka, to prawda, "wściekła" nieco, ale coś ostatnio wzięło mnie na fuksjowy róż :oops:

Obroże super wykonane :loveu: - dziękuję bardzo, bo zszycie tego naprawdę wymagało cierpliwości :roll:

Te okucia są naprawdę solidne :)
Marta, załatwiaj je do siebie koniecznie, bo to na pewno nie ostatnie moje pomysły z kolorami :evil_lol:

Postaram się o foto na modelce, jeśli gwiazda zechce pozować, do czego wcale nie jest łatwo ją przekonać... :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Z tych podanych połączeń najbardziej podobają mi się zdecydowanie szopy. Z drugiej zaś strony nie uważam, żeby czerwony był twarzowym kolorem dla Etny ;)

Lepsze zdjęcia kolców. Są naprawdę super, dziś pies je nieźle wyświnił na spacerze, ale wystarczyło przemyć, natłuścić i są jak nowe :)

[/QUOTE]
Amber, i jak obroża? Nadziałaś już się na nią? :evil_lol:

Posted

[quote name='AgataP']Marta jak el perro ;) róż z szarością wymiata, najlepsze zestawienie kolorów :)[/QUOTE]

gdzie el perro takie ma? bo ja nie widziałam

Posted

dzięki dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: miło, że się podoba :loveu: :loveu:

również nie rozumie porównania do el perro;)

a co do tamtych okuć to producent jest bardzo ugotowy i wspaniale się z nim współpracuje, kilka rzeczy robił nam już na specjalne zamówienie, więc myślę, że i z tym nie będzie problemu :)

Posted

[quote name='ladySwallow']Dziś chyba na allegro widziałam, tak mi się zdaje.[/QUOTE]
mają tylko serie gold czyli brązowo-złotą bodajże innych kolorów nie mają :) chyba że na zamówienie, albo ja do tyłu jestem .

Posted

z porównaniem do el perro to chodziło mi o taśmy i kolory, nie o połączenia kolorów. Jak tylko zobaczyłam te obroże to skojarzyły mi się z el perro, to wszystko :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']dzięki dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: miło, że się podoba :loveu: :loveu:

również nie rozumie porównania do el perro;)

a co do tamtych okuć to producent jest bardzo ugotowy i wspaniale się z nim współpracuje, kilka rzeczy robił nam już na specjalne zamówienie, więc myślę, że i z tym nie będzie problemu :)
Ja ich uwielbiam :cool3: Kiedyś pomylili się w zamówieniu i dostałam dosłownie 5 sztuk klamerek 25mm zamiast 30mm, napisałam maila, że zaszła pomyłka. Zapomniałam nawet sprawdzić czy odpisali, a za dwa dni dostałam przesyłkę z samymi klamrami 30mm :cool3:
Jakby wszystkie sklepy internetowe tak funkcjonowały...