Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się dwa tygodnie zastanawiałam jakie wybrać obroże i wkońcu się zdecydowałam. Zamówiłam podobny zestaw, czerwone w groszki i paski, ale te ciemniejsze. Już nie mogę się doczekać.:-)

Posted

2 cm to nie takie całkiem mikro ;))
a ja ciąglę nie wiem któr wzorek chcę
zastanawiam się między tymi paskami, no ale paski to w sumie popularne

a no ale to kwiatki znowu babskie :P

i kwiatkami z dołu

I sama nie wiem ;)

Posted

dziękujemy za komplementy :oops:

[quote name='Marchewkowy']2 cm to nie takie całkiem mikro ;))

Jak dla mnie mikro :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Corse w tej skali to faktycznie 2 cm to malutko :)

Marchewkowy mnie by do niego któreś te kwiatki pasowały co tam że wzór babski a jak chodził w rogzette to było dobrze :D Te fioletowe :loveu:

Posted

[quote name='motyleqq']nie umiem się zdecydować, chcę zamówić norwegi dla Etny, koniecznie coś z czerwonym, aktualnie zastanawiam się nad takimi połączeniami:

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08784-1.jpg

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08524.jpg

http://www.activdog.pl/data/storage/attachments/239d4980c7a832cae02ad7e0fe533700.jpg

HELP :D
połączenie nr 2 super!

Posted

Kajusza napisał(a):
Motyleqq a jakie wymiary będziesz brała? bo jakby co te pierwsze to Wegi ... za duże na nią ;-) Może na Etnę będą dobre :-)

jeszcze nie mierzyłam jej :)

no i nadal nie wiem:cool3:

Posted

motyleqq napisał(a):
jeszcze nie mierzyłam jej :)

no i nadal nie wiem:cool3:

wszystkie połączenia które pokazałaś są ładne :) może akurat od Kajusza/y/szki (?) kupisz taniej jak będą dobre bo też są ładne .

Posted

Z tych podanych połączeń najbardziej podobają mi się zdecydowanie szopy. Z drugiej zaś strony nie uważam, żeby czerwony był twarzowym kolorem dla Etny ;)

Lepsze zdjęcia kolców. Są naprawdę super, dziś pies je nieźle wyświnił na spacerze, ale wystarczyło przemyć, natłuścić i są jak nowe :)

Posted

hej :)
chciałam zapytać czy można pokazać zdjęcie obróżki jaką mam do sprzedania ? kupiłam ją dla mojego westika jest za duża i za szeroka , śliczna w duże zielone koniczynki . jutro pokażę moją kolekcję obróżek , szelek , smyczy itp . :) lubię kupować mojemu pieskowi dużo akcesoriów ;)

Posted

[quote name='LACKY*WHITE']hej :)
chciałam zapytać czy można pokazać zdjęcie obróżki jaką mam do sprzedania ? kupiłam ją dla mojego westika jest za duża i za szeroka , śliczna w duże zielone koniczynki . jutro pokażę moją kolekcję obróżek , szelek , smyczy itp . :) lubię kupować mojemu pieskowi dużo akcesoriów ;)
tu jest wątek specjalny:
http://www.dogomania.pl/threads/209573-Sprzedam-oddam-kupi%C4%99-psie-akcesoria./page47

te koniczynki z dublin doga widzialam na allegro i nawet rozmiar Aresowy..... :D śliczne są :)

Posted

Amber napisał(a):
Z tych podanych połączeń najbardziej podobają mi się zdecydowanie szopy. Z drugiej zaś strony nie uważam, żeby czerwony był twarzowym kolorem dla Etny ;)

e tam, czerwony to mój ulubiony kolor :evil_lol: a TŻta zielony, więc panna ma wszystko w tych dwóch kolorach, oprócz obroży świątecznej :lol:

wybrałam szopy, dzięki za rady :)

Posted

A ja mam do Was pytanie, ponieważ będę się przymierzała do DublinDoga na wiosnę/lato kiedy moje psy praktycznie ciągle pływają, chciałam się dowiedzieć czy te obroże wycierają/niszczą sierść psom długowłosym? Mam setery irlandzkie o dość delikatnej strukturze włosa i łatwej w niszczeniu.

Posted

konikowa napisał(a):
A ja mam do Was pytanie, ponieważ będę się przymierzała do DublinDoga na wiosnę/lato kiedy moje psy praktycznie ciągle pływają, chciałam się dowiedzieć czy te obroże wycierają/niszczą sierść psom długowłosym? Mam setery irlandzkie o dość delikatnej strukturze włosa i łatwej w niszczeniu.

U mojego goldena nic nie wytarła, a w lato i na wiosnę nosił ja prawie cały czas. Teraz tez zreszta nosi w każdy weekend i wszystko jest w porządku z sierscia na szyi :)

Posted

wiem że to nie sprawa do tego tematu, ale nie mogłam znaleźć żadnego podfora związanego z tym. Jak zrobić banner z galerią swojego psa lub czy jest ktoś kto mógłby takie coś mi zrobić? Proszę o odpowiedzi i wyrozumiałość. Jeżeli wie ktoś gdzie umieścić tego typu pytanie to proszę mnie poinformować to usunę te pytanie i przeniosę gdzie indziej ;)

Guest papillonek
Posted

Victoria napisał(a):
ostatnie :p

Podpisuję się pod tym! :D