Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skóra + kolce, niestety tylko 2,5 cm... Skóra tak gruba, że TŻ, wiercąc dodtakową dziurę na zapięcie, musiał się nieźle nasiłować wiertarką.

Posted

Top Paw, brązowy... Trochę się zlewa, ale moim zdaniem efekt ciekawy. Oprócz tej był tylko róż :diabloti: więc przyjaciółka wybrała mniejsze zło ;)

Posted

I ostatnia, słodkie hydranciki ;). Oczywiście założyłam obrożę do góry nogami - z pośpiechu, pies nie współpracował i tak to ;) :splat:

Posted

dobrze ludziska, jeszcze raz, bo zostalam brutalnie olana

moglby mi ktos, kto ma obroze polzaciskowa rogza L zmierzyc ile ma sama czesc zaciskowa (paseczek miedzy koleczkami)??
moze tym razem ktos bedzie w stanie poswiecic 5 min na mala pomoc :p

Posted

[quote name='Agathee']dobrze ludziska, jeszcze raz, bo zostalam brutalnie olana

moglby mi ktos, kto ma obroze polzaciskowa rogza L zmierzyc ile ma sama czesc zaciskowa (paseczek miedzy koleczkami)??
moze tym razem ktos bedzie w stanie poswiecic 5 min na mala pomoc :p

12,5 cm :) musiałam poszukać tego rogza :P

Posted

Amber świetna ta obroża z hydrantami :loveu:
A jaką polecacie mi obróżkę dla sznaucera (z mojego avka) ? chcę w miarę tanią (tnz. nie np. 40zł) i z fajnym wzorkiem ;) Bo nasze wszystkie jak po wojnie wyglądają aż wstyd się pokazywać:shake: :evil_lol:

Posted

Sunia nadal w Polsce wiec przedstawie szelki na mojej drugiej :loveu: Niestety tutaj hurtta zawalila sprawe bo jest rozmiar 45 - za maly - a 60 jest za duzy na Sherry (nie ma zadnego pomiedzy 45 a 60). Zobaczymy jak bede lezec na Milce, ona jest troche szersza

Posted

klaudiaZak napisał(a):
A jaką polecacie mi obróżkę dla sznaucera (z mojego avka) ? chcę w miarę tanią (tnz. nie np. 40zł) i z fajnym wzorkiem ;) Bo nasze wszystkie jak po wojnie wyglądają aż wstyd się pokazywać:shake: :evil_lol:

Może taksówki? Ma bardzo ładne, mocne i tanie obroże, a pieniążki z tego i tak przekazuje na potrzebujące psiaki ;-)

Posted

[quote name='Molowe']Deer szelki super kolor boski i w ogóle :loveu: ale faktycznie za duże może na Milce dobrze będą leżeć ;)
Zobaczymy, mam 14 dni na oddanie jesli bylby tez za duze. Chcialam miec jakies szelki dla niej tez, a tamte fioletowe nie wiem czy odzyskam kase i kupie w zoologu czy w ogole nic nie zalatwie :mad:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o kurcze sporo :-o ja mam dla Aresa ok 6-7cm:diabloti:

A da się ten zacisk jakoś sensownie rozpruć , skrócić i powtórnie zszyć? Mamy od Was rogz 2,5 przerobiony i zacisk jest idealny.
Mamy też 2 cm i jest o wiele za długi, nie wiem czy się bawić w skracanie czy sprzedać.

Posted

[quote name='deer_1987']Sunia nadal w Polsce wiec przedstawie szelki na mojej drugiej :loveu: Niestety tutaj hurtta zawalila sprawe bo jest rozmiar 45 - za maly - a 60 jest za duzy na Sherry (nie ma zadnego pomiedzy 45 a 60). Zobaczymy jak bede lezec na Milce, ona jest troche szersza

Strasznie fajne! Jeszcze jak się trochę ułożą to przestaną być takie 'kanciaste' i będzie lepiej :)

Posted

barberry napisał(a):
Strasznie fajne! Jeszcze jak się trochę ułożą to przestaną być takie 'kanciaste' i będzie lepiej :)

na sherry to nigdy nie beda dobre, sa za duze ale milka jest troche od niej szersza to zobaczymy jak sie beda ukladac :)

Posted

klaudiaZak napisał(a):

Neska ponieważ się drapie w szmacianych (?) to nosi skórzane - bardzo jej w nich łądnie ;)
Ale nie kumam, bo jakoś szelki nosi z trixie szmaciane i jakoś nie obcierają ;p

Posted

Amber napisał(a):
A to takiego wpisałaś, że ci wyskoczył? Kurcze nie wiedziałam, że mam takiego sławnego psa :eviltong:

Wpisałam dokładnie "obroża zaciskowa z dużymi oczkami" ;) ale nie martw się, Toffik też na tej samej stronie był :D

Posted

[quote name='Kajusza']ale super prezenty Jari dostał :-) Hydranty - chyba najładniejsze :-)

[quote name='xxxkaluniaxxx']Amber kolce suuper :loveu:

[quote name='paulaa.']Amber kolce super. :smile:

[quote name='Marta_Ares']w tej brązowej super wygląda :loveu: :loveu: :loveu:

on ma tak sierść wytartą na szyi ?
Dzięki :)
Tak, tak mu się wytarła... Sama nie wiem od czego, latem był łysy na klacie, to zimą jest na szyi :lol:

[quote name='Vailet']Wpisałam dokładnie "obroża zaciskowa z dużymi oczkami" ;) ale nie martw się, Toffik też na tej samej stronie był :D
Jak i pół tego topicu ;)

Posted

To ja się chwalę nowymi mikro-obróżkami :) szerokość 2cm, zatrzaski.
Mam nadzieję, że wkrótce nowa właścicielka pokaże na modelu :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Corse']To ja się chwalę nowymi mikro-obróżkami :) szerokość 2cm, zatrzaski.
Mam nadzieję, że wkrótce nowa właścicielka pokaże na modelu :loveu::loveu:

ładne.:loveu: