Migori Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 No ba! Podobają się! Nie wiem który wzór najbardziej mi sie podoba... Trudny wybór. Quote
omry Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Corse, nie widzę Iwana w żadnej z nich :oops: Będziesz dodawać jeszcze jakieś wzory? A jakie robisz szerokości? Na razie i tak Iwanowi kupuję łańcuszek, więc obróżkę może za jakiś miesiąc jak już będziesz miała inne wzory (jak nie, to i tak poczekam :evil_lol:), ale dla Tori bym chętnie zamówiła tą różową z napisami, ale szerokość 2 cm. Quote
BBeta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Corse, wzory rewelacyjne :) To bawełna? ;) Bo zastanawiam się czy po kilku spacerach i praniach materiał nadal będzie prezentował się tak pięknie :diabloti: Quote
Yuveza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 ja bym sie zdecydowała na to :loveu: http://img155.imageshack.us/img155/4060/clipboard07z.jpg kiedy bedzie cennik :diabloti:? Quote
vege* Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 http://img341.imageshack.us/img341/4207/clipboard09a.jpg paseczki :loveu: http://img155.imageshack.us/img155/4060/clipboard07z.jpg paseczki po raz drugi :loveu: http://img832.imageshack.us/img832/4176/clipboard06y.jpg oba :loveu: http://img24.imageshack.us/img24/9799/clipboard05y.jpg drugi :loveu: te najbardziej wpadły mi w oko :loveu::loveu::loveu: Quote
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Właśnie, Corse zdradź chociaż mniej więcej jakie ceny przewidujesz za te cudeńka ? :razz: Quote
cockermaister Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Corse piękne tasiemki:loveu::loveu: właśnie jaka byłaby cena obróżki ?? Quote
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Myślę że im grubsza obroża z wzorkiem tym ładniej będzie wyglądać bo wzór będzie lepiej widać. Mi się większość bardzo podoba, też czekam na cennik. Quote
Corse Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Cieszę się że się podobają :) Szerokości docelowo 2; 2,5; 3 cm. Ceny szacuję na poziomie między 20 a 30 zł za obrożę w zależności od szerokości i długości. Quote
Kajusza Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 fajne wzory :-) Szkoda, że nie ma czegoś w zieleniach ale te ostatnie kwiatowe sa super :-) .... też czekam na ceny i modele jakie będziesz szyć (interesują mnie półzaciski, ok. 3cm) Quote
omry Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Corse napisał(a):Cieszę się że się podobają :) Szerokości docelowo 2; 2,5; 3 cm. Ceny szacuję na poziomie między 20 a 30 zł za obrożę w zależności od szerokości i długości. A 4 cm? Nawet na specjalne zamówienie? :lol: Quote
AgataP Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Corse, wzory sa fantastyczne, szczególnie przypadły mi do gustu ostatnie fioletowe i czerwone wzory, piękne! Quote
bazylowa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jak dla mnie to paski są naj. Ale ja bym mogła mieć wszystko w paski, więc nie jestem obiektywna ;) Quote
gops Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 według mnie okucia mogłyby być większe patrząc na fotki psa omry rottka to kółko jest bardzo małe wydaję sie takie same jak przy obroży Moli . a taśmy świetne . Quote
vege* Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='gops']według mnie okucia mogłyby być większe patrząc na fotki psa omry rottka to kółko jest bardzo małe wydaję sie takie same jak przy obroży Moli . a taśmy świetne . Te półkółka nie są małe, teraz porównałam i przyłożyłam do tych taksowych 2,5 cm i są takie same, tylko z troszkę cieńszego drutu, ale są mocne :-) Quote
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='gops']według mnie okucia mogłyby być większe patrząc na fotki psa omry rottka to kółko jest bardzo małe wydaję sie takie same jak przy obroży Moli . a taśmy świetne . dla mnie to akurat zaleta, bo zawsze mi przeszkadzają za masywne okucia na obrożach, a wydaje mi się że wyglądają i tak na solidne.. ;) Quote
gops Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 w takie kółko jak ma fotkach rottek omry to by mi moje karabińczyki nie weszły albo ledwo, widać że dość małe, nie mówię że słabe , a małe , według mnie za małe na takiego psa. Quote
omry Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 gops napisał(a):w takie kółko jak ma fotkach rottek omry to by mi moje karabińczyki nie weszły albo ledwo, widać że dość małe, nie mówię że słabe , a małe , według mnie za małe na takiego psa. Szczerze nie zwróciłam na to wcześniej uwagi, ale fakt, że we wszystkich innych obróżach Iwana okucia są większe. Quote
Corse Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 gops napisał(a):w takie kółko jak ma fotkach rottek omry to by mi moje karabińczyki nie weszły albo ledwo, widać że dość małe, nie mówię że słabe , a małe , według mnie za małe na takiego psa. okucia do taśm 3cm są sporo większe. dla dużych psów polecam taśmy 3cm - z większymi i masywnymi okuciami. Quote
vege* Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 gops napisał(a):w takie kółko jak ma fotkach rottek omry to by mi moje karabińczyki nie weszły albo ledwo, widać że dość małe, nie mówię że słabe , a małe , według mnie za małe na takiego psa. Niemożliwe :lol: na zdjęciach akurat takie małe wyszły, a raczej każda z osób testujących do obroży 2,5 cm dostała takiej samej wielkości półkółko, mi tam każdy karabińczyk jaki mam w domu bez problemu się zmieścił, nawet ten największy co jest zawsze przy smyczach dla psów dużych ;-) W moje kółko weszły 3 karabińczyki, 1 największy i 2 duże i jeszcze spokojnie by się dwa duże zmieściły :diabloti: mogę ci nawet zdj zrobić :evil_lol: Quote
motyleqq Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [quote name='BBeta']Corse, wzory rewelacyjne :) To bawełna? ;) Bo zastanawiam się czy po kilku spacerach i praniach materiał nadal będzie prezentował się tak pięknie :diabloti: do prania jeszcze nie wrzucałam, ale spacerowałyśmy już w błocie, deszczu i śniegu i obroża ma się super :) wypierzemy to dam znać jak się trzyma Quote
gops Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 omry napisał(a):Szczerze nie zwróciłam na to wcześniej uwagi, ale fakt, że we wszystkich innych obróżach Iwana okucia są większe. na pierwszy rzut oka widać właśnie ;) dlatego napisałam Corse napisał(a):okucia do taśm 3cm są sporo większe. dla dużych psów polecam taśmy 3cm - z większymi i masywnymi okuciami. myślę że powinnaś zainwestować w większe kółka nawet do 2,5cm jakby akurat ktoś sobie życzył dla większego psa . duże kółka to ma rogz/el perro i według mnie takiej wielkości są ok na silnego średniego/dużego psa. Quote
vege* Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 gops napisał(a): duże kółka to ma rogz/el perro i według mnie takiej wielkości są ok na silnego średniego/dużego psa. Dla mnie są normalne, odpowiednio dobrane do szerokości taśmy, np przy zaciskach, a przy klipsach wiadomo, ze większe musi być bo przez klips musi przejść ;-) Quote
gops Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vege* napisał(a):Dla mnie są normalne, odpowiednio dobrane do szerokości taśmy, np przy zaciskach, a przy klipsach wiadomo, ze większe musi być bo przez klips musi przejść ;-) według mnie za małe , ja bym nie kupiła obroży z takim kółkiem przy 2,5cm jak ma omry , skoro to nowe rzeczy , dopiero "firma" się rozwija to uważam że dobrze wypowiadać swoje zdanie by sprostać wymaganiom klientów , spójrzmy na inne firmy z 2,5cm obrożami np.red dingo ma mniejsze niż rogz ale większe niż te pokazane tutaj według mnie w sam raz . nie można tylko słodzić bo skończy się jak rogz ładne ale nic nie warte :eviltong::diabloti: (moje własne osobiste zdanie) Quote
Recommended Posts