Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 dobrze że jesteś zadowolona w końcu tyle czekałaś :loveu: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Molowe napisał(a):dobrze że jesteś zadowolona w końcu tyle czekałaś :loveu: oj jestem i to bardzo :diabloti: To akurat wina przelewu :eviltong: Quote
Laura_112 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='AnIeLa']http://img341.imageshack.us/img341/2113/dscn5947a.jpg Fajnie wygląda :fadein: Dzięki bardzo ^^ Quote
madziulik_13 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny? Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 paulaa. napisał(a):Świetna obróżka. :smile: To dla Sherry czy Milki ? :cool3: dla milki, sherry juz ma duzo :D Quote
Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny? moim zdaniem na pewno jakieś żywe kolory a jakie tasiemki Ci sie podobają ??? wtedy będzie trochę prościej coś wybrać :D Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Molowe napisał(a):moim zdaniem na pewno jakieś żywe kolory a jakie tasiemki Ci sie podobają ??? wtedy będzie trochę prościej coś wybrać :D To samo miałam powiedzieć :P że jakies żywe, intensywne :) Mógłby być róż? albo czerwień, zieleń;) Quote
AnIeLa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny? Może fiolet :) Quote
omry Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='vege*']tylko włosy się do niej czepiają No właśnie do mojej też. A masz problemy ze ściągnięciem ich? Mi wystarczy, że przetrę i odchodzą, bo nie są powbijane, tylko poprzyczepiane. Nawet teraz, gdy Iwan wymienia włos na grubszy i intensywnie linieje. [quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny? Fiolet albo jasna zieleń, zdecydowanie. Piękna suńka :) Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Z powodu tego ze Milka jeszcze w Wawie to Sherry zaprezentuje rogz:loveu: (powiem Wam po cichu ze jej tez pasuje ten kolor :loveu:) Quote
Kajusza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny? ja mam do sprzedania takie: bo na Wege są za duże :-( Quote
cockermaister Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Deer pięknie Sherry w nim wygląda :loveu: Quote
Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Sherry wygląda pięknie w tym rogzie coś czuje że będą miały na spółkę :loveu: Zresztą one mają chyba podobne obwody szyi więc mogą się dzielić obróżkami :D Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 cockermaister napisał(a):Deer pięknie Sherry w nim wygląda :loveu: Ale "musi" go oddac :razz: ciekawe jak na milce bedzie sie prezentowal :loveu: Molowe napisał(a):Sherry wygląda pięknie w tym rogzie coś czuje że będą miały na spółkę :loveu: Zresztą one mają chyba podobne obwody szyi więc mogą się dzielić obróżkami :D Zeby bylo smieszniej to nie podobe a identyczne 31 cm obie :diabloti: Quote
rashelek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Justyna - gratuluję idealnego wymierzenia Dotki! :D Pasują jej bardzo te szelki, ślicznie jej. deer - Sherry cudnie w tym rogzie :D podoba mi się bardziej, niż ta różowa Hurtta jednak madziulik_13 - ja bym widziała to Twoje cudo w jakimś różu, limonce albo niebieskim. Zdecydowanie żywo i kolorowo musi być! Piękna sunia :loveu: Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='rashelek'] deer - Sherry cudnie w tym rogzie :D podoba mi się bardziej, niż ta różowa Hurtta jednak Ale rogz nie dla niej :razz: jeszcze sie nie zdecydowalam co to tej hurtta :razz: za to zamowilam szelki prawie takie same jak ma Sherry tylko fioletowe (roznia sie tym ze maja reflex z przodu) :multi: Szkoda ze tylko takie zdjecie maja na stronie... Quote
rashelek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Oj zaraz nie dla niej :diabloti: Milka na pewno będzie dobrą koleżanką przecież! Zdjęcie faktycznie niemrawe, ale szelki fajne i kolor boski :loveu: Quote
Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 super kolorek będzie jej pasować :loveu: piękne szeleczki Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 rashelek napisał(a):Oj zaraz nie dla niej :diabloti: Milka na pewno będzie dobrą koleżanką przecież! Zdjęcie faktycznie niemrawe, ale szelki fajne i kolor boski :loveu: Haha no moze sie podziela :D Szelki pewnie dojda jak bede w Wawie ale i tak troche czasu do przyjazdu milki :) Molowe napisał(a):super kolorek będzie jej pasować :loveu: piękne szeleczki ciekawe jak bedzie w fiolecie wygladac :) Quote
vege* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 omry napisał(a):No właśnie do mojej też. A masz problemy ze ściągnięciem ich? Mi wystarczy, że przetrę i odchodzą, bo nie są powbijane, tylko poprzyczepiane. Nawet teraz, gdy Iwan wymienia włos na grubszy i intensywnie linieje. U mnie też wystarczy, że nawet palcem przetrę to się zwiną w kulkę i wtedy zdejmuję :-) Quote
Kasi i Lena Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 westie_justa świetne szelki, ślicznie się na Doti prezentują:loveu: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Kasi i Lena']westie_justa świetne szelki, ślicznie się na Doti prezentują:loveu: dziękuję:) Quote
Ola164 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A dla tej panny jak myślicie - jaki kolor? I jaka szerokość? Półzacisk chcę jej kupić :) Quote
omry Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Ola164']A dla tej panny jak myślicie - jaki kolor? I jaka szerokość? Półzacisk chcę jej kupić :) Ciężko ze zdjęć określić jej wielkość. 2,5 cm? Do czarnego wszystko pasuje, więc kieruj się jakimiś fajnymi wzorkami, niekoniecznie kolorami :) Quote
Ola164 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 To chyba jedyne zdjęcie gdzie widać wielkość: Fot. Avaloth Quote
Recommended Posts