Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny?

moim zdaniem na pewno jakieś żywe kolory a jakie tasiemki Ci sie podobają ??? wtedy będzie trochę prościej coś wybrać :D

Posted

Molowe napisał(a):
moim zdaniem na pewno jakieś żywe kolory a jakie tasiemki Ci sie podobają ??? wtedy będzie trochę prościej coś wybrać :D

To samo miałam powiedzieć :P że jakies żywe, intensywne :)
Mógłby być róż? albo czerwień, zieleń;)

Posted

[quote name='vege*']tylko włosy się do niej czepiają

No właśnie do mojej też. A masz problemy ze ściągnięciem ich?
Mi wystarczy, że przetrę i odchodzą, bo nie są powbijane, tylko poprzyczepiane. Nawet teraz, gdy Iwan wymienia włos na grubszy i intensywnie linieje.

[quote name='madziulik_13']Kurcze, korci mnie żeby kupić szelki norweskie, jakie połączenia polecacie dla tej Panny?

Fiolet albo jasna zieleń, zdecydowanie.
Piękna suńka :)

Posted

ja mam do sprzedania takie:

bo na Wege są za duże :-(

Posted

Sherry wygląda pięknie w tym rogzie coś czuje że będą miały na spółkę :loveu: Zresztą one mają chyba podobne obwody szyi więc mogą się dzielić obróżkami :D

Posted

cockermaister napisał(a):
Deer pięknie Sherry w nim wygląda :loveu:

Ale "musi" go oddac :razz: ciekawe jak na milce bedzie sie prezentowal :loveu:

Molowe napisał(a):
Sherry wygląda pięknie w tym rogzie coś czuje że będą miały na spółkę :loveu: Zresztą one mają chyba podobne obwody szyi więc mogą się dzielić obróżkami :D

Zeby bylo smieszniej to nie podobe a identyczne 31 cm obie :diabloti:

Posted

Justyna - gratuluję idealnego wymierzenia Dotki! :D Pasują jej bardzo te szelki, ślicznie jej.
deer - Sherry cudnie w tym rogzie :D podoba mi się bardziej, niż ta różowa Hurtta jednak
madziulik_13 - ja bym widziała to Twoje cudo w jakimś różu, limonce albo niebieskim. Zdecydowanie żywo i kolorowo musi być! Piękna sunia :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']
deer - Sherry cudnie w tym rogzie :D podoba mi się bardziej, niż ta różowa Hurtta jednak

Ale rogz nie dla niej :razz: jeszcze sie nie zdecydowalam co to tej hurtta :razz: za to zamowilam szelki prawie takie same jak ma Sherry tylko fioletowe (roznia sie tym ze maja reflex z przodu) :multi:

Szkoda ze tylko takie zdjecie maja na stronie...

Posted

rashelek napisał(a):
Oj zaraz nie dla niej :diabloti: Milka na pewno będzie dobrą koleżanką przecież!
Zdjęcie faktycznie niemrawe, ale szelki fajne i kolor boski :loveu:

Haha no moze sie podziela :D

Szelki pewnie dojda jak bede w Wawie ale i tak troche czasu do przyjazdu milki :)

Molowe napisał(a):
super kolorek będzie jej pasować :loveu: piękne szeleczki

ciekawe jak bedzie w fiolecie wygladac :)

Posted

omry napisał(a):
No właśnie do mojej też. A masz problemy ze ściągnięciem ich?
Mi wystarczy, że przetrę i odchodzą, bo nie są powbijane, tylko poprzyczepiane. Nawet teraz, gdy Iwan wymienia włos na grubszy i intensywnie linieje.

U mnie też wystarczy, że nawet palcem przetrę to się zwiną w kulkę i wtedy zdejmuję :-)

Posted

[quote name='Ola164']A dla tej panny jak myślicie - jaki kolor? I jaka szerokość? Półzacisk chcę jej kupić :)

Ciężko ze zdjęć określić jej wielkość. 2,5 cm? Do czarnego wszystko pasuje, więc kieruj się jakimiś fajnymi wzorkami, niekoniecznie kolorami :)