Tepes Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 ja na Rogzy nie narzekam, najnowszy był kupiony turkus pies, wszystkie rogzy (mam 2 łańcuszki, na klamrę i szelki do kompletu ze smyczą) ochrzcił wodą i błotem głównie używane są łańcuszki i nic im nie ma;) a jedynie smycz się troszkę zmechaciła Quote
Olson Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Doradzicie mi co wybrac z activdog dla tej pannicy? Będę baardzo wdzięczna. :) Quote
Kateczka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 my też nie narzekamy.... a mamy kilka obroze...szelki, i smycz....pare sztuk już sprzedałam też w idealnym stanie...nitki wychodzą minimalnie ale to tylko ze wzgledu an wzór-jak każda taśma tego typu...bardziej kwestia zahaczenia...po praniu nadal idealny kolor plus po kąpielach w jeziorze i mazaniach w bagnach nic nie rdzewieje...mozę to kwestia starszych modeli... Quote
taxelina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A do nas dzisiaj stad http://globaldogshop.com/rogz-obroza-rogz-fancy-dress-scooter-medium-purple-chrome-p-3372.html doszla i wysylka byla darmowa tak jak pisza i do tego bardzo szybka :multi: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 fajna obrózka:) naprawde wysylka za darmo? to super:) a ja czekam na szeleczki nadal...:( Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='deer_1987']A do nas dzisiaj stad http://globaldogshop.com/rogz-obroza-rogz-fancy-dress-scooter-medium-purple-chrome-p-3372.html doszla i wysylka byla darmowa tak jak pisza i do tego bardzo szybka :multi: Świetna obróżka. :smile: To dla Sherry czy Milki ? :cool3: Quote
AnIeLa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Olson napisał(a): Doradzicie mi co wybrac z activdog dla tej pannicy? Będę baardzo wdzięczna. :) Może coś z brązem albo zielenią :) Quote
barberry Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Olson'] Mały off: matko, jaki piękny pies!! Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Boże święty przyszły własnie szelki!!!! są cudowne!!! Dziękuję Marta !!!! :loveu: zaraz cykne fote:D! sorry nie mogę się powstrzymac od zachwytu:eviltong: Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 westie_justa napisał(a):Boże święty przyszły własnie szelki!!!! są cudowne!!! jeszcze nigdy nie miałam szytych na miare szelek i to z takimi tasiemkami! śa idealne!! Dziękuję Marta !!!! :loveu: zaraz cykne fote:D! sorry nie mogę się powstrzymac od zachwytu:eviltong: :roflt::roflt::roflt: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 papillonek napisał(a)::roflt::roflt::roflt: To się nazywa uzależnienie :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 westie_justa napisał(a):To się nazywa uzależnienie :diabloti: Albo nieumiejętność opanowania emocji :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 hehe niezmiernie mi miło, że się podobają :) Quote
paulaa. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 westie_justa to czekam niecierpliwie na fotki. :smile: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='papillonek']Albo nieumiejętność opanowania emocji :evil_lol: nie wiesz jakie te emocje są ogromne :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']hehe niezmiernie mi miło, że się podobają :) mi tym bardziej [quote name='paulaa.']westie_justa to czekam niecierpliwie na fotki. :smile: juz są Foteczki (sory ze takie zółte) Quote
Guest papillonek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nie lubie takich szelek,ale te wyglądają fajnie :D Quote
monika15 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Olson'] http://img513.imageshack.us/img513/8473/dsc02293b.jpg Doradzicie mi co wybrac z activdog dla tej pannicy? Będę baardzo wdzięczna. :) Ja bym ją widziała w żywych kolorkach;) Może w czymś takim? http://activdog.pl/akcesoria.php?view=preview&category=1&image=25 (bardzo mi się podoba ta obroza i gdybym miała sucz pewnie bym ją zamówiła:evil_lol:) wetsie_justa śliczne szeleczki:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://img403.imageshack.us/img403/3387/dsc09174u.jpg rozmiar chyba idealny?? pasek przedni na wysokość super, a tylni chyba tez nie jest za blisko łap? Quote
vege* Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nasz tester :evil_lol: jak widać nadal w fajnym stanie, a jest często używana, tylko włosy się do niej czepiają Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='papillonek']Nie lubie takich szelek,ale te wyglądają fajnie :D Takich czyli norweskich? dzięki :) [quote name='paulaa.']Super kolorki dobraliście. :loveu: Tak, bardzo mi się podobają :loveu: [quote name='monika15'] wetsie_justa śliczne szeleczki:loveu: zgadzam się :D [quote name='Marta_Ares']http://img403.imageshack.us/img403/3387/dsc09174u.jpg rozmiar chyba idealny?? pasek przedni na wysokość super, a tylni chyba tez nie jest za blisko łap? Tak rozmiar jest spoko:) o to dobrze że wysokość dobra, zwłaszcza że Dot ma strasznie wystającą klatkę :evil_lol: tylny mógłby być ciut dalej ale sie nie wbija :) ogólnie szelki są bardzo fajne, mocne, wygodne, a zatrzask to już w ogóle jest extra :D jeszcze tylko musze wypróbowac na spacerze ;) ojj to na pewno nie mój ostatni zakup:diabloti: Quote
Laura_112 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 No wiec tak jak obiecałam dzisiaj fotki moich obróżek.Myślałam nad obrożami prostymi, eleganckimi, nie wymyślnymi ale również nie chciałam rezygnować z kolorowych obroży. Naszywane tasiemki bardzo szybko mi się strzępiły, czy to przy drapaniu się psa czy to przy zabawie.Stad właśnie mój pomysł - wyszywany wzorek ! Dzięki temu wzorek pozostaje na swoim miejscu nawet po zabawach, kąpielach błotnych, nic się nie rwie, a mimo to obroża wciąż jest kolorowa , unikatowa ^^ Z góry Przepraszam za slaba jakosc zdjec i zle swiatlo ale juz od tygodnia poluje na dobre swiatlo ale niestey pogoda jaka jest taka jest, nic na to nie poradze.Zdjecia sa z dzisiaj, obroze maja juz troche czasu.Jedna z nich ma juz kilka miesiecy , uzywana codziennie. Sa proste ale wytrzymale, przechodzily 'chrzest blotny' , pozniej pranie, szarpaniny z psami i zabawy , tarzanie w trawie , bieganie po krzakach, nagle zrywy, stan jak widac prawie idealny ;) W tej chwili wrzucam tylko zdjecia, niedlugo pojawi sie pewnie allegro z kolorami i możliwościami,z niecierpliwoscia czekam na wasze opinie, czy podoba wam sie taki pomysl ?;)) Obroza na klips, podszyta czerwonym polarkiem, wzorek 1. Obroza na klips, podszyta czarna eco skorka, wzorek 1 Obroza polzaciskowa, podszyta szarym polarem, wzorek 2. Rowniez polzaciska, poszyta czarna ecoskorka,wzorek 2. Quote
Molowe Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Piękne szelki kolory super dobrane pasują do Doti i jak dobrze wymierzone :loveu: Quote
AnIeLa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 http://img341.imageshack.us/img341/2113/dscn5947a.jpg Fajnie wygląda :fadein: Quote
Yuveza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='Molowe']Piękne szelki kolory super dobrane pasują do Doti i jak dobrze wymierzone :loveu: Lisy są ogólnie ładne, mają w sobie ten piękny turkus (mój ulubiony) a z fioletowa taśmą dobrze sie komponują i kontrastują, tym bardziej ze Doti jest biała;) + jeszcze ta piękna eko :loveu: Szczerze mówiac obawiałam sie własnie tego wymierzenia, że będzie tak i wgl, ale bardzo mi ulżyła jak zobaczyłam że nic nie odstaje nie krępuje ruchów :D I w końcu w naszej kolekcji są żywe kolory :) bardzo mi sie podobają, i wolę zapłacić za takie solidne szelki na miarę do tego norweskie, i z tasiemkami, niż za guardy rogzów, które się mechacą i rdzewieją, a do tego kosztują wiele więcej :eviltong: tak więc ja Dogstyle stawiam wielki plus :) Quote
Recommended Posts