Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja na Rogzy nie narzekam, najnowszy był kupiony turkus pies, wszystkie rogzy (mam 2 łańcuszki, na klamrę i szelki do kompletu ze smyczą) ochrzcił wodą i błotem
głównie używane są łańcuszki i nic im nie ma;) a jedynie smycz się troszkę zmechaciła

Posted

my też nie narzekamy.... a mamy kilka obroze...szelki, i smycz....pare sztuk już sprzedałam też w idealnym stanie...nitki wychodzą minimalnie ale to tylko ze wzgledu an wzór-jak każda taśma tego typu...bardziej kwestia zahaczenia...po praniu nadal idealny kolor plus po kąpielach w jeziorze i mazaniach w bagnach nic nie rdzewieje...mozę to kwestia starszych modeli...

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
Boże święty przyszły własnie szelki!!!! są cudowne!!! jeszcze nigdy nie miałam szytych na miare szelek i to z takimi tasiemkami! śa idealne!!
Dziękuję Marta !!!! :loveu: zaraz cykne fote:D!

sorry nie mogę się powstrzymac od zachwytu:eviltong:

:roflt::roflt::roflt:

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
To się nazywa uzależnienie :diabloti:

Albo nieumiejętność opanowania emocji :evil_lol:

Posted

[quote name='papillonek']Albo nieumiejętność opanowania emocji :evil_lol:
nie wiesz jakie te emocje są ogromne :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']hehe niezmiernie mi miło, że się podobają :)
mi tym bardziej
[quote name='paulaa.']westie_justa to czekam niecierpliwie na fotki. :smile:
juz są
Foteczki (sory ze takie zółte)

Guest papillonek
Posted

Nie lubie takich szelek,ale te wyglądają fajnie :D

Posted

[quote name='Olson']

http://img513.imageshack.us/img513/8473/dsc02293b.jpg
Doradzicie mi co wybrac z activdog dla tej pannicy?

Będę baardzo wdzięczna. :)

Ja bym ją widziała w żywych kolorkach;)
Może w czymś takim? http://activdog.pl/akcesoria.php?view=preview&category=1&image=25 (bardzo mi się podoba ta obroza i gdybym miała sucz pewnie bym ją zamówiła:evil_lol:)

wetsie_justa śliczne szeleczki:loveu:

Posted

[quote name='papillonek']Nie lubie takich szelek,ale te wyglądają fajnie :D
Takich czyli norweskich? dzięki :)
[quote name='paulaa.']Super kolorki dobraliście. :loveu:
Tak, bardzo mi się podobają :loveu:
[quote name='monika15']
wetsie_justa śliczne szeleczki:loveu:
zgadzam się :D
[quote name='Marta_Ares']http://img403.imageshack.us/img403/3387/dsc09174u.jpg
rozmiar chyba idealny??
pasek przedni na wysokość super, a tylni chyba tez nie jest za blisko łap?
Tak rozmiar jest spoko:)
o to dobrze że wysokość dobra, zwłaszcza że Dot ma strasznie wystającą klatkę :evil_lol: tylny mógłby być ciut dalej ale sie nie wbija :) ogólnie szelki są bardzo fajne, mocne, wygodne, a zatrzask to już w ogóle jest extra :D
jeszcze tylko musze wypróbowac na spacerze ;)

ojj to na pewno nie mój ostatni zakup:diabloti:

Posted

No wiec tak jak obiecałam dzisiaj fotki moich obróżek.Myślałam nad obrożami prostymi, eleganckimi, nie wymyślnymi ale również nie chciałam rezygnować z kolorowych obroży. Naszywane tasiemki bardzo szybko mi się strzępiły, czy to przy drapaniu się psa czy to przy zabawie.Stad właśnie mój pomysł - wyszywany wzorek ! Dzięki temu wzorek pozostaje na swoim miejscu nawet po zabawach, kąpielach błotnych, nic się nie rwie, a mimo to obroża wciąż jest kolorowa , unikatowa ^^ Z góry Przepraszam za slaba jakosc zdjec i zle swiatlo ale juz od tygodnia poluje na dobre swiatlo ale niestey pogoda jaka jest taka jest, nic na to nie poradze.Zdjecia sa z dzisiaj, obroze maja juz troche czasu.Jedna z nich ma juz kilka miesiecy , uzywana codziennie. Sa proste ale wytrzymale, przechodzily 'chrzest blotny' , pozniej pranie, szarpaniny z psami i zabawy , tarzanie w trawie , bieganie po krzakach, nagle zrywy, stan jak widac prawie idealny ;) W tej chwili wrzucam tylko zdjecia, niedlugo pojawi sie pewnie allegro z kolorami i możliwościami,z niecierpliwoscia czekam na wasze opinie, czy podoba wam sie taki pomysl ?;))
Obroza na klips, podszyta czerwonym polarkiem, wzorek 1.

Obroza na klips, podszyta czarna eco skorka, wzorek 1

Obroza polzaciskowa, podszyta szarym polarem, wzorek 2.

Rowniez polzaciska, poszyta czarna ecoskorka,wzorek 2.

Posted

[quote name='Molowe']Piękne szelki kolory super dobrane pasują do Doti i jak dobrze wymierzone :loveu:
Lisy są ogólnie ładne, mają w sobie ten piękny turkus (mój ulubiony) a z fioletowa taśmą dobrze sie komponują i kontrastują, tym bardziej ze Doti jest biała;) + jeszcze ta piękna eko :loveu:
Szczerze mówiac obawiałam sie własnie tego wymierzenia, że będzie tak i wgl, ale bardzo mi ulżyła jak zobaczyłam że nic nie odstaje nie krępuje ruchów :D
I w końcu w naszej kolekcji są żywe kolory :) bardzo mi sie podobają, i wolę zapłacić za takie solidne szelki na miarę do tego norweskie, i z tasiemkami, niż za guardy rogzów, które się mechacą i rdzewieją, a do tego kosztują wiele więcej :eviltong: tak więc ja Dogstyle stawiam wielki plus :)