Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):

No, straszna cisza nadal u testerek. A pogoda dobra na fotki przecież. :smile:

Obroża sprawuje się jak na razie świetnie :-)
Jutro zrobię zdjęcia, niestety ale jestem zmuszona zrobić je tylko komórką :/

Posted

Wcale nie taka fajna ta pogoda na zdjęcia. Przynajmniej u mnie :lol:
Do tego aparat odmawia posłuszeństwa, więc są jakie są.

Solidna, mocna, piękna, miękka. Tyle o niej :)

Posted

Toriczka moja modelką nie zostanie - jest antyzdjęciowa zdecydowanie.
Obróżki od vege*. Szczerze zamówiłam je z myślą o całych wakacjach na polu biwakowym, gdzie Tori miałaby biegać ciągle w wygodnej obróżce z adresówką, ale okazało się, zę to bardzo ładne, solidne i wygodne obróżki, więc będziemy nosić je na codzień ;)

No i liski, które niedawno zamówiłam. Jednak za szerokie, a okucia zdecydowanie za wielkie.. Chętnie sprzedam, nienoszone :cool3:

Posted

Alusia robaczki świetne:loveu:
ja niedługo będę zamawiała u AD szelki właśnie z robaczkami;)

doszła smycz od Marty, ale na razie musi poczekać bo na wsi siedzę

Posted

[quote name='Lucky.']Ewa - bardzo fajnie Duffel w niej wygląda.
Kolorki genialne
[quote name='paulaa.']http://fmix.pl/zdjecie/3030048/dsc05662
genialnie. :smile:
[quote name='Marta_Ares']Ewa super mu pasują te kolorki :loveu: :loveu: :loveu:i szerokość też chyba dobra?

Dzięki :)
Tak, szerokość jest w sam raz :) Jakoś się wyleczyłam z bardzo szerokich obroży, teraz 3 cm to max ;) No, mamy jeden półzacisk 4 cm od taks, ale jest taki ładny, że zostawiłam go nawet pomimo tej szerokości ;)

Posted

szysz napisał(a):
Mam :) i setera też :evil_lol:

Tak myślałam. Trafiłam kiedyś na Twoją stronkę. Mały ten wyżłowy świat ;)
A ten trikolorek, którego tu pokazywałaś to Twój?

Posted

Kala wczoraj przestraszyła się huku i rozwaliła obroże którą dostała na święta od mojego brata :evil_lol: byłam nawet zadowolona że ją popsuła :evilbat: była ze skóry i miała tylko 15mm szerokości pękła między klamrą a kółkiem do zapięcia :shake: brat był załamany i rano kupił jej taką samą :grin: jak go zapytałam czy szerszych nie było to odpowiedział że były ale wziął cieńszą bo Kala ma same szerokie :razz:

By xxxkaluniaxxx

Posted

bazylowa napisał(a):
Tak myślałam. Trafiłam kiedyś na Twoją stronkę. Mały ten wyżłowy świat ;)
A ten trikolorek, którego tu pokazywałaś to Twój?

Stronkę trzeba zaktualizować bo nam przybyło o suczkę jamnika i tricolorka DSPP ;) A świat mały :)

Posted

Kalunia niektóre obroże z tego co pamiętam wydawały się za szerokie wg mnie, no ale 20mm w sumie mógłby kupić jakby obwodem była dobra tzn. żeby nie trzeba było okręcać dwa razy :lol: bo wtedy wygląda masywniej.

Posted

muszę wam powiedzieć, że rogz na prawdę spadł na jakości.
byłam z psem na ponad 3 h spacerze w lesie, co prawda sucz była cała brudna i mokra, ale tak chyba nie powinno byc, żeby po lataniu po kałużach kólko od szelek pokryła rdza...

Posted

Mój, a raczej Lennego ;) rogz daje radę, ma dwa lata (kupiłam jako wyprawkę) i nie raz był mokry - morska woda, woda z jeziora czy z kałuż, czy po prostu oblepiony śniegiem - ani śladu rdzy.

Posted

Lucky. napisał(a):
byłam z psem na ponad 3 h spacerze w lesie, co prawda sucz była cała brudna i mokra, ale tak chyba nie powinno byc, żeby po lataniu po kałużach kólko od szelek pokryła rdza...

Dziwne, nadaje się do reklamacji. Chyba nie zabezpieczyli tego chromu czy co ? W końcu to są nietanie akcesoria, nie powinno takie coś się zdarzyć.

Ja mam kilka Rogzów, niektóre są używane bardzo często, inne rzadziej, ale jeszcze nie miałam takiego przypadku.

Posted

Lucky. napisał(a):

u mnie to norma ;) wszystkie rogzy prędzej czy później pokrywała rdza dlatego z nich zrezygnowałam też , oprócz tego nieustannie wychodzące nitki , wiem chociaż teraz że to nie wina mojego psa , bo jak tylko coś pisałam o tym na wątku to mi nikt nie wierzył bo przecież to rogz ;)
kółko sprubój pasta do zębów wyczyścić , ale ono i tak będzie rdzewieć :roll:

Posted

gops napisał(a):
u mnie to norma ;) wszystkie rogzy prędzej czy później pokrywała rdza dlatego z nich zrezygnowałam też , oprócz tego nieustannie wychodzące nitki , wiem chociaż teraz że to nie wina mojego psa , bo jak tylko coś pisałam o tym na wątku to mi nikt nie wierzył bo przecież to rogz ;)
kółko sprubój pasta do zębów wyczyścić , ale ono i tak będzie rdzewieć :roll:

Dokładnie, nasz co prawda jeszcze nie rdzewieje, ale wychodzące nitki to norma :/ I ta taśma.. jest taka delikatna, że aż do przesady. Wygląda jak szmatka a była kupowana pól roku temu i nie jest za wiele używana. Jakby tego było mało, to chyba przez jakość tej taśmy ciągle muszę ją regulować,bo się rozciąga..
Ja niestety, ale Rogzom mówię nie. Szczególnie za taką cenę.

Posted

To mnie teraz ostatecznie do Rogzów zniechęciliście. My mamy tylko tego z gumową naszywką i musze przyznać, że to najsolidniejsza z naszych obroży, nitki nie wychodzą, nie zardzewiała, chociaż była wiele razy prana. Ale miałam w ręce te zwykłe z taśmy to naprawde taśma jest ciut za delikatna... ;)