Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja ja widze w rozu tylko pytanie jak to bedzie z ta szerokoscia :) znam ja na 1.8 :diabloti: ale z kolei im szersza tym wygodniejsza :)

Wg mnie jest ok, nie jest szeroko, jest akurat :-)

Posted

deer_1987 napisał(a):
a ja juz myslalam zeby wymienic na szelki hurtty rozowe :razz bo milka nie ma zadnych szelek... a teraz nie wiem :mad:

Mi też się podoba w tej obroży :)
Jaka jest wytrzymałość rzeczy Hurtty?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wytrzymalosc adekwatna do ceny :) kurtki, obroze itp prane wiele razy sa na lata :loveu:

Widziałam wielokrotnie na Pełnej Misce, ale jakoś nie zdecydowałam się na zakup ;) A cenowo wyroby są porównywalne w Polsce i Szwecji?

Posted

Diora napisał(a):
Widziałam wielokrotnie na Pełnej Misce, ale jakoś nie zdecydowałam się na zakup ;) A cenowo wyroby są porównywalne w Polsce i Szwecji?

Wlasnie nie, dlatego ze w polsce tylko pelna miska je ma to moze sobie cene zawyzac :) tutaj normalna cena jest nizsza a jak jeszcze promocje to w ogole :)

Posted

deer_1987 napisał(a):

Jesli bys miala teraz pieniadze to zaraz lece do polski i moglabym wyslac Ci z polski :)

Dzięki ale po świętach jestem kompletnie spłukana :shake:
Myślę, że na nowe Hurtty zdecyduję się nie wcześniej niż pod koniec wiosny. Wtedy na pewno się odezwę bo myślę, że nawet z wysyłką ze Szwecji będzie taniej niż na PM :D:D

Posted

deer, świetny kolorek :)
Mam już obroże do schroniska i szelki :) Kupiłam w hurtowni za grosze... większa za 4zł, mniejsza za 3zł, a szele za 14zł :)

piękny jest ten kolorek :loveu:

Posted

Ehhh wszystkie nowości świetne i pasują psiakom :loveu:
Ja teraz zbieram się do uzbierania kasy na obroże z ElPerro. Ten ich fiolet :loveu:
Zastanawiam się też, jak tam testy obróżek Corse? ;)