Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']Bewarka super wyglądają psiaki, bardzo kolorki im pasują :loveu: :loveu: :loveu:
Dziękuje :iloveyou:

[quote name='westie_justa']
wzięłam w końcu fioletową tasme i liski + turkusowa eko;) ktoś miał tu takie połączenie;)Ania ma :D

[quote name='C&B']nasze nowości DogStylowe:

https://lh4.googleusercontent.com/-8pfn28H5SrY/TvEBHCveRRI/AAAAAAAAAn0/n0VMmmQlMkw/s640/P1600949.JPGAle śmiesznie, polar z eko :) ale wiadomo, liczy się wygoda. Czekam jeszcze na foty na P. ;) wzorki fajne wybrałaś ^^

Ile mają te twoje smycze długości?

Posted

[quote name='Bewarka']
Ale śmiesznie, polar z eko :) ale wiadomo, liczy się wygoda. Czekam jeszcze na foty na P. ;) wzorki fajne wybrałaś ^^

Ile mają te twoje smycze długości?

Na P będą kiedyś tam :evil_lol:

120 cm ;)

Posted

[quote name='Bewarka']Ehe :eviltong:

króciuuutko...:diabloti:

Na przejście tyle co z domu na pola w sam raz, na spacery zasmyczowane mamy przepinaną ;)

Posted

nasze nowości DogStylowe:
fajne połączenie kolorów z tym pomarańczem, przez to nie jest takie przesłodzone ;)

co do flexi, też uwielbiam, obecnie chodzimy na comforcie 2 linkowej ;

i jest super, ale mam też 1 taśmową i jeszcze sobie czeka, bo mimo, że mniejsza to jest bardziej napięta :roll:
taka :

albo mój pies do niej dorośnie albo sprzedam i kupie linke, w każdym razie chce mieć fiolet i na pewno będę jeszcze mieć niebieski w przyszłości :evil_lol:

Posted

Dufflowi super w fiolecie!
Etnie też ślicznie tylko troszkę cienko sie wydaję , ale świetnie wygląda .
a niebieskim na rudym to chyba najlepsze połączenie :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
cienko :crazyeye: ja narzekałam, że za szerokie :lol:

wygląda na 2,5cm ?
no Etna ma długą szyję więc możesz szaleć :eviltong: ja bym widziała na niej z cm szerszą ;) ale wygląda bardzo ładnie, fajne połączenie kolorów :lol:

Posted

gops napisał(a):
wygląda na 2,5cm ?
no Etna ma długą szyję więc możesz szaleć :eviltong: ja bym widziała na niej z cm szerszą ;) ale wygląda bardzo ładnie, fajne połączenie kolorów :lol:

tak, 2,5. ja jestem jakaś przewrażliwiona na punkcie zbyt szerokich obróż:lol: dzięki :)

Posted

motyleqq napisał(a):
tak, 2,5. ja jestem jakaś przewrażliwiona na punkcie zbyt szerokich obróż:lol: dzięki :)

Daj spokój, moje krasnale mają 2,5cm :lol: Idealnie pasuje :loveu:

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']

Świetnie wygląda! Iwan ma ten sam komplecik, tylko, że błękitny :lol:

[quote name='motyleqq']

Bardzo jej pasuje :)

Posted

ja też uważam, że to 2,5cm na Etnie idealnie wygląda! :)

nam doszły Taksówki, teraz muszę poczekać aż mama je przywiezie... jestem ciekawa tych szelek 4cm ;)

Posted

Bewarka napisał(a):
Daj spokój, moje krasnale mają 2,5cm :lol: Idealnie pasuje :loveu:

omry napisał(a):
Bardzo jej pasuje :)

anka11 napisał(a):
ja też uważam, że to 2,5cm na Etnie idealnie wygląda! :)

dziękujemy :)

a w kwestii obroży od Corse, pragnę powiedzieć, że testy wytrzymałościowe takie jak: szarpanie do zabaw z psem, szarpanie ze strachu przed obszczekującymi zza bramy psami oraz szarpanie gdy odchodzi od niej ktoś z rodziny zdane ;)