Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe nitki? Co to nowe nitki z Rogza, bo ja kojarzę tylko tę serię Utility (Nitelife, Snake itd, różne rozmiary)?

IMO jednak całkiem sporo było w promocji -40% i -50%, na serię Alpinist chyba nie było wcale (myślałam nad nią kiedyś, ale nawet pani w hurtowni potwierdziła, że ma głosy, że się szybko mechaci). Jak mi tutaj albo na PW powysyłacie co Was interesuje, to mogę Wam jutro sprawdzić czy jest i za ile, pewnie i tak z przyjaciółką wpadnę. Mam bardzo blisko uczelni.

Posted

anka11 napisał(a):
ale słodko wygląda :loveu: liski na żółtym też super ;)

Dzięki :buzi: jak wyjęłam obroże to się nawet nie zastanawiałam która dla której, jestem zadowolona :)

Posted

Bewarka super wyglądają psiaki, bardzo kolorki im pasują :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']O jakie to ładne ! Chyba następny komplecik taki wezmę :cool3:
http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC05643.jpg
coś czuje ze ten Twój który zamówiłaś też, może ciekawie wyjść:loveu: :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Super Ares wygląda w tej obrozy, pasuje mu o wiele bardziej niż Dufflowi ;)
dziękuje:loveu: :loveu: mi już ona od dawna się podobala, ale Taks nie miala więcej tego naszycia

[quote name='Marchewkowy']Śliczne połączenie ;)
dziękuje :loveu: :loveu:

[quote name='Lucky.']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/tasiemkowe/DSC05593.jpg
mnie się ta bardzo podoba :)

ares w tle różowych ścian :diabloti:
tak ta też ciekawie wyszła :cool3:

Posted

nie ??? a to sorry myślałam ze Wasza bo coś mówiłaś o świątecznej obróżce no ale nie ważne w każdym bądź razie ładna jest :loveu:

które połączenie szeleczek w końcu wzięłaś ???

Posted

Molowe napisał(a):
nie ??? a to sorry myślałam ze Wasza bo coś mówiłaś o świątecznej obróżce no ale nie ważne w każdym bądź razie ładna jest :loveu:

które połączenie szeleczek w końcu wzięłaś ???

no niestety nie, funduszy zbyt mało żeby zaszaleć;) a na szelkach mi zależało bo tak to bym kupiła ze 2;) ładna ładna:) moze po świętach coś zamówię ;)

wzięłam w końcu fioletową tasme i liski + turkusowa eko;) ktoś miał tu takie połączenie;)

Posted

W końcu odebrałam flexi. Jak obiecałam wklejam zdjęcia do porównania:

Classic S 5m vs Comfort 3 5m - linki

Jestem bardzo zadowolona z niej jak na razie, tj. nie jest za duża i za ciężka, dobrze leży w dłoni i jak to flexi mechanizm chodzi płynniutko. Te 2 stare dla jamnic mają po kilka lat i również sprawują się idealnie.

I jeszcze fotki z dumnym posiadaczem (sorry za skarpetę :evil_lol:)

Posted

I ja byłam w Rogzie, miałam kupować po świętach, ale skusiła mnie promocja i to, że był dostępny turkus, który mi się tak podobał :cool1:
tak więc nabyłam, (wszystko z rabatem :cool1:) :
:loveu:

:cool1:

dwie ostatnie skusiły mnie po zobaczeniu na żywo, a chciałam wcześniej Rogzette ;) tak więc jestem zadowolona :) ale nad lime bone jeszcze się zastanowię, czy sobie zostawię :)