sator_k_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tak na teraz mam takie coś Mi też się purpurowy bardzo podba :) Quote
Litterka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Original_N']dziękujemy :) Tak, to jest adresówka, zakupiona tutaj: http://www.kalait.pl/category/grawer-uslugi-i-produkty - do wyboru do koloru :) Bardzo fajna sprawa. A jak z trwałością adresówek? Bo mi się taki pomysł straaasznie podoba, ale czy wytrzyma? Quote
Original_N Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 sator_k, super, męska fajna obrózka :D Quote
Original_N Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Litterka napisał(a):Bardzo fajna sprawa. A jak z trwałością adresówek? Bo mi się taki pomysł straaasznie podoba, ale czy wytrzyma? Na razie mamy ją trochę ponad tydzień, więc ciężko stwierdzić ile wytrzyma, ale jest metalowa, kółeczko raczej mocne, wydaje się trwała, choć moja panna ma wyjątkowy talent do gubienia adresówek, zanim którakolwiek zdąży się zniszczyć, wiec ... ta przejdzie chrzest bojowy :D Quote
anka11 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ładnie wygląda na Satorze to 4cm :) ja bym chyba się jednak nie zdecydowała na 4cm prędzej 2,5, bo za drogie jak dla mnie hehe ;) chyba, że bym trafiła na jakąś okazję, np. używaną. Quote
Marta_Ares Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Original_N napisał(a):Na razie mamy ją trochę ponad tydzień, więc ciężko stwierdzić ile wytrzyma, ale jest metalowa, kółeczko raczej mocne, wydaje się trwała, choć moja panna ma wyjątkowy talent do gubienia adresówek, zanim którakolwiek zdąży się zniszczyć, wiec ... ta przejdzie chrzest bojowy :D chyba jednak nie są metalowe, wczoraj sprawdzałam je magnesem :diabloti: ale wydają się solidne, tylko troszkę małe, ja wzięłam od razu 4 na próbę :evil_lol: Quote
puchu Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Szczurzątko dziękuje za komplementy ;) W kwestiach technicznych to jest taśma 2,5 cm + ekoskórka. Quote
sator_k_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 anka11 napisał(a):ładnie wygląda na Satorze to 4cm :) ja bym chyba się jednak nie zdecydowała na 4cm prędzej 2,5, bo za drogie jak dla mnie hehe ;) chyba, że bym trafiła na jakąś okazję, np. używaną. No znowu pokrewna dusza :D Ja wyznaję zasadę jak kupować rogza to tylko używanego ;) Obrożę zakupiłam za 30zł (z przesyłką!), smycz ostatnio za 17zł (a przesyłka darmowa :P), także można "ubrać" psa w markowe "ciuchy" nawet jak się nie ma dużo kasy. Za to przydaje się szczęście ;) Quote
anka11 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 No znowu pokrewna dusza Ja wyznaję zasadę jak kupować rogza to tylko używanego Obrożę zakupiłam za 30zł (z przesyłką!), smycz ostatnio za 17zł (a przesyłka darmowa :P), także można "ubrać" psa w markowe "ciuchy" nawet jak się nie ma dużo kasy. Za to przydaje się szczęście no to nieźle Ci się udało, wyszło taniej nawet niż to 2,5cm ;) i cierpliwość też się przydaje :lol: Quote
Kateczka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 zamówiłam rogza...obroze...smycz oczywiscie obroze MM bo jeszcze paru modeli nie mam... no i pierwszy raz ezy doga...ciekawa jestem :) moj biedny portfel... Quote
Original_N Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Marta_Ares napisał(a):chyba jednak nie są metalowe, wczoraj sprawdzałam je magnesem :diabloti: A to dobrze wiedzieć :D Ja nie sprawdzałam, tylko na plastik mi to nie wygląda, więc nie wiem cóż to takiego :D Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='Kateczka']zamówiłam rogza...obroze...smycz oczywiscie obroze MM bo jeszcze paru modeli nie mam... no i pierwszy raz ezy doga...ciekawa jestem :) moj biedny portfel... jakie wzory?:evil_lol: ta jasna skórka piękna :loveu: :loveu: cena też fajna :evil_lol: ciekawe czy kiedykolwiek będą w Polsce.... Quote
MaDi Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/219793-Stary-i-schorowany...-Prawie-zgin%C4%85%C5%82-pod-ko%C5%82ami-TIR-a-pomo%C5%BCmy-mu! Quote
Victoria Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nie do każdego metalu przyczepia się magnes ;) Quote
sugarr Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 A co myślicie o tych, wiem że kiepskie zdjęcie, ale tak na pierwszy rzut oka? ;) Quote
barberry Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='toyota']Ja jestem oczarowana czymś takim ;): http://www.karlie.de/admin/ImageServer.php?ID=32938@karlie&width=800&height=600 http://www.karlie.de/admin/ImageServer.php?ID=20018@karlie&width=800&height=600 [quote name='Marta_Ares'] http://www.karlie.de/admin/ImageServer.php?ID=20018@karlie&width=800&height=600 ta jasna skórka piękna :loveu: :loveu: cena też fajna :evil_lol: ciekawe czy kiedykolwiek będą w Polsce.... Wiecie mam nadzieję, że to sztuczna skóra..? ;) Quote
psyja Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 a ja mam pytanko do posiadaczy psów długowłosych i obróżek EzyDog - czy po takiej obroży pojawiają się kołtuny? szukam czegoś możliwie najmniej kołtuniącego, niezłe są rogzy odblaskowe, jednak czarna naszywka 'Rozg' trochę plącze włos. zastanawiam się czy tworzywo, którym podszyte są EzyDogi kołtuni mocno, średnio czy też wcale? ps. poszukuję szelek rogza, jak najbardziej mogą być używane, jeśli ktoś chciałby się pozbyć proszę o PW :) chodzi o rozmiar M (16mm) Quote
Szura Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 No i nie wytrzymałam promocji Rogzów, Tonic pod choinkę dostanie komplet. Może bym nie pękła, ale ja tak uwielbiam rogzowe pomarańcze, nie mogłam się powstrzymać... Teraz mamy trzy komplety (+ eseczka Red Dingo i ze dwie 'przejściowe' smycze, zanim porządniej chłopa nie ubrałam). Taksówki (2cm), razem z guardami, których na zdjęciu nie ma, ale używamy ich prawie codziennie: El Perro (1,5cm), w pięknym odcieniu i z najbardziej dla mnie uniwersalną smyczą - jest cieńsza i lżejsza niż ta od Taks, przez co bez problemu wrzucam ją w kieszeń, a przy tym grubsza i dłuższa od rogzowej ślicznej sznuróweczki. ;) No i najnowszy Rogz (obroża 1,6cm, smycz 1cm), absolutnie śliczny. Bardzo mi się podobają niteczki. Bałam się, że obroża M będzie za duża, ale Ski są takie wąziutkie i nie powalają z pojedynczą nitką, Mki się wydają takie konkretniejsze i ładniejsze. Szczęśliwie na psa nie za duża. :) Wiem, że kolorystycznie urozmaiceń nie ma, ale ja mam takiego fioła, że w nic poza pomarańczem Tonika nie ubieram... :stupid: Quote
Victoria Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Cuda :) O matkooo, od kilku dni mam fioła na punkcie el perro ;P Quote
MakeBelieve Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Szura- ile dałaś za komplet rogzowy? Śliczny jest, też go miałam <3 Quote
Beatrx Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='sugarr']A co myślicie o tych, wiem że kiepskie zdjęcie, ale tak na pierwszy rzut oka? ;) http://img151.imageshack.us/img151/3746/zdjciebj.jpg ta z dinozaurami super:D Quote
sugarr Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Beatrx napisał(a):ta z dinozaurami super:D Też mi się najbardziej podobają dinozaury :cool3: Quote
Szura Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Obrożę kupiłam w normalnej cenie, trochę poniżej 30zł, a za smycz dałam niecałe 40zł. Quote
Recommended Posts