Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka11']dziękujemy :) też mi się podoba, chociaż nie wiem czy te 2,5 to trochę nie za cienko ;)
hmm jak dla mnie nie, wygląda fajnie;) ale już jak kto woli

Posted

[quote name='AnIeLa']Fajnie wyglądają.
Że też nie możemy teraz kupić :flop:
a moze jednak ? :diabloti:

[quote name='anna35-1974']Marta,ta z różem jest śliczniusia.Dobrze,że mam samca.
dziękuje, też mi się bardzo to połączenie podoba:evil_lol:

[quote name='Diora']Marta, trzecia najładniejsza :)

dzięki:loveu:

[quote name='motyleqq']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/swiateczne/DSC05605.jpg

moja widzę gotowa :loveu:
tak, wczoraj wyslana;)

[quote name='Pinesk@']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/swiateczne/DSC05607.jpg jaka to szerokość? ;)
2,5 + eko

[quote name='Milka__']Ojeju, jakie piękne te świąteczne! :)
:oops:

[quote name='Iza.']Marta, świąteczne super, tylko czemu takie szerokie ? :(
2cm za szerokie dla grzywki??

Posted

Marta_Ares napisał(a):

2cm za szerokie dla grzywki??

Szeroko, jeszcze sam materiał jakoś idzie przeżyć, ale na 2 cm okucia są duże i ciężkie

Posted

Metheora napisał(a):
jaki kolor skory doradzacie do moich psów?
mam ciemnobrązowe chcę zamowić taki sam model tylko inne kolor
mam do wyboru

skóra naturalna (beż)
czerwony
czarny
brązowy...

myślalam nad czymś jasnym, moze brązowa wewnętrzna warstwa miękkiej skory a zewnętrzna kolor naturalny?

ta firma ma piękny kolor skóry czerwony ;) mam do nich już drugą czerwoną skórę i jest naprawdę fajny odcień .
czarny to czarny nie będzie widać , podpalańcom może pasować jeszcze ten beż (sama chętnie bym zobaczyła beż od nich bo zastanawiam się nad kupnem) .

Posted

[quote name='Diora']Podajcie namiary na tę firmę, please.
TU link
oni robią tylko na allegro , ale rzeczy są naprawdę bardzo dobrej jakości i świetnie uszyte , miałam od nich już 3 obroże i kaganiec , polecam ;) tylko trzeba pamiętać o podszyciu skórą a nie filcem bo robią tak i tak .

Posted

Dziewczyny coś zdjęć nie wstawiają, to ja wstawię - dzisiejsze testy półzacisku :)
Spisał się dobrze, ładnie się układa na szyji, wytrzymał również kilka zrywów do piesków :roll:

Posted

paulaa. napisał(a):
Właśnie, co u testerek taka cisza ? Miały być fotki, relacje i co ? Weekend był na porobienie fotek i testowanie. :smile:

Ja testuję cały czas, ale na dworze u mnie lało cały weekend, więc nie miałam nawet jak zdjęć zrobić :oops:
Obroża sprawuje się na razie bardzo dobrze ;)

Posted

paulaa. napisał(a):
Właśnie, co u testerek taka cisza ? Miały być fotki, relacje i co ? Weekend był na porobienie fotek i testowanie. :smile:

Pogoda do bani, to zdjęcia do bani, filmiki do bani.. :D Co do moich wrażeń to już pisałam, na dzień dzisiejszy jeszcze nic więcej powiedzieć nie mogę :)