Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam Was za tak słabe zdjęcie, aparat mi świrował coś dziś. Jutro zrobię lepsze.
Obróżka jest bardzo na plus, Iwan się nie skarżył :lol:
Jak dla mnie za cieńka, bo to 2,5 cm, ale tego raczej nie można zaliczyć do minusów :)
Sierść się do niej czepia, ale w nią nie włazi, więc nie ma problemu ze ściągnięciem jej, nic nie trzeba wydłubywać.
Iwan dziś nie ciągnął, więc wtrzymałości jeszcze nie sprawdziłam, ale spokooooojnie :)
Ogólnie bardzo mi się podoba.

Posted

[quote name='Marta_Ares']bardzo fajna kolekcja :loveu: :loveu: i jak mało różu :evil_lol: niespotykane u yorków:eviltong:

Dziękuję za miłe słowa :D

[quote name='Victoria']woooooow - 'mini' kolekcja .. ?? ;P
No w porównaniu do kolekcji Marty czy NightQueen to malutka ;)
[quote name='chrupcia']http://img197.imageshack.us/img197/2373/dsc0157dd.jpg boska :loveu: ale mała to ona nie jest ;)
jak będziesz chciała się czegoś pozbyć to daj znać ;)

Okej, będę pamiętać :D dzięki

Posted

Amber, Shadow potrafi pociągnąć szczególnie do psów które zna i wie że z nimi się może bawić.

drzalka, ja mam właśnie taki dziubek, w pierwszym momencie nie wiedziałam o czym mówisz. Dopiero jak zobaczyłam zdjęcia z netu i Marty widzę że moja flexi jest inna ;-)

Przepraszam za jakość, ale światło juz nie takie, wiadomo...i tak na bardzo szybko bo przez weekend mnie nie ma...

Tak to się prezentuje "złożone"

Tak z lekko rozciągniętą linką, widać fajną pierdołkę a mianowicie gumowe kółeczko które amortyzuje zwijająca się smycz, nie trzaska to o ten plastik i w ogóle, fajniutkie bo dzięki temu smycz jest cichutka ;-) Mój pies co prawda nie jest strachliwy, ale wiadomo że niektóre osobiniki panikują nawet pryz jakiś takich niestandardowych hałasach.

A tu bajer o którym nie wiedziałam, na taśmie jest dodatkowy uchwyt, bardzo poręczne kiedy chce przeprowadzić psa "na pewniaka" koło drugiego nie muszę się martwić że mi palec z blokady zdjedzie czy cokolwiek. Bardzo mi sie spodobało to rozwiązanie ;)

Posted

Bardzo ładna, prosta smycz.
Fajna miękka taśma.
Zbieram się właśnie do kupienia dwóch smyczy z takiej taśmy z Hamiltona ;)
Mają duży wybór kolorów , wiec chwile to potrwa :P

Posted

[quote name='Vailet']barberry widzę że masz 3 rozmiary flexi :evil_lol: ta szara do ilu jest kg?

Tam jest taśma Classic Compact 1 do 15kg, linka Comfort 1 do 12kg (szara) i linka Mini do 6kg (chyba)

Posted

ktoś z was kupował ostatnio szelki rogz M? bo nie wiem jak to jest, niektóre szelki mają regulowany pasek a inne nie, nie wiem może jest jakiś nowy fason czy co?

Posted

Gadżeciakowa 2,5cm. Dzisiaj testowana na zajęciach socjalizacyjnych, przetrwała wszystkie mocne pociągnięcia mojego psiska :)

:loveu:

Teraz czekamy na Taksowe szelki i komplet obróżka+smycz... tylko, że 4cm :)

Posted

monika15 napisał(a):
mam pytanko ;) Czy eco skórka nie zafarbuje sierści psa? Często pływamy i nie chciałabym zeby po wyjsciu z wody pies zmienił kolor:evil_lol:

Nie sądzę, mój pies się już kąpał w szelkach z eko i zachował swój kolor ;)

Posted

monika15 napisał(a):
mam pytanko ;) Czy eco skórka nie zafarbuje sierści psa? Często pływamy i nie chciałabym zeby po wyjsciu z wody pies zmienił kolor:evil_lol:

Spokojnie, eco skórka nie farbuje sierści :-)