omry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 motyleqq napisał(a):ładnie mu będzie w tych paskach :) Też tak myślę. Zastanawiałam się też nad tym fioletem, co wypróbujesz na Etnie, ale chyba za ciemno jak dla niego. Za to Etnie będzie bardzo pasowało na 100% :) Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):Też tak myślę. Zastanawiałam się też nad tym fioletem, co wypróbujesz na Etnie, ale chyba za ciemno jak dla niego. Za to Etnie będzie bardzo pasowało na 100% :) właśnie mamy fioletową pościel i zawsze się zachwycam, jak do niej pasuje :lol: więc pewnie będzie tak jak mówisz :) Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):Też tak myślę. Zastanawiałam się też nad tym fioletem, co wypróbujesz na Etnie, ale chyba za ciemno jak dla niego. Za to Etnie będzie bardzo pasowało na 100% :) A ja się zastanawiałam nad paskami :lol: ale zapomniałam na pw napisać jaka mnie interesuje i został dla mnie turkusik, z czego też się bardzo cieszę, bo jest śliczny :loveu: Quote
AnIeLa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To posprawdzajcie dobrze obróżki na wszystko co możliwe u laba też :lol: kąpiele błotne, szarpanie, zrywy, ciągnięcie. Obróżki są super kolorowe więc chętnie kiedyś kupimy :lol: Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 AnIeLa napisał(a):To posprawdzajcie dobrze obróżki na wszystko co możliwe u laba też :lol: kąpiele błotne, szarpanie, zrywy, ciągnięcie. Obróżki są super kolorowe więc chętnie kiedyś kupimy :lol: to u mnie akurat nie rpzejdzie bo Nuka jest anty błotna i anty wodna, każdą kałużę jak i błoto omija szerokim łukiem, zrywy mogę przetestować jak zobaczy koteczka :evil_lol: bo sama z siebie to nie ciągnie na smyczy wgl :-) Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja takie testy mogę na goldenie...ale na kąpiele jakiekolwiek jest już za zimno :-) Więc z takimi testami to będziesz trzeba poczekać ;-), a o błotnych nie ma mowy, bo Shadow nie preferuje takich rozrywek :P Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 eh, a mój pies nie przepuści żadnej kałuży... albo w nie sika, albo się w nie kładzie...:roll: Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 motyleqq napisał(a):eh, a mój pies nie przepuści żadnej kałuży... albo w nie sika, albo się w nie kładzie...:roll: A moja ma problem nawet z załatwieniem się w zimę jak jest śnieg, do załatwienia się potrzebna jest jej trawka :evil_lol: Quote
AnIeLa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 vege* napisał(a):to u mnie akurat nie rpzejdzie bo Nuka jest anty błotna i anty wodna, każdą kałużę jak i błoto omija szerokim łukiem, zrywy mogę przetestować jak zobaczy koteczka :evil_lol: bo sama z siebie to nie ciągnie na smyczy wgl :-) Mój też na smyczy nie ciągnie dlatego chyba w testach należy prowokować do takich sytuacji ;) W końcu to testy. Od dobrego zapięcia i szycia zależy życie psiaków:) motyleqq napisał(a):eh, a mój pies nie przepuści żadnej kałuży... albo w nie sika, albo się w nie kładzie...:roll: super będzie wiadomo jak obróżka się zachowa po błotnych kąpielach :) Quote
Corse Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Dobrze, Jeszcze raz, oficjalnie chcę podziękować wszystkim, którzy wykazali chęć pomocy w testach - jesteście kochane! Strasznie mi przykro, że nie wszyscy się załapali - niestety miałam tylko 5szt., o które stoczyła się ostra walka :lol: Teraz poczekamy, aż moi uroczy testerzy i testerki zrobią co do nich należy, czyli będą szarpać, latać po krzakach i błotach..ciekawa jestem strasznie co to będzie :evil_lol: Dziewczyny obiecały wstawić zdjęcia na forum - już nie mogę się doczekać! Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 AnIeLa napisał(a):Mój też na smyczy nie ciągnie dlatego chyba w testach należy prowokować do takich sytuacji ;) W końcu to testy. Od dobrego zapięcia i szycia zależy życie psiaków:) Dokładnie tak :-) Jak obróżka dojdzie to pochwalimy się i zdjęciami i opinią na jej temat :-) Quote
fankafanty Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Corse piękne te obrózki :loveu: A będziesz robić półzaciski i smyczki? :cool3: Marchwekowy jeszcze raz dzięki za komplecik :loveu: w weekend udało mi się zrobić zdjęcia :loveu: Quote
omry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 fankafanty, bardzo jej pasuje :) Ślicznie wygląda. Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ślicznie się prezentuje :) Ja zapodam już wcześniej prezentowaną obrożę od Taks...jednak w naturalnym dziennym świetle prezentuje się znacznie ładniej ;-) Quote
Korenia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Corse fajnie by było żeby testy były przeprowadzone na na prawdę ciągnącym sporym psie/takim który ma mocne zrywy i waży więcej niż 10 kg ;) Bo tak jak tu dziewczyny piszą mój nie ciągnie (nie ma zrywów) to średnie to testy, mało miarodajne ;) Pies, który nie waży 10 kg wiadomo, że nie zerwie zatrzasku/materiału, ale taka Miśka gops, co nawet mocne smycze czy tam obroże zrywa to już niestety może zerwać. Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Hm... mój waży 40kg i potrafi wyrwać do przodu czy pociągnąć ;-) Rotek omry też raczej 10kg nie waży ;-) Quote
Tusia&NN Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Moje ważą ponad 80kg każde, więc też chciałabym mieć pewność ;) Quote
omry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tusia&NN napisał(a):Moje ważą ponad 80kg każde, więc też chciałabym mieć pewność ;) To co Ty masz za niedźwiadki? :) Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 moja waży jakoś 21kg, ciągnie i ma zrywy, jest też dość silnym, zawziętym psem :diabloti: sądzę, że dobrze się sprawdzi jako tester ;) Quote
Naklejka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Mój ma niezłe zrywy i masę :diabloti: Jak coś, to mogę w schronisku wytestować, tam są ciągniki niesamowite! :diabloti: Zdarzało się, że ktoś przez te psy leżał.... Błoto, piach, woda też jest.... Quote
Tusia&NN Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):To co Ty masz za niedźwiadki? :) Dog niemiecki i wilczarz ;) Trzeci pies, sunia, jest sporo lżejsza :) P.S. Bardzo spodobało mi się Twoje określenie moich psów :loveu: jak jeszcze raz usłyszę, że to konie (od czego mnie już mdli), to powiem, że to nie są konie, tylko niedźwiadki :loveu: Quote
omry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tusia&NN napisał(a):Dog niemiecki i wilczarz ;) Trzeci pies, sunia, jest sporo lżejsza :) P.S. Bardzo spodobało mi się Twoje określenie moich psów :loveu: jak jeszcze raz usłyszę, że to konie (od czego mnie już mdli), to powiem, że to nie są konie, tylko niedźwiadki :loveu: To ja już kocham Twoje psy :loveu: A dog niemiecki to moje marzenie do spełnienia. Kiedyś, kiedyś.. :) Macie galerię? Jak nie to zakładajcie! Quote
Tusia&NN Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):To ja już kocham Twoje psy :loveu: A dog niemiecki to moje marzenie do spełnienia. Kiedyś, kiedyś.. :) Macie galerię? Jak nie to zakładajcie! Miło mi :) No jakoś tak się do tej galerii zebrać nie mogę... Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Korenia napisał(a):Corse fajnie by było żeby testy były przeprowadzone na na prawdę ciągnącym sporym psie/takim który ma mocne zrywy i waży więcej niż 10 kg ;) Bo tak jak tu dziewczyny piszą mój nie ciągnie (nie ma zrywów) to średnie to testy, mało miarodajne ;) Pies, który nie waży 10 kg wiadomo, że nie zerwie zatrzasku/materiału, ale taka Miśka gops, co nawet mocne smycze czy tam obroże zrywa to już niestety może zerwać. Moja Nuka waży 22 kg, chodziło mi o to, że jak z nią gdzieś idę to nie ciągnie bo jest nauczona chodzenia na luźnej smyczy, ale zrywy ma owszem, jak obaczy kota lub znienawidzonego psa, to wtedy mam niezły ciągnik na spacerze :lol: Quote
Recommended Posts