Marchewkowy Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Corse napisał(a):hehehe cieszę się, że Wam się podobają :) nie ma co szukać po allegro, to moje skromne handmady :P Jeśli sprzedajesz to byłabym zainteresowana ;) Quote
chrupcia Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Marchewkowy napisał(a):Jeśli sprzedajesz to byłabym zainteresowana ;) podpisuje się pod tym ;) Quote
drzalka Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Corse napisał(a):A jak Wam się podobają nasze nowe obroże? :) http://img827.imageshack.us/img827/9228/p1160835.jpg Śliczne obróżki :) Powiedz mi, czy ta obroża kwiatowa ma metalowy zatrzask, jaką szerokość ma tasma ? Quote
Corse Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Rety dziewczyny no nie spodziewałam się takiej reakcji na obróżki...:oops: Strasznie się cieszę, że Wam się aż tak podobają...normalnie siedzę w pracy i szczerzę się do komputera :lol: Zaskoczyłyście mnie totalnie :roll: Jeśli chodzi o sprzedaż, to czemu nie...ale zanim sprzedaż, to chciałabym poprosić Was o pomoc. Póki co obroże testowałam tylko na moim wariacie - sprawdzają się dobrze, ale jednak jest to mała próba ;-) Stąd mam wielką do Was prośbę - żebyście pomogły przetestować. Gdyby ktoś był chętny, do do testów mamy: 1. Fiolet gładki szer. taśmy. 2,5cm dł. max. 58cm, min. 35cm 2. Turkus wzory taśma 2,5cm dł. max. 58cm, min. 35cm 3. Paski (na zdjęciu na spodzie) taśma 2,5cm dł. max. 58cm, min. 35cm 4. Serduszka taśma 2cm dł. max. 40cm, min. 26cm 5. Czerwone wzory taśma 3cm dł. na życzenie Obroża na zdjęciu to 2,5cm, ma metalowy zatrzask, który na razie mam tylko 1. Do testów uszyję taki wzór, ale szerokości 3cm i z klasycznym zatrzaskiem plastikowym. Zależy mi na Waszych opiniach, jak się podobają w realu i jak się sprawdzają. I oczywiście zdjęciach na Waszych psiakach :). Po testach i uwzględnieniu ew. uwag testujących, chętnie będę szyła dalej....jeśli Wam się podobają :oops: Gdyby ktoś chciał mi pomóc i podjąć się ciężkiego zadania przetestowania, proszę o kontakt ;). Oczywiście obroże do testów są gratis. Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 wszystkie obróżki śliczne :loveu: najbardziej podoba mi się 2 i 5 :p Quote
NightQueen Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Corse posłałam ci Prywatną Wiadomość ;) Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):Corse, ja chętnie tą w paski! :) Haha ;-) właśnie wysłałam pw ze też jesteśmy chętni na jej testy ;-). Ale równie dobrze możemy przetestować nr5. Ciekawi mnie jak sprawuje się ta metalowa klamra;-) Edit. doczytałam, że wersja 3cm jest z klamrą standardową, ale wynagradza mi to fakt 3cm ;-) Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 NightQueen napisał(a):Corse posłałam ci Prywatną Wiadomość ;) ja też:evil_lol: Quote
Corse Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 DOstałam już 9 PW - jesteście expresowe :) Prosze już nie wysyłać PW - 5 pierwszych osób dostanie obroże na testy. Dajcie mi to ogarnąć :lol: Quote
NightQueen Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Corse napisał(a):DOstałam już 9 PW - jesteście expresowe :) Prosze już nie wysyłać PW - 5 pierwszych osób dostanie obroże na testy. Dajcie mi to ogarnąć :lol: jesteśmy obrożo-holikami :evil_lol: Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 NightQueen napisał(a):jesteśmy obrożo-holikami :evil_lol: Popieram :evil_lol: Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 lawendowa napisał(a):Popieram :evil_lol: Haha, dokładnie :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 lawendowa napisał(a):Popieram :evil_lol: ja również popieram:diabloti: Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ciekawe, czy zdążyłam, czy nie :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 motyleqq napisał(a):ciekawe, czy zdążyłam, czy nie :evil_lol: też jestem ciekawa :eviltong: ale znając moje szczęście marnie to widzę :razz: Quote
Corse Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 O rany...to się namęczyłam - to były kwestie minuty, ale mam: 1. Night Queen - serduszka 2cm 2. Omry - paski 2,5cm (Omry czy na pewno obwód pasuje na Twojego rottka? Wydaje mi się że może być mała) 3. Lawendowa - czerwone wzory 3cm (Lawendowa proszę o obwód szyjki na PW) 4. Vege - turkusowe wzory, 2,5cm 5. Motyleqq - fiolet gładki, 2,5cm Strasznie przepraszam wszystkich pozostałych, ale wybrałam 5 pierwszych osób (o dziwo udało się dać każdemu tę obrożę o którą prosił ;)) Tak jak napisałam - oddaję obroże już uszyte (oprócz jednej szt, której jeszcze nie uszyłam, a zależało mi też na teście 3cm.). Generalnie nie będzie problemu, żeby docelowo zrobić z tych wzorów inne szerokości. Proszę o podanie namiarów do wysyłki na PW. Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 super :loveu: wreszcie się dowiem, czy Etnie pasuje fiolet, tak jak mi się wydaje :lol: a w przyszłości z pewnością zamówię te czerwone wzory, bardzo mi się podobają :) Quote
omry Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Corse napisał(a):2. Omry - paski 2,5cm (Omry czy na pewno obwód pasuje na Twojego rottka? Wydaje mi się że może być mała) Ostatnio zamówiłam 57 cm i obroża jest za luźna, więc myślę, że będzie w porządku :) Dziękuję za obróżkę na próbę :loveu: I już wysyłam pw. Quote
vege* Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 ja też już wysłałam dane do wysyłki i również ślicznie dziękuję :loveu: Quote
motyleqq Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 omry napisał(a):Ostatnio zamówiłam 57 cm i obroża jest za luźna, więc myślę, że będzie w porządku :) Dziękuję za obróżkę na próbę :loveu: I już wysyłam pw. ładnie mu będzie w tych paskach :) Quote
lawendowa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 WOW! Bardzo się cieszymy że będziemy mogli testować takie cudeńka :loveu: Quote
Recommended Posts