Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rety dziewczyny no nie spodziewałam się takiej reakcji na obróżki...:oops:
Strasznie się cieszę, że Wam się aż tak podobają...normalnie siedzę w pracy i szczerzę się do komputera :lol:
Zaskoczyłyście mnie totalnie :roll:

Jeśli chodzi o sprzedaż, to czemu nie...ale zanim sprzedaż, to chciałabym poprosić Was o pomoc.
Póki co obroże testowałam tylko na moim wariacie - sprawdzają się dobrze, ale jednak jest to mała próba ;-)
Stąd mam wielką do Was prośbę - żebyście pomogły przetestować.
Gdyby ktoś był chętny, do do testów mamy:
1. Fiolet gładki

szer. taśmy. 2,5cm
dł. max. 58cm, min. 35cm

2. Turkus wzory

taśma 2,5cm
dł. max. 58cm, min. 35cm

3. Paski (na zdjęciu na spodzie)

taśma 2,5cm
dł. max. 58cm, min. 35cm

4. Serduszka

taśma 2cm
dł. max. 40cm, min. 26cm

5. Czerwone wzory

taśma 3cm
dł. na życzenie
Obroża na zdjęciu to 2,5cm, ma metalowy zatrzask, który na razie mam tylko 1. Do testów uszyję taki wzór, ale szerokości 3cm i z klasycznym zatrzaskiem plastikowym.

Zależy mi na Waszych opiniach, jak się podobają w realu i jak się sprawdzają. I oczywiście zdjęciach na Waszych psiakach :). Po testach i uwzględnieniu ew. uwag testujących, chętnie będę szyła dalej....jeśli Wam się podobają :oops:

Gdyby ktoś chciał mi pomóc i podjąć się ciężkiego zadania przetestowania, proszę o kontakt ;). Oczywiście obroże do testów są gratis.

Posted

omry napisał(a):
Corse, ja chętnie tą w paski! :)

Haha ;-) właśnie wysłałam pw ze też jesteśmy chętni na jej testy ;-). Ale równie dobrze możemy przetestować nr5. Ciekawi mnie jak sprawuje się ta metalowa klamra;-)

Edit. doczytałam, że wersja 3cm jest z klamrą standardową, ale wynagradza mi to fakt 3cm ;-)

Posted

Corse napisał(a):
DOstałam już 9 PW - jesteście expresowe :)
Prosze już nie wysyłać PW - 5 pierwszych osób dostanie obroże na testy. Dajcie mi to ogarnąć :lol:

jesteśmy obrożo-holikami :evil_lol:

Posted

O rany...to się namęczyłam - to były kwestie minuty, ale mam:

1. Night Queen - serduszka 2cm
2. Omry - paski 2,5cm (Omry czy na pewno obwód pasuje na Twojego rottka? Wydaje mi się że może być mała)
3. Lawendowa - czerwone wzory 3cm (Lawendowa proszę o obwód szyjki na PW)
4. Vege - turkusowe wzory, 2,5cm
5. Motyleqq - fiolet gładki, 2,5cm

Strasznie przepraszam wszystkich pozostałych, ale wybrałam 5 pierwszych osób (o dziwo udało się dać każdemu tę obrożę o którą prosił ;))

Tak jak napisałam - oddaję obroże już uszyte (oprócz jednej szt, której jeszcze nie uszyłam, a zależało mi też na teście 3cm.).
Generalnie nie będzie problemu, żeby docelowo zrobić z tych wzorów inne szerokości.

Proszę o podanie namiarów do wysyłki na PW.

Posted

Corse napisał(a):
2. Omry - paski 2,5cm (Omry czy na pewno obwód pasuje na Twojego rottka? Wydaje mi się że może być mała)

Ostatnio zamówiłam 57 cm i obroża jest za luźna, więc myślę, że będzie w porządku :)
Dziękuję za obróżkę na próbę :loveu: I już wysyłam pw.

Posted

omry napisał(a):
Ostatnio zamówiłam 57 cm i obroża jest za luźna, więc myślę, że będzie w porządku :)
Dziękuję za obróżkę na próbę :loveu: I już wysyłam pw.

ładnie mu będzie w tych paskach :)