Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vailet']dla ONka? ja mam dla Yorka 1,6 cm :evil_lol:[/QUOTE]
pierwsze co to zobaczyłam krówki, więc się w niej zakochałam:loveu:, potem zobaczyłam, ze obwód będzie super pasował i przeszczęśliwa się na nią napaliłam:cool3:, a potem zjechałam trochę niżej i życie osłabiło mój entuzjazm ukazując szerokość tej obroży:evil_lol:

Posted

A do nas dziś dotarły obroże od Taks :loveu: jestem nimi po prostu zachwycona!

Zdjęcia na modelu, nie będą zachwycające z racji iż on dziś mocno nie współpracujący jest :roll:

Facet w kwiatkach :evil_lol:

A tutaj moje maleństwo podniosło dupkę i widać jedne z nowych ID

A jak się Wam podoba to zestawienie? :)

Posted

[quote name='Beatrx']pierwsze co to zobaczyłam krówki, więc się w niej zakochałam:loveu:, potem zobaczyłam, ze obwód będzie super pasował i przeszczęśliwa się na nią napaliłam:cool3:, a potem zjechałam trochę niżej i życie osłabiło mój entuzjazm ukazując szerokość tej obroży:evil_lol:[/QUOTE]

Przeżyłam wszytsko tak samo. Krok po kroku identiko ;)

Posted

Lawendowa - kolorami pasuje, ale całość mi się niezbyt podoba, aczkolwiek to tylko rzecz gustu ;)
Te kwiatki są takie delikatniusie, że smycz przy nich sprawia wrażenie dość masywnej

Posted

lawendowa moim zdaniem pasuje fajny komplecik Wam się zrobił kolorystycznie idealnie a kto powiedział że smycz musi być zawsze od kompletu takie połączenia są fajne :loveu:

Posted

Victoria masywność obroży może być złudzeniem jako iż znajdowała się ona bliżej obiektywu niż obroża umieszczona za nią ;-) bo kurcze bądź co bądź, nie wydaje mi się, żeby smycz 1,2cm grubości była masywna przy 4cm obroży z takimi mocnymi okuciami ;-). Ale oczywiście może Ci się nie podobać. To dwie osobne rzeczy nie kupowane pod kątem tego że mają stworzyć komplet a wyszło tak, że pasują do siebie kolorystycznie po prostu :)

Molowe, dziękujemy bardzo za mile słowa ;)

Posted

Wreszcie wybrałam obroże. Teraz nad smyczą się zastanawiam. :evil_lol:
Smycz moo cow jest dla mnie za krótka. Myślałam nad jednak nie wiem czy się zgra. Po zdjęciach trudno stwierdzić. Chyba zaryzykuję, bo można samemu ustalić długość, a poza tym i tak lepiej będzie pasować niż czerwona w kostki.

Posted

[quote name='NightQueen']

Pięknie! Bardzo jej pasuje :)

Dziś AD wysłał mi liski, zamówiłam plecionki u vege* i adresówki.
Nie mogę się już tego wszystkiego doczekać :)

Posted

[quote name='go|denk@!']Dla tych co kontrasty lubią :evil_lol:

[SIZE="1"]ale żeby nie było, że psa męcze... w rzeczywistości to jest moja pieszczocha.

Śliczna jest, taka jaśniutka :)

Ciekawie wygląda, ale ja bym się jednak nie skusiła na takie połączenie. :) Nie 'czuję' tego chyba po prostu :)

Posted

[quote name='go|denk@!']Dla tych co kontrasty lubią :evil_lol:

http://desmond.imageshack.us/Himg36/scaled.php?server=36&filename=20111120105628.jpg&res=medium

http://desmond.imageshack.us/Himg696/scaled.php?server=696&filename=20111120105716.jpg&res=medium

Według mnie za szeroka ta obroża i pies wygląda w niej jak w kołnierzu ortopedycznym.
Ogólnie to lubię mi jak małe psy nie mają "słodkich" obróżek, więc gdyby nie ta szerokość to myślę, że fajnie by to wyglądało

Posted

[quote name='catie']Według mnie za szeroka ta obroża i pies wygląda w niej jak w kołnierzu ortopedycznym.
Ogólnie to lubię mi jak małe psy nie mają "słodkich" obróżek, więc gdyby nie ta szerokość to myślę, że fajnie by to wyglądało[/QUOTE]

[quote name='Litterka']A mi się podoba. Tylko wystarczyłby jeden rząd kolców, dwa to jednak za grubo.[/QUOTE]
ale przecież to nie jest obroża tylko pieszczocha (bransoletka na rękę) :evil_lol:

Posted

[quote name='omry']Śliczna jest, taka jaśniutka :)
[/QUOTE]

To jest on :diabloti:

jasne, że przesadzone bo to obroża nie jest :P za grube (to 4cm są), 2 rzędy ćwieków... tak dla żartu mu przymierzyłam. Ale taka cieńsza na 1,5cm byłaby fajna.