Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vailet']ale jak coś pasuje do suni do psa już nie będzie.. jak z ludźmi dziewczyny noszą sukienki i spodnie a chłopacy tylko spodnie :) według mnie łatwiej jest coś wybrać dla suni-nie musisz się przyglądać czy są jakieś kwiatki czy coś co mogłoby zagrozić "męskości" twojego psa ;) [/QUOTE]

Ja tak na to nie patrzę. Dobieram obróżke raczej do chrakteru psa - jeśli Iwan byłby przyjacielski i milusi, to pewnie miałby obróżkę w kwiatki czy w serduszka i nie miałabym z tym problemu :)

Posted

ale jak coś pasuje do suni do psa już nie będzie.. jak z ludźmi dziewczyny noszą sukienki i spodnie a chłopacy tylko spodnie :smile: według mnie łatwiej jest coś wybrać dla suni-nie musisz się przyglądać czy są jakieś kwiatki czy coś co mogłoby zagrozić "męskości" twojego psa ;)

dla mnie nie ma znaczenia czy coś jest w suczkwych kolorach podoba mi się to kupuje;) prawdziwy mężczyzna nie boi się różowej obroży:eviltong: męskości mojego macho żadna obroża nie zaszkodzi:p

Posted

[quote name='omry']Ja tak na to nie patrzę. Dobieram obróżke raczej do chrakteru psa - jeśli Iwan byłby przyjacielski i milusi, to pewnie miałby obróżkę w kwiatki czy w serduszka i nie miałabym z tym problemu :)[/QUOTE]

Dokładnie. O ile kolor jest świetny to waham się, bo wydaje mi się, że średnio pasuje do Lary. Chociaż coraz bardziej się przekonuje do tego wzoru. ;D

Posted

[quote name='swan2407']Dokładnie. O ile kolor jest świetny to waham się, bo wydaje mi się, że średnio pasuje do Lary. Chociaż coraz bardziej się przekonuje do tego wzoru. ;D[/QUOTE]

Mi do rudziaków najbardziej pasuje zieleń i czerwień. Ale myślę, że błękit też by ślicznie wyglądał :)
Byłam ostatnio w Waszej galerii, śliczna ta Twoja Lara :loveu:

Posted

[quote name='omry']Mi do rudziaków najbardziej pasuje zieleń i czerwień. Ale myślę, że błękit też by ślicznie wyglądał :)
Byłam ostatnio w Waszej galerii, śliczna ta Twoja Lara :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy.
Okej. Chyba rzeczywiście zdecyduję się na ten wzór. Zaczynam szukać rozmiaru ;)

Posted

[quote name='swan2407']Dziękujemy.
Okej. Chyba rzeczywiście zdecyduję się na ten wzór. Zaczynam szukać rozmiaru ;)

Szczerze? Ja to bym Twoją młodą damę widziała w takich wzorkach:

Ale wybór należy do Ciebie :)

Posted

[quote name='omry']Szczerze? Ja to bym Twoją młodą damę widziała w takich wzorkach:

Ale wybór należy do Ciebie :)

I znowu mam dylemat. Myślałam też właśnie o pacyfkach, jeleniach i kalejdoskopie...

Posted

[quote name='swan2407']I znowu mam dylemat. Myślałam też właśnie o pacyfikach, jeleniach i kalejdoskopie...[/QUOTE]

Pacyfki chyba naprawdę naj naj :) Tak myślę.

Posted

A do mnie dziś przyszła ostatnia zamówiona rzecz czyli smycz z allegro o której było kilka potów wyżej. Miałam do niej wątpliwości, ale jestem zadowolona z zakupu. Linka nie jest pomechacona ani pozaciągana. Jest gruba, bardzo miękka w dotyku, niesamowicie lekka. Długość jak najbardziej wystarczająca. Linka pwnie z czasem się trochę zmechaci tym bardziej, że to najlepszy szarpak dla psa :roll:, ale za 10zł jestem mega zadowolona! nigdzie w zoologu bym takiej nawet za 20zł nie dostała...a i ma bardzo fajny mocny karabińczyk...cena takiego u mnie to około 8-9zł...:roll:

Posted

[quote name='lawendowa']A do mnie dziś przyszła ostatnia zamówiona rzecz czyli smycz z allegro o której było kilka potów wyżej. Miałam do niej wątpliwości, ale jestem zadowolona z zakupu. Linka nie jest pomechacona ani pozaciągana. Jest gruba, bardzo miękka w dotyku, niesamowicie lekka. Długość jak najbardziej wystarczająca. Linka pwnie z czasem się trochę zmechaci tym bardziej, że to najlepszy szarpak dla psa :roll:, ale za 10zł jestem mega zadowolona! nigdzie w zoologu bym takiej nawet za 20zł nie dostała...a i ma bardzo fajny mocny karabińczyk...cena takiego u mnie to około 8-9zł...:roll:

to ja się przypomnę - podałabyś mi link to tego sprzedawcy, bo ja nie znalazłam (podałaś nazwę firmy chyba i nie udało mi się znaleść) ... a takiej brązowej smyczy poszukuje juz od dłuższego czasu :-)

Posted

[quote name='vege*']http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23265377 proszę bardzo ;-)

[quote name='lawendowa']http://allegro.pl/smycz-dla-duzego-psa-lina-150cm-super-wytrzynala-i1964553728.html ja kupiłam na tej aukcji. Już się skończyła. Ale facet ma jeszcze te smycze więc zapewne jak napiszesz do niego, to bez problemu wystawi ;-). Nie spodziewałam się, że tak szybko do mnie dotrze ten towar.
dziekuję bardzo :-)

Posted

[quote name='swan2407']Myślałam też właśnie o pacyfkach, jeleniach i kalejdoskopie...[/QUOTE]

Ja bym najbardziej zastanawiała się nad pacyfkami, a jelonkach ;)
zawsze podobały mi się pacyfki, więc pewnie bym je wybrała, ale jelonki na dobrze wybranych tasiemkach równie fajnie wyglądają :)