Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To dobrze :) Bo blue sporta obroży raczej nie znajdę i pomyślałam że zamiast dokupywać błękit z nitką smycz to użyję sporta :D
Abiczek w szelkach, jeszcze troszkę musi do nich dorosnąć ( przednia obręcz) ale nie jest źle

Posted

Abi super wygląda :cool3: zazdroszczę, że możecie kupować takie duże akcesoria, bo wszystko lepiej widać ;)

edit:
jak najbardziej pasuje ten turkus, ja też na początku nie zauważyłam tam obroży ;)
swoją drogą to bardzo podoba mi się ten blue sport mimo że taki zwykły :)

mogłabym prosić o zmierzenie ile ma minimalnie obroża Lka rogza ? bo jak wiadomo troche przekłamują na opisie ;)

Posted

Mi też się zlała obróżka ze smyczą ;p
Świetne połączenie

w deszczu rosnę, wygodnie się z tą kosteczką chodzi?? Nie jest ciężka??
Bo poluję na jakiś nowy dozownik woreczków (ten co mam teraz strasznie ciężki jest)

Posted

[quote name='Victoria']

w deszczu rosnę, wygodnie się z tą kosteczką chodzi?? Nie jest ciężka??
Bo poluję na jakiś nowy dozownik woreczków (ten co mam teraz strasznie ciężki jest)[/QUOTE]

Moim zdaniem jest bardzo lekka, a w porównaniu do bags on board hydrant to już w ogóle piórko :)

Posted

Marchewkowy moim zdaniem komplecik super obroża jest gładka a kolor praktycznie ten sam :) Abi wygląda cudnie w tych szelkach pasują jej bardzo :loveu:

Nasze nowości od Abiśki Marchewkowej obrożki są cudne :loveu: tą w kropeczki będę musiała skrócić bo niestety jest za duża ale to nie problem :)

Posted

ja mam ten: http://shih-tzu.pl/sklep/8in1_pool_patrol_dystrybutor_na_odchody?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-12&utm_content=241#nclid=ab6a165a1d935bcde85f033ba5d95efa

Bardzo go nie lubię. Beznadziejne 'coś' do przyczepienia do smyczy i gumowe części - ciężkie

A żeby było na temat, to co myślicie o tym szarym 'wzmocnieniu' na szwie?? http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/1804/hilton-obroza-tasma-lapki-15mmx25-40cm.jpg

Posted

[quote name='gops']obroża od taks 2,5cm , mamy też smycz ale nie miałam jak zrobić zdjęcia [/QUOTE]

Właśnie widziałam na bazarku, że kupujesz kwiatki. Kwiatki?? - myślę - dla Misi??? Przecież to taki twardziel, ``baba z jajami`` A tu proszę - dama :lol:

Posted

[quote name='DomixX']Jak najbardziej turkus pasuje do sporta;)
Pięknie Abi wygląda w tych szelkach :loveu:

Dziękuję :lol:

[quote name='chrupcia']Abi super wygląda :cool3: zazdroszczę, że możecie kupować takie duże akcesoria, bo wszystko lepiej widać ;)

edit:
jak najbardziej pasuje ten turkus, ja też na początku nie zauważyłam tam obroży ;)
swoją drogą to bardzo podoba mi się ten blue sport mimo że taki zwykły :)

Mnie najpierw Sporty nie powalały ale od jakiegoś czasu strasznie mi się spodobały :) Tak samo te z nitką odblaskową niby zwykłe ale coś w sobie mają ;)

[quote name='Victoria']Mi też się zlała obróżka ze smyczą ;p
Świetne połączenie

Dzięki :)

[quote name='Molowe']Marchewkowy moim zdaniem komplecik super obroża jest gładka a kolor praktycznie ten sam :) Abi wygląda cudnie w tych szelkach pasują jej bardzo :loveu:

Nasze nowości od Abiśki Marchewkowej obrożki są cudne :loveu: tą w kropeczki będę musiała skrócić bo niestety jest za duża ale to nie problem :)

dzięki ;)
Cieszę się że rzeczy doszły.

[quote name='zaba14']Marchewkowy jaki to rozmiar szelek na Abi ?? :)

XL :)

Posted

[quote name='murakami']Właśnie widziałam na bazarku, że kupujesz kwiatki. Kwiatki?? - myślę - dla Misi??? Przecież to taki twardziel, ``baba z jajami`` A tu proszę - dama :lol:[/QUOTE]
:evil_lol: to taka moja słabość , jak na sobie nie lubię żadnych kwiatków czy różu to na psie bardzo lubię i mam słabość do wszystkich obróż w kwiatki i różowych :lol:
komplet miał być wyjściowy ale za bardzo go lubię i ciągle sucz nosi ;)

[quote name='Marchewkowy']

XL :)[/QUOTE]
a możesz mi powiedzieć jakie wymiary ma teraz Abi ? albo szelki są małe albo Abi już tak urosła :lol:

Posted

Marchewkowy Ślicznie Abiczkowi w Pink Heart, to chyba pierwszy wzór jaki mi sie bardzo spodobał :D musze go kiedyś zdobyć

Molowe pikne obrózki, zieloną mamy, a kropeczki mi sie podobają ale na bialym piesku... nie wiem czy bedzie ładnie.

Ja już niedlugo zamawiam pierwsze norwegi i jakąś świąteczną obróżkę:)

Posted

[quote name='westie_justa'] Molowe pikne obrózki, zieloną mamy, a kropeczki mi sie podobają ale na bialym piesku... nie wiem czy bedzie ładnie.

dzięki :loveu: faktycznie te kropki na białym psie mogą się trochę z nim zlewać :)

[quote name='Vailet']http://imageshack.us/photo/my-images/716/hilton030.jpg/ nie za cieniutko? :-o nie no ale ślicznie pasuję do rudzielca :lol: ale gustuje raczej w szerokich obrożach :evil_lol:

dzięki :loveu: ja z kolei jestem zwolenniczką cieńszych obróżek a nie kołnierzy na szyi a po za tym Molly ma wazka szyjke więc praktycznie wszystkie hiltony,rogzy musiałabym przerabiać a że Molly nie ciągnie to nie przeszkadza jej to że ma cienką obrożę :)

xxxkaluniaxxx dziękuje bardzo :loveu:

Posted

To i my się pochwalimy!
Rzeczami od Marchewkowy podzieliłyśmy się z Molową po połowie (ona dostała tą większą :evil_lol:) i teraz jesteśmy dumnymi posiadaczkami:

Trixie Rose Hearts:

Obroża + czarna przepinana smycz

Moja Landryneczka :loveu:

Dzięki temu zakupowi przekonuje się do cieńszych obroży. Tylko Mika potrzebuje ich w bardzo intensywnych kolorach, żeby te 16mm nie znikneło w sierści (a o to nietrudno).

Marchewkowy dziękujemy :loveu: I gratuluję zakupów! Szelki dla Abiśki przepiękne, pasują jej :D

Posted

Śliczna trixie :)

Dla mnie te sporty są takie 'zwyczajne' i jednocześnie b ładne.
Fajnie by przy moim psie wyglądały, aczkolwiek sama mam słabość do bardziej słodkich wzorków. Więc jeśli chodzi o posiadanie sporta, sam moment zakupu jest decydujący - nigdy nie uda mi się kupić tego wzoru, bo po drodze zobaczę jakieś różowe serduszka:diabloti:

Marchewkowy - właśnie przekonałam się, żeby kupić od Cb ten różowy półzacisk, ale widzę, że już nie ma
No cóż, następnym razem muszę się bardziej pospieszyć :evil_lol: