Kajusza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 ja patrząc wg cennika na stronie musiałabym zapłacić 69zł .... cena nie dla mnie. Quote
lawendowa Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jak najbardziej, mnie się ta obroża zlała ze smyczą i widziałam jedno i szukam co do czego ma pasowac:P Quote
Marchewkowy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 To dobrze :) Bo blue sporta obroży raczej nie znajdę i pomyślałam że zamiast dokupywać błękit z nitką smycz to użyję sporta :D Abiczek w szelkach, jeszcze troszkę musi do nich dorosnąć ( przednia obręcz) ale nie jest źle Quote
DomixX Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Jak najbardziej turkus pasuje do sporta;) Pięknie Abi wygląda w tych szelkach :loveu: Quote
w deszczu rosnę Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Marchewkowy']Czy myślicie że to pasuje? mam identyczne zestawienie :) + Quote
chrupcia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Abi super wygląda :cool3: zazdroszczę, że możecie kupować takie duże akcesoria, bo wszystko lepiej widać ;) edit: jak najbardziej pasuje ten turkus, ja też na początku nie zauważyłam tam obroży ;) swoją drogą to bardzo podoba mi się ten blue sport mimo że taki zwykły :) mogłabym prosić o zmierzenie ile ma minimalnie obroża Lka rogza ? bo jak wiadomo troche przekłamują na opisie ;) Quote
Victoria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Mi też się zlała obróżka ze smyczą ;p Świetne połączenie w deszczu rosnę, wygodnie się z tą kosteczką chodzi?? Nie jest ciężka?? Bo poluję na jakiś nowy dozownik woreczków (ten co mam teraz strasznie ciężki jest) Quote
w deszczu rosnę Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Victoria'] w deszczu rosnę, wygodnie się z tą kosteczką chodzi?? Nie jest ciężka?? Bo poluję na jakiś nowy dozownik woreczków (ten co mam teraz strasznie ciężki jest)[/QUOTE] Moim zdaniem jest bardzo lekka, a w porównaniu do bags on board hydrant to już w ogóle piórko :) Quote
Molowe Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Marchewkowy moim zdaniem komplecik super obroża jest gładka a kolor praktycznie ten sam :) Abi wygląda cudnie w tych szelkach pasują jej bardzo :loveu: Nasze nowości od Abiśki Marchewkowej obrożki są cudne :loveu: tą w kropeczki będę musiała skrócić bo niestety jest za duża ale to nie problem :) Quote
Victoria Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 ja mam ten: http://shih-tzu.pl/sklep/8in1_pool_patrol_dystrybutor_na_odchody?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-12&utm_content=241#nclid=ab6a165a1d935bcde85f033ba5d95efa Bardzo go nie lubię. Beznadziejne 'coś' do przyczepienia do smyczy i gumowe części - ciężkie A żeby było na temat, to co myślicie o tym szarym 'wzmocnieniu' na szwie?? http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/1804/hilton-obroza-tasma-lapki-15mmx25-40cm.jpg Quote
murakami Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='gops']obroża od taks 2,5cm , mamy też smycz ale nie miałam jak zrobić zdjęcia [/QUOTE] Właśnie widziałam na bazarku, że kupujesz kwiatki. Kwiatki?? - myślę - dla Misi??? Przecież to taki twardziel, ``baba z jajami`` A tu proszę - dama :lol: Quote
zaba14 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Marchewkowy jaki to rozmiar szelek na Abi ?? :) Quote
Marchewkowy Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='DomixX']Jak najbardziej turkus pasuje do sporta;) Pięknie Abi wygląda w tych szelkach :loveu: Dziękuję :lol: [quote name='chrupcia']Abi super wygląda :cool3: zazdroszczę, że możecie kupować takie duże akcesoria, bo wszystko lepiej widać ;) edit: jak najbardziej pasuje ten turkus, ja też na początku nie zauważyłam tam obroży ;) swoją drogą to bardzo podoba mi się ten blue sport mimo że taki zwykły :) Mnie najpierw Sporty nie powalały ale od jakiegoś czasu strasznie mi się spodobały :) Tak samo te z nitką odblaskową niby zwykłe ale coś w sobie mają ;) [quote name='Victoria']Mi też się zlała obróżka ze smyczą ;p Świetne połączenie Dzięki :) [quote name='Molowe']Marchewkowy moim zdaniem komplecik super obroża jest gładka a kolor praktycznie ten sam :) Abi wygląda cudnie w tych szelkach pasują jej bardzo :loveu: Nasze nowości od Abiśki Marchewkowej obrożki są cudne :loveu: tą w kropeczki będę musiała skrócić bo niestety jest za duża ale to nie problem :) dzięki ;) Cieszę się że rzeczy doszły. [quote name='zaba14']Marchewkowy jaki to rozmiar szelek na Abi ?? :) XL :) Quote
gops Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='murakami']Właśnie widziałam na bazarku, że kupujesz kwiatki. Kwiatki?? - myślę - dla Misi??? Przecież to taki twardziel, ``baba z jajami`` A tu proszę - dama :lol:[/QUOTE] :evil_lol: to taka moja słabość , jak na sobie nie lubię żadnych kwiatków czy różu to na psie bardzo lubię i mam słabość do wszystkich obróż w kwiatki i różowych :lol: komplet miał być wyjściowy ale za bardzo go lubię i ciągle sucz nosi ;) [quote name='Marchewkowy'] XL :)[/QUOTE] a możesz mi powiedzieć jakie wymiary ma teraz Abi ? albo szelki są małe albo Abi już tak urosła :lol: Quote
Yuveza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Marchewkowy Ślicznie Abiczkowi w Pink Heart, to chyba pierwszy wzór jaki mi sie bardzo spodobał :D musze go kiedyś zdobyć Molowe pikne obrózki, zieloną mamy, a kropeczki mi sie podobają ale na bialym piesku... nie wiem czy bedzie ładnie. Ja już niedlugo zamawiam pierwsze norwegi i jakąś świąteczną obróżkę:) Quote
Vailet Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/716/hilton030.jpg/ nie za cieniutko? :-o nie no ale ślicznie pasuję do rudzielca :lol: ale gustuje raczej w szerokich obrożach :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Victoria'] A żeby było na temat, to co myślicie o tym szarym 'wzmocnieniu' na szwie?? http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/1804/hilton-obroza-tasma-lapki-15mmx25-40cm.jpg Mam pomatańczową smycz z tym szarym po mojemu to zmocnienie nie jest :eviltong: zielony hilton bomba :loveu: Quote
Molowe Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='westie_justa'] Molowe pikne obrózki, zieloną mamy, a kropeczki mi sie podobają ale na bialym piesku... nie wiem czy bedzie ładnie. dzięki :loveu: faktycznie te kropki na białym psie mogą się trochę z nim zlewać :) [quote name='Vailet']http://imageshack.us/photo/my-images/716/hilton030.jpg/ nie za cieniutko? :-o nie no ale ślicznie pasuję do rudzielca :lol: ale gustuje raczej w szerokich obrożach :evil_lol: dzięki :loveu: ja z kolei jestem zwolenniczką cieńszych obróżek a nie kołnierzy na szyi a po za tym Molly ma wazka szyjke więc praktycznie wszystkie hiltony,rogzy musiałabym przerabiać a że Molly nie ciągnie to nie przeszkadza jej to że ma cienką obrożę :) xxxkaluniaxxx dziękuje bardzo :loveu: Quote
rashelek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To i my się pochwalimy! Rzeczami od Marchewkowy podzieliłyśmy się z Molową po połowie (ona dostała tą większą :evil_lol:) i teraz jesteśmy dumnymi posiadaczkami: Trixie Rose Hearts: Obroża + czarna przepinana smycz Moja Landryneczka :loveu: Dzięki temu zakupowi przekonuje się do cieńszych obroży. Tylko Mika potrzebuje ich w bardzo intensywnych kolorach, żeby te 16mm nie znikneło w sierści (a o to nietrudno). Marchewkowy dziękujemy :loveu: I gratuluję zakupów! Szelki dla Abiśki przepiękne, pasują jej :D Quote
Marchewkowy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://i39.tinypic.com/32zuyk5.jpg rashelek - Cudnie jej!!!! <3 edit: odnalazłam jeszcze takie fotki Sportów :) Quote
Victoria Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Śliczna trixie :) Dla mnie te sporty są takie 'zwyczajne' i jednocześnie b ładne. Fajnie by przy moim psie wyglądały, aczkolwiek sama mam słabość do bardziej słodkich wzorków. Więc jeśli chodzi o posiadanie sporta, sam moment zakupu jest decydujący - nigdy nie uda mi się kupić tego wzoru, bo po drodze zobaczę jakieś różowe serduszka:diabloti: Marchewkowy - właśnie przekonałam się, żeby kupić od Cb ten różowy półzacisk, ale widzę, że już nie ma No cóż, następnym razem muszę się bardziej pospieszyć :evil_lol: Quote
Vailet Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 mój ma taką samą smycz http://i43.tinypic.com/bdpmza.jpg :lol: Quote
Vailet Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Marchewkowy']http://i39.tinypic.com/32zuyk5.jpg rashelek - Cudnie jej!!!! <3 edit: odnalazłam jeszcze takie fotki Sportów :) cudne, coraz bardziej zaczynają mi się podobać :loveu: :evil_lol: Quote
Recommended Posts