Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te które ja wstawiłam niestety niekoniecznie, ale widziałam gdzieś kobitkę która zajmuje się zamawianiem różnych takich rzeczy, może da się z nią dogadać, żeby zamówiła jakiś konkretny wzór i sprzedała po prostu. Tak sobie myślę, że jakbym się zajęła dystrybucja tego na terenie PL to mógłby to być całkiem intratny interes :D ... Gdyby były dostępne od tak te taśmy już miałam obroże we wszystkich tych wzorach, ta biała mało praktyczna oczywiście ... ale i tak piękna moim zdaniem ;-)

Posted

W sumie nie ma tragedii w tym sklepie, wysyłka 6 dolców przy zamówieniu do 40 dolarów a potem drożej bo trzeba ubezpieczyć :P Nie wiem czy się nie skuszę na zakupy tam :D bo bardzo dużo wzorków mi się podoba

Posted

[quote name='Marchewkowy']W sumie nie ma tragedii w tym sklepie, wysyłka 6 dolców przy zamówieniu do 40 dolarów a potem drożej bo trzeba ubezpieczyć :P Nie wiem czy się nie skuszę na zakupy tam :D bo bardzo dużo wzorków mi się podoba[/QUOTE]

Też myślę nad zamówieniem czegoś ;> Chętnie podłączę się i koszty dostawy też się zmniejszą...oni są z Australii nie?

Posted

Ja sama nie wiem, myślałam nad zakupem z tej polskiej strony bo z tych tasiemek mamy tylko jelonki z Dog Styl.
Muszę się jakoś zmotywować przywieźć maszynę i spróbować czy dam radę coś uszyć.

Posted

[quote name='lawendowa']Tylko, że te taśmy są dość szerokie, pierwsza może nie aż tak ma 22mm, a brązowa w turkusowe kwiaty 38mm :)[/QUOTE]

aha ..... jakby co Wegetka nosi też 4cm ;-) Także, którąś mogę wybrać ;-)

Posted

na tej stronie jest aż za duży wybór, nie wiem nawet na co się zdecydować tyle tych cudeniek. :evil_lol:

edit: taśmy też mają w pięknych kolorkach, tylko zamawiać i szyć. :smile: