Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda25 napisał(a):
Tylko sie zastanów nad kupnem, bo Twoja suka urośnie, obwód szyi sie zwiększy, a ezy dog ma maluśką możliwość regulacji. Żebyś nie została za miesiąc z obrożą za ponad 50zł.

Spoko, jeszcze jej nie kupię, bo na razie jest niedostępna;) Ale i tak i tak muszę kupić jej coś nowego, a praktycznie tylko ezy dog ma fajne szerokości, reszta to trochę jak rzemyczki:lol: Na razie się chyba pocieszę ezy dogową smyczą:p Mam nadzieję, że moja młoda już się za dużo nie rozrośnię:lol: Ale zobaczymy:lol:

Posted

no tak tylko rudy rudemu nierówny :P np mój niby kolor czerwony a on pomarańczowy jak marchewka :) niebieski, czerwony, czarnyfioletowy ok....zielony bomba :P...rózowy...pomarańczowy zółty totalnie odpada....

Posted

a ja kupuje to co mis ie podoba a nie to w czym psu jest ladnei ;D
lubie rozowe chcoiaz niektorzy mowia ze nie wyglada jakos super na niej ale mi sie podoba
tak samo z niebeiskim
teraz chcialabym ezy doga pomaranczowego , ale sie powstrzymam do kwieotnia

Posted

nie no różowy ok.....ale jak wyobrażacie sobie psa w różu...jakbym miała sunie to co innego. Mój tano wygada barzdo nie fajnie w pomarańczowym i żółtym więc nie będę mu urody odbierać :P jakby był kobitką to połowe obroży miałby czerwoną bądz różową własnie...bo najładniejsze modele robią :D

Posted

[quote name='Kateczka']nie no różowy ok.....ale jak wyobrażacie sobie psa w różu...jakbym miała sunie to co innego. Mój tano wygada barzdo nie fajnie w pomarańczowym i żółtym więc nie będę mu urody odbierać :P jakby był kobitką to połowe obroży miałby czerwoną bądz różową własnie...bo najładniejsze modele robią :D

:diabloti:

tylko mój już bezjajeczny :evil_lol:

Posted

kot obroże nosi ze względu na adresówke
a i tak głownie na dworzu w domu jej nie zakładam
sorry za jakość zdjęć

Marta_Ares czyżby kolega/koleżanka dla psiaków?:eviltong:

Posted

Kateczka napisał(a):
kotów bym w obroże nie zakuła :) bo po co im taka biżuteria :) ale wygląda fajnie...choć trochę zamazane foto

Ale jak kociak chodzi po dworze to taka obroża jest przydatna. ;)

Marta_Ares napisał(a):
a ja juz nie dlugo bede wybierac obroze dla rudzielca......:evil_lol:

Jakiego rudzielca?! :crazyeye: :evil_lol:

Posted

no ok ...jestem przeciwniczką kotów na dworze (inny temat) :P ale to fakt jakieś zabezpieczenie jest....pewnie zanim ktoś wpadnie na coś głupiego zastanowi się jak zobaczy, ze kociak domowy. W sumie to raz wpadłam na pomysł z puszorami dla kotów...najpierw popatrzyły na mnie jak na wariatkę a potem chodziły jak pijane :P