Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lawendowa napisał(a):
No nie powiem, wyroby tej firmy bardzo mi się podobają a skoro mówisz, że i trwałe są ( bo właśnie obawiałam się, że ten polar może się wyciągać), to chyba nie ma o co się martwić. Chociaż dalej nie wiem czy nie lepsza eko skóra - nikt o niej nic nie pisze, a też ładnie wygląda. A ja zeschizowana jestem i martwie się ze psu latem w takim polarze będzie dodatkowo gorąco po prostu :). Ale jeśli bym się decydowała to na ten taki krój szelek jaki ma manmat.

Te nasze szelki są właśnie z eko skórką ;) Tu może lepiej widać
http://fmix.pl/zdjecie/2979858/dsc09667
Jestem nią zachwycona, bardzo ładnie wygląda, a i w czyszczeniu o wiele łatwiejsza.
Polar mamy przy szelkach z activdoga i niestety strasznie wbija się w niego sierść, nie da się tego oczyścić w zasadzie...

Posted

Aaa, to wszystko wyjaśnia ;P
A już myślałam, że istnieją jeszcze tzw. "psy spokojne":lol:

Kupiłam obróżkę taks od Talii:multi:
Jak przyjdzie to pokażę na psie
Nie mogę się doczekać:loveu:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Hm...chyba XL, ale głowy nie dam...:roll:
Szelki odkupiłam od Agnes, może jak się pojawi to będzie lepiej pamiętać, jaki to był rozmiar ;)

Agnes sie raczej tu nie pojawia (coby nie kusic;) ) ale potwierdzam to byly XL. Sprobuje znalezc te szelki na mojej 40kg Azie

edit: wrzucam fotki

40 kg, 67 w klebie tak zeby pokazac wielkosc ;) Byly troche za luzne z przodu, ale tam wg mnie guardy powinny miec luz, zreszta suka ma duzo skory wiec to nie przeszkadzalo. W L by raczej nie weszla

Posted

Mnie, tzn. psu mojemu jakoś dziwnie się te szelki na polarowym podkładzie zdeformowały, pasek z przodu zaczął odstawać, nie za dobrze to wygląda. Przeznaczyłam je jako szelki samochodowe, zwłaszcza, że ten mój ancymon w szelkach chodzi fatalnie. A przede wszystkim zraziłam się do ciągłego prania, bo on na każdym niemal spacerze musi włazić do jakiejś wody :angryy:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Te nasze szelki są właśnie z eko skórką ;) Tu może lepiej widać
http://fmix.pl/zdjecie/2979858/dsc09667
Jestem nią zachwycona, bardzo ładnie wygląda, a i w czyszczeniu o wiele łatwiejsza.
Polar mamy przy szelkach z activdoga i niestety strasznie wbija się w niego sierść, nie da się tego oczyścić w zasadzie...

Faktycznie ślicznie się to prezentuje :)

http://gadzeciaki.pl/171-458-thickbox/obroza-golden-retriever-.jpg no jak Ty go w ogóle śmiałaś obudzić:P mina "chciałaś coś?/ czego znowu?" :D Skąd ja to znam.

Myślę, że się skusimy na zamówienie:D tylko te kolory i wzory...:)

Posted

Hej mam do Was pytanie, może niezwiązane z tematem ale nie wiem gdzie i do kogo sie zwrócić.

Poszukuję kogoś z Zielonej Góry. Sprawa jest taka że chcę zakupić klatkę kennelową używaną ale człowiek nie chce mi jej wysłać kurierem, tylko odbiór osobisty. A jest okazja cenowa. Szukam kogoś kto miałby chwilę czasu, odebrałby i wysłał do mnie kurierem, oczywiście zwrot wszystkich kosztów z mojej strony.. za dojazd do docelowego miejsca również. Baaaardzo mi zależy..

Posted

Kashdog napisał(a):
Jak na razie u nas spisuje się rewelacyjnie i aż się dziwie czemu wcześniej się na nią nie zdecydowałam i do tego fajnie wygląda na psie.
I sądzę tak samo, szkoda, że nie ma takich z ozdobną taśmą!
Weszko, a Ty byłaś może w Kielcach ?

Może kiedyś się doczekamy na taką wersję ;) Póki co rozpaczam że nawet nie zrobili 25 mm łańcuszka limonkowego.
Nie byłam w Kielcach.

Posted

rashelek napisał(a):
Mnie się strasznie ta różowa podoba :loveu:
Co to w ogóle za obróżki? Jakaś firma czy coś? Pytania może głupie, ale cóż :(

to obroże Dublin Dog