Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczerze mówiąc ten hilton ładniejszy jest na zdjęciach niż w rzeczywistości.... Ale to tylko moje zdanie...
Co do firmy to ja też mam z niej rzeczy i są świetne... Nic się z tymi nie dzieje, nawet się nie odbarwiły po wielu kąpielach w jeziorze...

Marta_Ares - widziałaś tą obroże co Ci linka dawałam? Podobna do bąbelkowej smyczy kolorystycznie...

Posted

Ola164 napisał(a):
Szczerze mówiąc ten hilton ładniejszy jest na zdjęciach niż w rzeczywistości.... Ale to tylko moje zdanie...
Co do firmy to ja też mam z niej rzeczy i są świetne... Nic się z tymi nie dzieje, nawet się nie odbarwiły po wielu kąpielach w jeziorze...

Marta_Ares - widziałaś tą obroże co Ci linka dawałam? Podobna do bąbelkowej smyczy kolorystycznie...

tak widzialam, faktycznie bardzo podobna:loveu:

a mozesz podac linka ktory to bazarek

Posted

Darianna napisał(a):
o, Kei, taką to bym sama wzięła dla swoich, ale ich w różu nie widzę ;)

ja też bym wzięła dla mojej suczki, bo długość i szerokość idealna, i w sumie to nawet ten zestaw kolorów mi odpowiada ;) ale mam psa bardziej rudego niż Twoje, i jakoś nie mogę sobie wyobrazic tej obroży na marchewie...

:krolik:

Posted

Mój brzydki suk w cudnym Lupinku :loveu:

sory za jakość,..

Z tego miejsca chciałabym wygłosić specjalne podziękowania dla Unbelievable za wsparcie duchowe przy wyborze w/w Lupina i odwiedzenie mnie od pomysłu zakupu (filoletowego:diabloti:) Ami Playa! :multi::evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):
GameBoy, ślicznie jej :loveu: a jaka ona malutka ;)

Ewa&Duffel napisał(a):
ale słodka niunia :loveu:
te szelki są prześliczne :)

dziekujemy, strasznie duze te szelki na nia :evil_lol:
w szyjce moglyby byc na maksa sciagniete gdyby nie to, ze czaszka taka wielka :evil_lol:
sa troche za luzne ale to dlatego, ze pod spod nakladamy polarek :oops::evil_lol: - nie myslalam, ze kiedykolwiek napisze takie zdanie :evil_lol: