Victoria Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A moja jest wyjątkowo zła i też się tak bawi, tylko że już kilka smyczy zniszczyła ;p Quote
sugarr Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Orientujecie się, czy Rogzy wszędzie będą raczej w tej samej cenie, czy może są jakieś sklepy w których bardziej się opłaca? Męczy mnie komplecik już od dawna i ciągle się nie mogę zdecydować przez te ceny... Quote
Illusion Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wreszcie doczekałam się szelek z activdoga ;) Ale chyba trzeba je poprawić, bo wydaje mi się, że źle leżą :roll: Quote
anorektyczna.nerka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Wg. mnie też są nieco źle, za bardzo pod achy włażą. Ale może to tylko kwestia fotki. Quote
Illusion Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Akurat nie chodzi mi o ten pasek, ale o ten poziomy. Wydaje mi się, że powinien być niżej. http://img651.imageshack.us/img651/4871/img0076bzj.jpg Jeśli miałby być niżej, to szelki chyba trzeba robić od nowa, bo przecież tam jest klips :hmmmm: http://img585.imageshack.us/img585/796/img0080qs.jpg Quote
Victoria Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Też mam takie wrażenie, że powinien być niżej ten pasek. Ale na drugim zdjęciu już lepiej to wygląda.. Quote
Unbelievable Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 jak na moje oko też trochę wysoko jest ten pasek. Ale jak stoi jest już ok, poobserwuj jak to wygląda jak się rusza, biega czy inne takie Quote
Marchewkowy Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 No wg mnie też źle leżą, pasek z przodu powinien być niżej no a ten za pachami troszkę dalej Quote
Victoria Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Zobacz czy psu jest wygodnie. Jeśli tak to jest okej. Quote
Unbelievable Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 za pachami dalej się nie da bo by przedni pasek zwisał :) Quote
evel Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Agnes']Pies na osiedlu ma chodzic na smyczy, proste (takie sa przepisy chyba w wiekszosci miast, albo wszystkich, smycz lub/i kaganiec) Dokładnie. Szkoda tylko, że nie dla wszystkich jest to takie oczywiste :roll: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/WAKACJE/DSC06312.jpg bardzo, bardzo fajne te szeleczki :) http://img651.imageshack.us/img651/4871/img0076bzj.jpg nie wiem, czy Gin ciągnie na smyczy, ale jeśli jej się zdarza szarpnąć to ten pasek pod szyją może ją dusić trochę. Quote
Illusion Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Jak się rusza to jest raczej ok, jak siedzi i leży to wszędzie ma luz. Myślicie, żeby to już tak zostawić? Myślałam o jakiś poprawkach czy coś, ale jak sobie pomyślę, że znów miałabym tyle czasu na nie czekać... :shake: Szelki kupowałam z myślą o treningach, na spacerach sucz nie ciągnie (a jak jej się zdarzy, to w sumie chyba na jedno wyjdzie czy pociągnie w tych szelkach, czy w obroży). Quote
Unbelievable Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Illusion napisał(a):Jak się rusza to jest raczej ok, jak siedzi i leży to wszędzie ma luz. Myślicie, żeby to już tak zostawić? Myślałam o jakiś poprawkach czy coś, ale jak sobie pomyślę, że znów miałabym tyle czasu na nie czekać... :shake: Szelki kupowałam z myślą o treningach, na spacerach sucz nie ciągnie (a jak jej się zdarzy, to w sumie chyba na jedno wyjdzie czy pociągnie w tych szelkach, czy w obroży). na treningach do biegania, przytrzymania? jeżeli tak to powinny być ok, aby w nich nie ciągała za bardzo ;) Quote
zaba14 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Unbelievable napisał(a):szkoda by mi było takiej smyczy :evil_lol: eee... :) ona łapie smycz jeśli jej pozwolę ;) tzn. trzymam odpowiednio o zachęcam do zabawy, jak każe puścić to puszcza, to raczej w formie nagrody ;) chwila radości, a smycz jest z drugiej ręki już nam troche wyblakła z prania ;D ale jest spoko.. :P Quote
Unbelievable Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zaba14 napisał(a):eee... :) ona łapie smycz jeśli jej pozwolę ;) tzn. trzymam odpowiednio o zachęcam do zabawy, jak każe puścić to puszcza, to raczej w formie nagrody ;) chwila radości, a smycz jest z drugiej ręki już nam troche wyblakła z prania ;D ale jest spoko.. :P nie no mój pies też nie robi szaleństwa i puszcza na komendę, ale nie dałabym mu się szarpać tak drogą smyczą :diabloti: pewnie też dlatego, że smycz to ja kupuję raz na rok-dwa lata i trzymam aż się zniszczy ;) Quote
zaba14 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Lubię tą smycz, jest krótka bo to nie przepinana, miękka i bez problemu miesci się do kieszeni :) na pewno po nowym roku kupię nową, ale tym razem czarną z nitką ;) z tym, ze chyba wezmę 2cm a nie 2,5 ;) no ale niech i tak posłuży... :P :P Quote
Justa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 zaba14 napisał(a):Lubię tą smycz, jest krótka bo to nie przepinana, miękka i bez problemu miesci się do kieszeni :) na pewno po nowym roku kupię nową, ale tym razem czarną z nitką ;) z tym, ze chyba wezmę 2cm a nie 2,5 ;) no ale niech i tak posłuży... :P :P Z nitką jest dużo sztywniejsza, a przepinana to już wogóle sztywnioch jest ! Moja dopiero po roku zrobiła się jako tako giętka ;) Quote
Unbelievable Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ja mam taką super mięciutką z RD, bez żadnych naszywek- nie miałam lepszej smyczy! z tego co wiem to już nie ma ich w sprzedaży niestety :roll: Quote
paulaa. Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Scooby w nowym nabytku, odkupionym od gops. ;) (chyba nie musze pisać, że mój model uwielbia pozować bo wszystko oddaje jego mina:evil_lol:) Jednak wydaje mi się, że jednak przedni pasek jest na niego troche za długi. :shake: Jak myślicie ? Quote
chrupcia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 kolorki super dobrane, piękne szelki, ale chyba bym nie założyła mojemu takich szelek hihi, chociaż nie mam obsesji że różowe dla dziewczynki czy coś takiego ;) Quote
bobroska. Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Molowe, etam, nie znasz się, mój wielki Mężczyzna chodzi głównie w czarnej Taksówce w różowe kwiatki. :D Quote
Molowe Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 bobroska. ja nic nie mam do chłopaczków w różu wręcz przeciwnie ;) Ale Scooby na zadowolonego to nie wygląda :evil_lol: ale psu to w sumie wszystko jedno kolor :cool3: Quote
zaba14 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Justa napisał(a):Z nitką jest dużo sztywniejsza, a przepinana to już wogóle sztywnioch jest ! Moja dopiero po roku zrobiła się jako tako giętka ;) Mam czas, żeby się jeszcze zastanowić :) mam 25mm przepinanej smyczy rogzowej z naszywką, ale po przyzwyczajeniu się do tej miekkiej , ta druga jest dla mnie za ciężka :) i metalowe kółeczka mnie wkurzają :P :P Muszę przyznać, że spaniel zdecydowanie lepiej prezentuje się w tych szelkach, niż Misia od gops, rudemu super w takich kolorkach!! no i jak dla mnie szelki okej. Quote
gops Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 zaba14 napisał(a): Muszę przyznać, że spaniel zdecydowanie lepiej prezentuje się w tych szelkach, niż Misia od gops, rudemu super w takich kolorkach!! no i jak dla mnie szelki okej. dokładnie! na rudym super pasuję ! i rozmiar według mnie dobry , pasek dość daleko od pach ale tak powinno być . Quote
Recommended Posts