Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta_Ares napisał(a):
bez zdjęć się nie liczy :P

Jutro może coś wstawię :)
W ogóle to pierwszy raz ma obrożę 2 cm (półzacisk) i jestem bardzo zadowolona, jakoś przestały mi się na nim podobać szerokie obroże ;)

Posted

ja mam taksówkę 4cm tą od Ciebie Ewa, obawiałam sie jak Wega będzie w tej szerokości wyglądać (nosi 3 cm) ale wygląda super, wg mnie nie widać, żeby była za szeroka na nią.

Posted

Kajusza napisał(a):
ja mam taksówkę 4cm tą od Ciebie Ewa, obawiałam sie jak Wega będzie w tej szerokości wyglądać (nosi 3 cm) ale wygląda super, wg mnie nie widać, żeby była za szeroka na nią.

Na Duffla też 4 cm nie jest za szerokie, wygląda ok, nawet 5 cm kiedyś nosił ;)
Ale ja mam teraz fazę na cieńsze obroże :cool3: Też fajnie wyglądają, szczególnie półzaciski ;)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Jutro może coś wstawię :)
W ogóle to pierwszy raz ma obrożę 2 cm (półzacisk) i jestem bardzo zadowolona, jakoś przestały mi się na nim podobać szerokie obroże ;)
czekam na zdjęcia, bo też zastanawiałam się czy kupić 2cm ale bałam się, że będzie za cienko;)

Posted

[quote name='Molowe']

panbazyl
rób szybko zdjęcia i pokazuj nam psiaczki w taksóweczkach
zdjęcia zrobione, ale teraz muszę ściągnąć program do zmniejszania, bo ja robię na max rozdzielczości, a sciaganie u mnie potrwa :cool3:
w każdym razie nawet mój TZ zauważył, ze psy mają jakies nowe szaliki i ze fajne.

Posted

Ja też teraz najczęściej używam 2,5 cm, chociaż Prince ma dość długą szyję i 5 cm też wygląda ok, ale po prostu lepiej mi się go prowadzi na cienkich obrożach bo na szerszych próbuję ciągnąć.
Muszę jeszcze zrobić sesję Abiczkowi w obróżkach ;)
Tymczasem nie na modelach
Rogz Red Sport M

Planet XL (chętnie dokupie smycz L lub XL nieprzepinaną jak by ktoś miał na sprzedaż ;) )

Paint Paws XL Obroża + Smycz

Posted

Marta_Ares napisał(a):
fajnie tak delikatnie na nim wygląda, ale 2,5 chyba lepiej by było,

bardzo mu pasuje ten kolorek!!!

toyota napisał(a):
Duffel wygląda we wszystkim przecudnie !

Marchewkowy napisał(a):
Rogz bardzo Dufflowi pasuję, kocham ten kolorek ale cieniutko jak dla mnie ;))

Dzięki :)
Wiem,że cieniutko i tak ma być ;) :cool3:

Posted

Wiecie gdzie mogę dorwać 2cm skórzane obroże w nietypowych kolorach ?
Np ciemnym zielonym i buraczkowym/bordowym.
Nabijane niedużymi ćwiekami najlepiej z miękkiej skórki.

Posted

bardzo ładnie się prezentują te 2 cm :)
mam pytanie: jak uważacie czy taka obróżka może się zerwać albo pęknąć? i czy się nie zsuwają bardziej niż np 4 albo 5 ? (pytam bo wyglądają tak delikatnie :) a mojemu Pokerowi niestety jeszcze od czasu do czasu zdaża się pociągnąć mocniej na spacerze jak zobaczy "kolege")