w deszczu rosnę Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='drzalka']w deszcu rosnę, ale to nie było w żadnym sposób negatywne. bardzo lubię takie zgrabne boksery :D Omar niestety do takich nie należy - mały kolos ;) Nie, nie wcale nie odebrałam tego negatywnie :) Dublin jeszcze raz ze smyczą, wiem, że średnio pasuje.... Quote
Lucky. Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 mi się to połączenie bardzo podoba. :) ładnie Molli i Mice w maczkach, chociaż ja wolę półzaciski od taks, bo zatrzaski mi się nie podobają. Quote
weszka Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='w deszczu rosnę']Dublin jeszcze raz ze smyczą, wiem, że średnio pasuje.... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/KcDwsNINBkmhKKcctB.jpg Wcale nie wygląda źle. A w obroży bardzo boksiowi ładnie :) Quote
Jasza Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zapraszam, dwie obróżki, na Groszka z niedżwiedzią łapką: http://www.dogomania.pl/threads/215305-Dwie-czerwono-złote-nowe-piękne-obroże-dla-Groszka-do-10-października./page2 Quote
Marta_Ares Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Metheora, bardzo ładne te obroże! czyjej to produkcji??? Quote
drzalka Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Śliczne te skórkowe ;) Słuchajcie, poszukuje łańcuszka - dławika w kolorze złotym. Najlepiej 55cm długości i średnica ogniw jakieś 2- 2.5 mm. W zoologach w moim mieście sa jedynie srebrne łańcuszki ( złote jedynie malutkie 40 cm). Takie zwykłe to 20 zł, wiecie może gdzie mogłabym takie dostać nie wliczając w to wystaw ? Quote
Smile of Red Witch Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Dzisiaj nabyłam dla Akiry szelki samochodowe firmy Karlie ;) panienka naburmuszona bo nie może wędrować po samochodzie :) Quote
bazylowa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Dzisiaj nabyłam dla Akiry szelki samochodowe firmy Karlie ;) panienka naburmuszona bo nie może wędrować po samochodzie :) Poka! sdfghjklłą Quote
Smile of Red Witch Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Bazylowa pokazać na Akirze w aucie, czy wystarczy na samej Akirze?? Quote
bazylowa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Starczy na Akirze ;) Auto już sobie wyobrażę. Metheora, te skórki bardzo fajne. Wyglądają na przyjemne w dotyku. A ManMat to po prostu ManMat :) Quote
harper Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Mam małe pytanko ;) Sama szyję obróżki moim psom, do tej pory kupowałam okucia w sklepie szewskim, ale ostatnio niestety skończyły się im spawane i od jakiegoś czasu nie ma nowych, a chciałabym zrobić coś nowego, ale nie wiem teraz skąd mam wziąć nowe :( Możecie polecić jakąś stronę albo sklep, w którym kupujecie dobrej jakości okucia? Quote
Marchewkowy Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nowa obroża Abiczka kupiona w Rybniku na wystawie :) Super miękka Quote
Marchewkowy Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A tu Prince w Taksach: Zapomniałam o granatowej ale to następnym razem :) Quote
barberry Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A ten widzieliście?? Według mnie zaraz obok Retro Rex'a najfajniejszy wzorek Rogza :D Quote
Marta_Ares Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 fajne kolorki, ciekawe jak na żywo będzie wyglądać, bo te odblaski na zdjęciach fajnie wyglądały, a w rzeczywistości zbytnio mi się nie podobają Quote
weszka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Metheora bardzo fajne te skórkowe obróżki. A to nasze szczeniaczkowo-wyprawkowe activdogi w użyciu :) Niestety już robią się ciasnawe ;) fot. Ewa Lach Quote
toyota Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Metheora'] a jeszcze nasz nowy nabytek- długo wyczekiwane ManMaty już na Alisku...testy w terenie wypadły pomyślnie :D http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298712_258062084230390_100000798011025_646436_2093953940_n.jpg A jaki to rozmiarek ? Quote
Smile of Red Witch Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Bazylowa coś dla Ciebie :) Akira w sztruksiaku ;) Akira w szelkach samochodowych Quote
joanna83 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Czy ktoś z Was miał może obróżki od tego producenta? Jak się sprawdzają? http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=13784348 Quote
drzalka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Do pyska Akirze, i sznupkowi ;) Słuchajcie znajdę gdzieś oprócz pełnej miski klasyczne szelki Ezy Dog ? Quote
blue_bc Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 (edited) ................. Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
barberry Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='drzalka']Słuchajcie znajdę gdzieś oprócz pełnej miski klasyczne szelki Ezy Dog ?[/QUOTE] Z tego co wiem to oprócz Pełnej Miski jedynie na ebayu. Szukałam ostatnio szelek EzyDog Quick Fit bo na PM nie ma chwilowo odpowiedniego rozmiaru (i nie wiadomo kiedy będzie :/) i też pozostaje mi tylko ebay. Quote
rashelek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 a ja znowu przychodzę z prośbą o pomoc... wie ktoś, gdzie moge kupić takie szelki: (jeśli słabo widać, to ten wzór: http://p.alejka.pl/i2/p_new/07/28/hilton-smycz-tasma-lapki-niebieskie-10mmx120cm-d-psa-kota_0_b.jpg Są na pewno, bo widziałam je dzisiaj w zoologu, ale były tylko smycze i malutkie rozmiary, a na necie ich nigdzie znaleźć nie mogę. Quote
drzalka Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 No właśnie też mam taki problem. Niestety niema czarnych XLek w pełnej-misce i czekan na odpowiedz, czy w ogóle będą. O ile Lena wejdzie w L, to Omar już raczej nie . Kurcze nie bardzo łapie się w zakupach na ebayu.. Quote
Recommended Posts