Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drzalka']w deszcu rosnę, ale to nie było w żadnym sposób negatywne.
bardzo lubię takie zgrabne boksery :D
Omar niestety do takich nie należy - mały kolos ;)

Nie, nie wcale nie odebrałam tego negatywnie :)

Dublin jeszcze raz ze smyczą, wiem, że średnio pasuje....

Posted

Śliczne te skórkowe ;)

Słuchajcie, poszukuje łańcuszka - dławika w kolorze złotym. Najlepiej 55cm długości i średnica ogniw jakieś 2- 2.5 mm.
W zoologach w moim mieście sa jedynie srebrne łańcuszki ( złote jedynie malutkie 40 cm).
Takie zwykłe to 20 zł, wiecie może gdzie mogłabym takie dostać nie wliczając w to wystaw ?

Posted

[quote name='Smile of Red Witch']Dzisiaj nabyłam dla Akiry szelki samochodowe firmy Karlie ;) panienka naburmuszona bo nie może wędrować po samochodzie :)

Poka! sdfghjklłą

Posted

Mam małe pytanko ;)
Sama szyję obróżki moim psom, do tej pory kupowałam okucia w sklepie szewskim, ale ostatnio niestety skończyły się im spawane i od jakiegoś czasu nie ma nowych, a chciałabym zrobić coś nowego, ale nie wiem teraz skąd mam wziąć nowe :( Możecie polecić jakąś stronę albo sklep, w którym kupujecie dobrej jakości okucia?

Posted

[quote name='drzalka']Słuchajcie znajdę gdzieś oprócz pełnej miski klasyczne szelki Ezy Dog ?[/QUOTE]

Z tego co wiem to oprócz Pełnej Miski jedynie na ebayu.
Szukałam ostatnio szelek EzyDog Quick Fit bo na PM nie ma chwilowo odpowiedniego rozmiaru (i nie wiadomo kiedy będzie :/) i też pozostaje mi tylko ebay.

Posted

No właśnie też mam taki problem.
Niestety niema czarnych XLek w pełnej-misce i czekan na odpowiedz, czy w ogóle będą.
O ile Lena wejdzie w L, to Omar już raczej nie .

Kurcze nie bardzo łapie się w zakupach na ebayu..