Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajusza napisał(a):
szczujesz Bazylowa, szczujesz tymi sztruksiakami .... moja silna wolna jest na skraju wytrzymałości ;-)

Oj tam, oj tam :)

Maupa4 napisał(a):
A ja powiem że sztruksiaki w realu jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu :)
Taśmowe też - dziewczyny już się w różach lansowały "na mieście" ;)

Smile of Red Witch napisał(a):
Ja mam taśmówkę komplecik od Bazylowej w pomarańczu i jestem z niego bardzo zadowolona ;) fajnie leży na Rudej ;) teraz czekam z wielką niecierpliwością na Naszą sztruksową ;)

Dzięki Dziewczyny :loveu:

MaDi napisał(a):
Gdzie można zobaczyć produkty Bazylowej?

A na przykład tutaj:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.220737747942938.72101.100000201431875

i tu:

http://www.facebook.com/pages/Gad%C5%BCeciakipl/140412602642135

i jeszcze tu: gadzeciaki.pl ale bez nowości.

Posted

AgataP napisał(a):
super :multi: mogłabyś wkleić ich zdjęcia lub wysłać mi priv? I jeszcze ceny ;) byłabym wdzięczna

bazylowa napisał(a):
Masz pełniusią skrzynkę.

Przyganiał kocioł garnkowi :evil_lol:

BestBibi napisał(a):
Bazylowa masz pełną skrzynkę :P

Lecę czyścić

Posted

Widziałam dziś te biedronkowe smycze. Strasznie wielkie i ciężkie krowy. No i były tylko moro. Moja mama bardzo się napaliła na długość, ale mamy już doświadczenie z takim tanim ustrojstwem, więc dałyśmy sobie siana.
Nasz pierwszy "automat" kosztował całe 16zł i przeżył dokładnie dwa spacery. Przy czym na pierwszy padł mechanizm, a na drugim urwała się "linka" (prędzej sznurówka) ;)

Posted

rashelek napisał(a):
Widziałam dziś te biedronkowe smycze. Strasznie wielkie i ciężkie krowy. No i były tylko moro. Moja mama bardzo się napaliła na długość, ale mamy już doświadczenie z takim tanim ustrojstwem, więc dałyśmy sobie siana.
Nasz pierwszy "automat" kosztował całe 16zł i przeżył dokładnie dwa spacery. Przy czym na pierwszy padł mechanizm, a na drugim urwała się "linka" (prędzej sznurówka) ;)

Kup flexi, dobrze dobierz rozmiar. Powtórzę się lepsza używana flexi niż nowa biedronkowa czy china :).

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Kup flexi, dobrze dobierz rozmiar. Powtórzę się lepsza używana flexi niż nowa biedronkowa czy china :).

Zgadzam się, wszystkie flexi przeżywały swoich właścicieli, wymieniałam jedynie ze względów estetycznych, gdy były mocno zniszczone, ale mechanizm zawsze działał bez zarzutu. Dla mnie bez sensu - jak tu ktoś wspominał - mieć lepsze i gorsze flexi. Smycz jest po to, by jej używać, a nie oszczędzać :) Rozumiem, że ktoś nie zabierze skórzanej smyczy na jakiś bagienny spacer, ale flexi...

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Zgadzam się, wszystkie flexi przeżywały swoich właścicieli, wymieniałam jedynie ze względów estetycznych, gdy były mocno zniszczone, ale mechanizm zawsze działał bez zarzutu. Dla mnie bez sensu - jak tu ktoś wspominał - mieć lepsze i gorsze flexi. Smycz jest po to, by jej używać, a nie oszczędzać :) Rozumiem, że ktoś nie zabierze skórzanej smyczy na jakiś bagienny spacer, ale flexi...

na flexi też trzeba uważać , jest bardzo mocna itd oczywiście miałam ich kilka i teraz tez mam 2 (jedna na działce) , ale moja wcześniejsza flexi taśmowa po spacerach z wodą , pies na flexi szalał w wodzie i nie suszeniu zwyczajnie zaczęła śmierdzieć .
żeby tego uniknąć teraz zawsze po mokrym spacerze susze smycz zostawiając ją na wierzchu rozwiniętą aż przeschnie. ;)

Posted

To jest podstawa. Ja się bałam, że mi rodzinka smycz zepsuła, bo mechanizm się trochę ciął tzn. nie chiało mi do końca linki chować, ale wystarczyło zostawić żeby wyschła i już się takie rzeczy nie zdarzały.

Posted

rashelek napisał(a):
My od pół roku posiadamy linkę 5m z Hiltona i jestem bardzo z niej zadowolona :D Flexi już oglądałam, wybrałam nawet wzór, tylko póki co nie mam finansów na wymianę.

jaki wzór ? nie wiedziałam że masz już coś wybrane :)

NightQueen Moli świetnie wygląda w taksowej obóżce :D My czekamy na maczki od taks

Posted

Ja w ogole nie rozumiem czemu niektorzy narazaja zycie swojego psa. Kupujecie smycz za kilkanascie zlotych z biedronki, bo automat, bo...Smycz pusci co jest bardzo prawdopodobne w smyczy takiej jakosci. Pies wleci pod samochod. Bedzie placz, bol. Po co? Jak ktos nie ma pieniedzy na porzadna automatyczna niech kupi parciana.

Fantastycznie jest Moli w tej obrozy, baaardzo do niej pasuje!

Posted

Molowe napisał(a):

NightQueen Moli świetnie wygląda w taksowej obóżce :D My czekamy na maczki od taks

Agnes napisał(a):

dziękuje ;)
Bałam się że będą się kolory zlewać, ale jednak nie było tak źle

Squ napisał(a):
Ślicznie Moli w tej obroży ;)

dzięki

ja widziałam w wątku taks twojego charta, genialnie wygląda w nowych obrożach, wzory i kolory super pasują do pręgusa :loveu: w ogóle masz cudnego charta :loveu:

mam jeszcze zaległe zdjęcia lupine

Posted

Też oglądałam te smycze z Biedronki i jako wieloletnia użytkowniczka i fanka 2 flexi (w tym jednej ok. 10 letniej) byłam wręcz przerażona "jakością" ich wykonania. Nigdy nie kupiłabym czegoś takiego, na spacer z 3 kg yorkiem się to nie nadaje, a co dopiero dla jakiegoś większego psa :shake:

@NightQueen
Tak jak mi się w ogóle nie podobają żadne obroże z takimi drobnymi wzorkami, to muszę przyznać, że w tej taksówce Moli wygląda wręcz rewelacyjnie :loveu:

Posted

Agnes napisał(a):
Ja w ogole nie rozumiem czemu niektorzy narazaja zycie swojego psa. Kupujecie smycz za kilkanascie zlotych z biedronki, bo automat, bo...Smycz pusci co jest bardzo prawdopodobne w smyczy takiej jakosci. Pies wleci pod samochod. Bedzie placz, bol. Po co? Jak ktos nie ma pieniedzy na porzadna automatyczna niech kupi parciana.

Agnes tylko ze obroza Lupine (tak bylo w przypadku jednego baska), Rogz czy innej firmy tez moze sie odpiac czy zerwac i pies ucieknie... Tak wiec podstawa to jest 100% przywolanie psa.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Agnes tylko ze obroza Lupine (tak bylo w przypadku jednego baska), Rogz czy innej firmy tez moze sie odpiac czy zerwac i pies ucieknie... Tak wiec podstawa to jest 100% przywolanie psa.

srurututu, powodzenia ze 100% przywołaniem u jakiegokolwiek psa ;) w każdej sytuacji