MaDi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Gdzie można zobaczyć produkty Bazylowej? Quote
bazylowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kajusza napisał(a):szczujesz Bazylowa, szczujesz tymi sztruksiakami .... moja silna wolna jest na skraju wytrzymałości ;-) Oj tam, oj tam :) Maupa4 napisał(a):A ja powiem że sztruksiaki w realu jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu :) Taśmowe też - dziewczyny już się w różach lansowały "na mieście" ;) Smile of Red Witch napisał(a):Ja mam taśmówkę komplecik od Bazylowej w pomarańczu i jestem z niego bardzo zadowolona ;) fajnie leży na Rudej ;) teraz czekam z wielką niecierpliwością na Naszą sztruksową ;) Dzięki Dziewczyny :loveu: MaDi napisał(a):Gdzie można zobaczyć produkty Bazylowej? A na przykład tutaj: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.220737747942938.72101.100000201431875 i tu: http://www.facebook.com/pages/Gad%C5%BCeciakipl/140412602642135 i jeszcze tu: gadzeciaki.pl ale bez nowości. Quote
AgataP Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Bazylowa, czy można zakupić u Was obroże z seterem irlandzkim? Widziałam, że macie takie ;) Quote
AgataP Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 super :multi: mogłabyś wkleić ich zdjęcia lub wysłać mi priv? I jeszcze ceny ;) byłabym wdzięczna Quote
bazylowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 AgataP napisał(a):super :multi: mogłabyś wkleić ich zdjęcia lub wysłać mi priv? I jeszcze ceny ;) byłabym wdzięczna Masz pełniusią skrzynkę. Quote
bazylowa Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 AgataP napisał(a):super :multi: mogłabyś wkleić ich zdjęcia lub wysłać mi priv? I jeszcze ceny ;) byłabym wdzięczna bazylowa napisał(a):Masz pełniusią skrzynkę. Przyganiał kocioł garnkowi :evil_lol: BestBibi napisał(a):Bazylowa masz pełną skrzynkę :P Lecę czyścić Quote
rashelek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Widziałam dziś te biedronkowe smycze. Strasznie wielkie i ciężkie krowy. No i były tylko moro. Moja mama bardzo się napaliła na długość, ale mamy już doświadczenie z takim tanim ustrojstwem, więc dałyśmy sobie siana. Nasz pierwszy "automat" kosztował całe 16zł i przeżył dokładnie dwa spacery. Przy czym na pierwszy padł mechanizm, a na drugim urwała się "linka" (prędzej sznurówka) ;) Quote
zaginiona sara Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 rashelek napisał(a):Widziałam dziś te biedronkowe smycze. Strasznie wielkie i ciężkie krowy. No i były tylko moro. Moja mama bardzo się napaliła na długość, ale mamy już doświadczenie z takim tanim ustrojstwem, więc dałyśmy sobie siana. Nasz pierwszy "automat" kosztował całe 16zł i przeżył dokładnie dwa spacery. Przy czym na pierwszy padł mechanizm, a na drugim urwała się "linka" (prędzej sznurówka) ;) Kup flexi, dobrze dobierz rozmiar. Powtórzę się lepsza używana flexi niż nowa biedronkowa czy china :). Quote
w deszczu rosnę Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 zaginiona sara napisał(a):Kup flexi, dobrze dobierz rozmiar. Powtórzę się lepsza używana flexi niż nowa biedronkowa czy china :). Zgadzam się, wszystkie flexi przeżywały swoich właścicieli, wymieniałam jedynie ze względów estetycznych, gdy były mocno zniszczone, ale mechanizm zawsze działał bez zarzutu. Dla mnie bez sensu - jak tu ktoś wspominał - mieć lepsze i gorsze flexi. Smycz jest po to, by jej używać, a nie oszczędzać :) Rozumiem, że ktoś nie zabierze skórzanej smyczy na jakiś bagienny spacer, ale flexi... Quote
rashelek Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 My od pół roku posiadamy linkę 5m z Hiltona i jestem bardzo z niej zadowolona :D Flexi już oglądałam, wybrałam nawet wzór, tylko póki co nie mam finansów na wymianę. Quote
gops Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Zgadzam się, wszystkie flexi przeżywały swoich właścicieli, wymieniałam jedynie ze względów estetycznych, gdy były mocno zniszczone, ale mechanizm zawsze działał bez zarzutu. Dla mnie bez sensu - jak tu ktoś wspominał - mieć lepsze i gorsze flexi. Smycz jest po to, by jej używać, a nie oszczędzać :) Rozumiem, że ktoś nie zabierze skórzanej smyczy na jakiś bagienny spacer, ale flexi... na flexi też trzeba uważać , jest bardzo mocna itd oczywiście miałam ich kilka i teraz tez mam 2 (jedna na działce) , ale moja wcześniejsza flexi taśmowa po spacerach z wodą , pies na flexi szalał w wodzie i nie suszeniu zwyczajnie zaczęła śmierdzieć . żeby tego uniknąć teraz zawsze po mokrym spacerze susze smycz zostawiając ją na wierzchu rozwiniętą aż przeschnie. ;) Quote
sator_k_ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 To jest podstawa. Ja się bałam, że mi rodzinka smycz zepsuła, bo mechanizm się trochę ciął tzn. nie chiało mi do końca linki chować, ale wystarczyło zostawić żeby wyschła i już się takie rzeczy nie zdarzały. Quote
NightQueen Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 pierwsza dostałam obrożę od taks, a jako ostatnia zdjęcia pokazuje :evil_lol: by taks Quote
Molowe Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 rashelek napisał(a):My od pół roku posiadamy linkę 5m z Hiltona i jestem bardzo z niej zadowolona :D Flexi już oglądałam, wybrałam nawet wzór, tylko póki co nie mam finansów na wymianę. jaki wzór ? nie wiedziałam że masz już coś wybrane :) NightQueen Moli świetnie wygląda w taksowej obóżce :D My czekamy na maczki od taks Quote
Agnes Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ja w ogole nie rozumiem czemu niektorzy narazaja zycie swojego psa. Kupujecie smycz za kilkanascie zlotych z biedronki, bo automat, bo...Smycz pusci co jest bardzo prawdopodobne w smyczy takiej jakosci. Pies wleci pod samochod. Bedzie placz, bol. Po co? Jak ktos nie ma pieniedzy na porzadna automatyczna niech kupi parciana. Fantastycznie jest Moli w tej obrozy, baaardzo do niej pasuje! Quote
blue_bc Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 (edited) ............ Edited April 30, 2013 by blue_bc Quote
Squ Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ślicznie Moli w tej obroży ;) My też mamy taksowe, zdjęcia w innym wątku ;) Quote
NightQueen Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Molowe napisał(a): NightQueen Moli świetnie wygląda w taksowej obóżce :D My czekamy na maczki od taks Agnes napisał(a): Fantastycznie jest Moli w tej obrozy, baaardzo do niej pasuje! dziękuje ;) Bałam się że będą się kolory zlewać, ale jednak nie było tak źle Squ napisał(a):Ślicznie Moli w tej obroży ;) dzięki ja widziałam w wątku taks twojego charta, genialnie wygląda w nowych obrożach, wzory i kolory super pasują do pręgusa :loveu: w ogóle masz cudnego charta :loveu: mam jeszcze zaległe zdjęcia lupine Quote
Amber Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Też oglądałam te smycze z Biedronki i jako wieloletnia użytkowniczka i fanka 2 flexi (w tym jednej ok. 10 letniej) byłam wręcz przerażona "jakością" ich wykonania. Nigdy nie kupiłabym czegoś takiego, na spacer z 3 kg yorkiem się to nie nadaje, a co dopiero dla jakiegoś większego psa :shake: @NightQueen Tak jak mi się w ogóle nie podobają żadne obroże z takimi drobnymi wzorkami, to muszę przyznać, że w tej taksówce Moli wygląda wręcz rewelacyjnie :loveu: Quote
ewtos Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 iskra_wroc Gdybym nie miała swojego psa na kolanach to bym się mocno zdenerwowała :lol:, masz klona mojego Tośka Twój- Mój - Obroża super:lol: Quote
taxelina Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Agnes napisał(a):Ja w ogole nie rozumiem czemu niektorzy narazaja zycie swojego psa. Kupujecie smycz za kilkanascie zlotych z biedronki, bo automat, bo...Smycz pusci co jest bardzo prawdopodobne w smyczy takiej jakosci. Pies wleci pod samochod. Bedzie placz, bol. Po co? Jak ktos nie ma pieniedzy na porzadna automatyczna niech kupi parciana. Fantastycznie jest Moli w tej obrozy, baaardzo do niej pasuje! Agnes tylko ze obroza Lupine (tak bylo w przypadku jednego baska), Rogz czy innej firmy tez moze sie odpiac czy zerwac i pies ucieknie... Tak wiec podstawa to jest 100% przywolanie psa. Quote
Unbelievable Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 deer_1987 napisał(a):Agnes tylko ze obroza Lupine (tak bylo w przypadku jednego baska), Rogz czy innej firmy tez moze sie odpiac czy zerwac i pies ucieknie... Tak wiec podstawa to jest 100% przywolanie psa. srurututu, powodzenia ze 100% przywołaniem u jakiegokolwiek psa ;) w każdej sytuacji Quote
Recommended Posts