Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Ta pierwsza wystarczy ;) Giant jest naprawdę wielka i ciężka, myślę, że u was nie ma potrzeby takiej kupować.

Fakt jest strasznie ciężka, jak byłam kiedyś w jakimś zoologu to akurat były i z ciekawości wzięłam ją w jedną dłoń i nie wyobrażam sobie z nią chodzić na spacery :lol:
Maxi wystarczy, flexi są na prawdę wytrzymałe ;)

Posted

A tak przy okazji - to z utęsknieniem czekam na naszego Dublina i stwierdzam, że nic ładnego się nie opłaca dla tego mojego ancymona kupować, chyba, że na jakieś wizyty, bowiem żadnemu ciekowi wodnemu nie przepuści. Mam już dosyć ciągłego prania.

Posted

Tepes napisał(a):
a terakota wgl co to za kolor, my potrzebujemy 60, żeby sobie luźno wisiała, bo w sumie 55 by było dobre ale wolimy luźniejsze;)

Tepes na e-bayu widziałam fioletowe L-ki :)

Posted

No i chyba wezmę 2jkę ;)

W deszczu rosnę ja tez mam jednego takiego osobnika który to uwielbia wytarzać się w jakimś syfie , wybiegać się w zaroślach, krzaczorach i Dublin Dog to był strzał w dziesiątkę.
Na takie "podejrzane" spacery tylko gumowa ,no albo łańcuszek ;)

Posted

Żółta taśma + śliwka

A nie myślałaś o odwrotnych kolorach, tzn. fioletowa taśma i żółta ekoskórka? Żółta taśma szybciej się brudzi.

Posted

drzalka napisałam do sklepu odpowiedź zwrotną otrzymałam w oka mgnieniu i dostałam katalog gdzie mogę zobaczyć kolory dostępne;)

co do połączenia zdecydowanie 2;)

Posted

Tepes i jak jakie są kolory, powiedzieli Ci co to za firma ?

Jednak zmieniłam kolorki, racja zółty będzie się brudził.
Wzięłabym fiolet, ale znów mam różne opcje :P

edit: Do zakupoholików - pod który mail najlepiej kontaktować się z activdogiem ;) ??

Posted

to jest hunter;) i obroże dostępne w kolorze:
szarym,
terakotowym,
beżowym,
ciemnoniebieskim,
czerwonym,
fioletowym,
oliwkowym zielonym,

jest jeszcze możliwość sprowadzenia:

jasnoniebieskim,
brązowym,
czarnym

ja zastanawiam się nad fioletem i tą terakotą czyli taki jasny pomarańcz;)

a co do nowych zestawień to mi się podoba 2;)

Posted

Kurcze niezły wybór mają tego Huntera, ciekawe czy mają do sprowadzenia taki sam wzór tylko skórzaną obroże.
Bo w zoo plusie ponad 100we idą..

Myślę nad tym żeby wziąc podszycie rude pod szyją, a rączkę jednak śliwa, żeby znów nie było zbyt nawalone kolorami. Tak czy siak nitki wezmą rude, na smyczce tez.