Kasi i Lena Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Może faktycznie do aportów by fajne były(nie są za lekkie żeby daleko rzucić?), podobał mi się jeżyk i świnka. Nie kupiłam bo się bałam że marnie skończą w zębach Fifki. Quote
gops Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 są lekkie, ale ja psa szkole na zabawkę ,przy okazji rzucam , bawię się więc taki jeżyk w sam raz dla nas :) a nie daje mamłać bo by było szybko po nim wiaodmo . Quote
vege* Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Marta_Ares napisał(a):za 6zł to trudno spodziewac sie czegos lepszego:razz: Ja w tamtym roku kupiłam jakąś dużą zabawkę piszczącą w biedronce za chyba niecałe 4 zł :eviltong: A jakie są teraz to nie wiem bo nie byłam jeszcze Quote
Marchewkowy Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Przetestowałam przed chwilą i jak na razie jestem b. zadowolona, świetna dla nas na nocne spacerki bo w okolicy jest dużo krzaków gdzie czasem menele siedzą a w nocy ich nie widać, a tak pies ma luz a jak coś to mogę go przyhamować jak ktoś wyjdzie. Quote
Ewa&Duffel Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Migori']http://i1.fmix.pl/fmi1269/0f0346710002accf4e74580f/zdjecie.jpg - Chyba doła podłapał z powodu tej obroży hehe. Ten fiolet jest boski! Raczej był niezadowolony, że po porannym spacerze każą pozować, zamiast śniadanie dać :diabloti: Tak, fiolet ma naprawdę piękny odcień :loveu: [quote name='Kajusza']pieknie Dufel wygląda :-) szczególnie w czarno-białej i fiolecie :-) [quote name='Marchewkowy']Cudownie mu w tych kolorkach :)) Dzięki ;) Quote
motyleqq Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 http://i2.fmix.pl/fmi106/39138c99002219e94e7458ba/zdjecie.jpg Ewa, teraz możemy wyprowadzać psy w takich samych obrożach ;) Quote
drzalka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Słuchajcie gdzie znajdę szelki z podszyciem na "plecach" nie koniecznie z napisami bodyguard itp ? Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 drzalka napisał(a):Słuchajcie gdzie znajdę szelki z podszyciem na "plecach" nie koniecznie z napisami bodyguard itp ? z tego co znam to juliusy, dogstyle , i z allegro pimpekstyle . chyba żadna inna firma już nie robi . Quote
Migori Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 gops napisał(a):z tego co znam to juliusy, dogstyle , i z allegro pimpekstyle . chyba żadna inna firma już nie robi . A Dingo Strong ? Chyba też jest produkują. Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Migori napisał(a):A Dingo Strong ? Chyba też jest produkują. tak, całkowicie wyleciało mi z głowy :) Quote
drzalka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Widzę właśnie pimpekstyl, zobaczę czy mają rozmiary. Dingo odpadają, bo mają chyba tylko czarne. Juliusy super, cena troszkę wysoka, ale pewnie proporcjonalna do jakości. Dzięki wielkie ;) Quote
Migori Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dingo robią chyba jeszcze moro i czerwono-czarne ale głowy nie dam. Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 dingo na pewno mają moro bo miałam takie, ale czy czerwone to nie wiem . za mną też chodzą juliusy ale ponad 100zł na szelki to chyba za dużo jednak Quote
paulaa. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Może nie na temat, ale właśnie wróciliśmy z biedrobnki. :cool3: Myślałam, że więcej rzeczy będzie, a tu tylko pare rzuconych. Nabyliśmy smyczke moro ( do wyboru była jeszcze czerwona w kratke i same czarne), 3 kurczaki ( scooby się cieszy z nich jak dziecko), świnke i smaki ( ich skład mnie troche przeraża..).;) Quote
bazylowa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 paulaa. napisał(a):smaki ( ich skład mnie troche przeraża..).;) Oj tam oj tam! Taki psi McDonald ;) Quote
paulaa. Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Właśnie je otworzyłam. Śmierdzą kwasem, psu wcale zbytnio nie smakują, chociaż to strasznyyy łasuch. a skład: mąka przenna, skrobia ziemniaczana, gliceryna, wyciąg z drożdży, tlenek żelaza, kwas octowy, kwas mlekowy, kwas propionowy, amorat propionu, kwas l-askorbionowy, kwas cytrynowy, kwas sorbowy, kwas mrówkowy. Jak dla mnie troche za dużo tych kwasów... :shake: Quote
Kasi i Lena Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Widziałam je, skład faktycznie nie ciekawy. Jutro się jednak wybieram po jakąś zabawkę. Parę postów wyżej je krytykowałam że małe i badziewne ale z tego co piszecie psiakom się podobają. Quote
Milena9 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Macie jeszcze jakieś opinie o tej smyczy z biedronki? Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 paulaa. napisał(a):Właśnie je otworzyłam. Śmierdzą kwasem, psu wcale zbytnio nie smakują, chociaż to strasznyyy łasuch. a skład: mąka przenna, skrobia ziemniaczana, gliceryna, wyciąg z drożdży, tlenek żelaza, kwas octowy, kwas mlekowy, kwas propionowy, amorat propionu, kwas l-askorbionowy, kwas cytrynowy, kwas sorbowy, kwas mrówkowy. Jak dla mnie troche za dużo tych kwasów... :shake: ja też chciałam je kupić ale spojrzałam na skład i zrezygnowałam . ta smycz z biedronki nie wyglądała na porządną :) Quote
mgie Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Nasza poprzednia automatyczna smycz z Biedronki rozwaliła się po 2 dniach. :diabloti: Quote
drzalka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 No juliusy bardzo mi się podobają, o te: :loveu::loveu::loveu: W sumie jeżeli wydaje 40 - 80 zł na obroże. To na szelki może 120 bym dała, ale widze że mają też wersje tzn light już za 60 zł, bez napisów - można dokupić i bez możliwości dopięcia sakw . Widziałam te pierdólki z biedronki. Miałam sobie wziąć dwie piłki z ogonkiem (podobno to wielki hit :P ), ale stwierdziłam że dopłacę z 5zł i kupie bardziej lateksowe. Wiadomo psom takiej, czy takiej nie dałabym do mamlania w domu, ale na chwilkę do porzucania, a ten biedronko wski materiał wydawał się jakiś sztywny. Quote
klimejszyn Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 moja poprzednia automatyczna z biedronki też nie wytrzymała. a wtedy psiak nie ciągnął i był lżejszy, mechanizm się rozwalił i się nie zwijała... Quote
mgie Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='klimejszyn']moja poprzednia automatyczna z biedronki też nie wytrzymała. a wtedy psiak nie ciągnął i był lżejszy, mechanizm się rozwalił i się nie zwijała... Dokładnie tak było ;) Quote
gops Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 ja na biedronowskiej automatycznej prowadzałam jakiś czas 13letniego 5-6kg pudelka i było ok ale się bałam , smycz poszła do znajomej na kilkunasto kg psa ale pies szybko ją zepsuł . jeśli automat to tylko flexi :) Quote
Recommended Posts