Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

są lekkie, ale ja psa szkole na zabawkę ,przy okazji rzucam , bawię się więc taki jeżyk w sam raz dla nas :) a nie daje mamłać bo by było szybko po nim wiaodmo .

Posted

Marta_Ares napisał(a):
za 6zł to trudno spodziewac sie czegos lepszego:razz:

Ja w tamtym roku kupiłam jakąś dużą zabawkę piszczącą w biedronce za chyba niecałe 4 zł :eviltong: A jakie są teraz to nie wiem bo nie byłam jeszcze

Posted

Przetestowałam przed chwilą i jak na razie jestem b. zadowolona, świetna dla nas na nocne spacerki bo w okolicy jest dużo krzaków gdzie czasem menele siedzą a w nocy ich nie widać, a tak pies ma luz a jak coś to mogę go przyhamować jak ktoś wyjdzie.

Posted

[quote name='Migori']http://i1.fmix.pl/fmi1269/0f0346710002accf4e74580f/zdjecie.jpg - Chyba doła podłapał z powodu tej obroży hehe.

Ten fiolet jest boski!
Raczej był niezadowolony, że po porannym spacerze każą pozować, zamiast śniadanie dać :diabloti:

Tak, fiolet ma naprawdę piękny odcień :loveu:

[quote name='Kajusza']pieknie Dufel wygląda :-) szczególnie w czarno-białej i fiolecie :-)
[quote name='Marchewkowy']Cudownie mu w tych kolorkach :))

Dzięki ;)

Posted

drzalka napisał(a):
Słuchajcie gdzie znajdę szelki z podszyciem na "plecach" nie koniecznie z napisami bodyguard itp ?

z tego co znam to juliusy, dogstyle , i z allegro pimpekstyle . chyba żadna inna firma już nie robi .

Posted

Widzę właśnie pimpekstyl, zobaczę czy mają rozmiary.
Dingo odpadają, bo mają chyba tylko czarne.
Juliusy super, cena troszkę wysoka, ale pewnie proporcjonalna do jakości.

Dzięki wielkie ;)

Posted

Może nie na temat, ale właśnie wróciliśmy z biedrobnki. :cool3: Myślałam, że więcej rzeczy będzie, a tu tylko pare rzuconych. Nabyliśmy smyczke moro ( do wyboru była jeszcze czerwona w kratke i same czarne), 3 kurczaki ( scooby się cieszy z nich jak dziecko), świnke i smaki ( ich skład mnie troche przeraża..).;)

Posted

Właśnie je otworzyłam. Śmierdzą kwasem, psu wcale zbytnio nie smakują, chociaż to strasznyyy łasuch. a skład: mąka przenna, skrobia ziemniaczana, gliceryna, wyciąg z drożdży, tlenek żelaza, kwas octowy, kwas mlekowy, kwas propionowy, amorat propionu, kwas l-askorbionowy, kwas cytrynowy, kwas sorbowy, kwas mrówkowy. Jak dla mnie troche za dużo tych kwasów... :shake:

Posted

paulaa. napisał(a):
Właśnie je otworzyłam. Śmierdzą kwasem, psu wcale zbytnio nie smakują, chociaż to strasznyyy łasuch. a skład: mąka przenna, skrobia ziemniaczana, gliceryna, wyciąg z drożdży, tlenek żelaza, kwas octowy, kwas mlekowy, kwas propionowy, amorat propionu, kwas l-askorbionowy, kwas cytrynowy, kwas sorbowy, kwas mrówkowy. Jak dla mnie troche za dużo tych kwasów... :shake:

ja też chciałam je kupić ale spojrzałam na skład i zrezygnowałam .

ta smycz z biedronki nie wyglądała na porządną :)

Posted

No juliusy bardzo mi się podobają, o te:

:loveu::loveu::loveu:

W sumie jeżeli wydaje 40 - 80 zł na obroże.
To na szelki może 120 bym dała, ale widze że mają też wersje tzn light już za 60 zł, bez napisów - można dokupić i bez możliwości dopięcia sakw .

Widziałam te pierdólki z biedronki.
Miałam sobie wziąć dwie piłki z ogonkiem (podobno to wielki hit :P ), ale stwierdziłam że dopłacę z 5zł i kupie bardziej lateksowe.
Wiadomo psom takiej, czy takiej nie dałabym do mamlania w domu, ale na chwilkę do porzucania, a ten biedronko wski materiał wydawał się jakiś sztywny.

Posted

[quote name='klimejszyn']moja poprzednia automatyczna z biedronki też nie wytrzymała. a wtedy psiak nie ciągnął i był lżejszy, mechanizm się rozwalił i się nie zwijała...

Dokładnie tak było ;)

Posted

ja na biedronowskiej automatycznej prowadzałam jakiś czas 13letniego 5-6kg pudelka i było ok ale się bałam , smycz poszła do znajomej na kilkunasto kg psa ale pies szybko ją zepsuł .
jeśli automat to tylko flexi :)