Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

blaira napisał(a):
Na moim staffiku zatrzask chaby trzyma bodajze już 2 czy 3 rok.. nawet na treningach gdzie się wyrywa :)

Dzięki! Mam smycze chaby - super sie spisują, ale nigdy nie miałam obroży.

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
z powodu zdania prawa jazdy dostałam od taty Flexi i obroże dla Kali :p

Hehe, mój chłopak też zawsze kupuje mi coś dla zwierzaków, bo wie, że to mnie najbardziej cieszy :)
Kala świetnie wygląda.

Posted
Posted

Też widziałam te smycze, kolorystycznie cudo:loveu:. Mechanizm jakiś taki dziwny, kojarzył mi się ze smyczami z promocji pedigrre nawet przyciski takie same, inne niż we flexi.

Wybrałam się bo chciałam kupić zabawki bo w gazetce wyglądały fajnie. Okazało się że są malutkie, z cieniutkiej miękkiej gumy:shake:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Też widziałam te smycze, kolorystycznie cudo:loveu:. Mechanizm jakiś taki dziwny, kojarzył mi się ze smyczami z promocji pedigrre nawet przyciski takie same, inne niż we flexi.

Wybrałam się bo chciałam kupić zabawki bo w gazetce wyglądały fajnie. Okazało się że są malutkie, z cieniutkiej miękkiej gumy:shake:

Też się zawiodłam na tych zabawkach.

Posted

za 6zł to trudno spodziewac sie czegos lepszego:razz:

moim psom bardzo podpasowały te zabawki, fajne do przeciągania, pewnie dlatego ze podobne do lateksowych bo zwykłych twardych gumowych nie ruszą:evil_lol: panicze :lol:

Posted

a mi bardzo odpowiada zabawka z biedronki , mamy jeżyka małego , do aportowania w sam raz, tylko ja nie daje zabawek w domu , bo wiadomo że każda zostanie pogryziona ;)