MakeBelieve Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Żeby jeszcze tego muscata gdzieś znaleźć xD Kurcze... Ale mam problem Quote
Marta_Ares Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 KONICZYNKA 47 napisał(a):A jakiej firmy? moj Tzt uszyl :P Quote
Marta_Ares Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ewa&Duffel napisał(a):i jak,podoba się ? ;) ja juz mowilam, ten kolorek idealnie do niego pasuje:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BullWest Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A tak wygląda Shillsoława (miesiąc po sterylce) w nowym RD: http://i47.tinypic.com/2qkufz6.jpg http://i50.tinypic.com/2s8pw09.jpg Quote
zaba14 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Marta_Ares napisał(a):ja juz mowilam, ten kolorek idealnie do niego pasuje:loveu: :loveu: :loveu: dokładnie!:) Quote
Infortune. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ewa, Duffel świetnie wygląda w tym komplecie! :loveu: BullWest, ta obroża to Mka czy Lka? Do nas w końcu doszła Lupinka. :cool3: Quote
Ewa&Duffel Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0668kopia.jpg ah, ta obroża jest cudna :loveu: Milka pięknie w niej wygląda:loveu: Sama na nia choruję...:roll::cool3: Quote
Illusion Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Tylko jedna lupinka? :cool3: Super w niej wygląda :loveu:. Quote
MakeBelieve Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Boziu, ślicznie Milce w lupinku ;d Ja zamierzam go kupic, bo wydali też dla małych psów xD Quote
gops Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ja tez cche go kupic ;D zaczerlu mi sie lupiny podobac Quote
MakeBelieve Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Gops- mi też xD Już poluję na 2 lupinki, Boże :( Quote
gops Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 mi dzis doszedl lupin puppy love,rogz rozowy i pitman moro zdjecia dam wieczorem calej kolekcji narazie podoba mi sie tylko ten lupinek wlasnie kolorowy Quote
Infortune. Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='RCookie']Tylko jedna lupinka? :cool3: Super w niej wygląda :loveu:. Jeden, jeden, bo szkoda mi było pieniędzy. :lol: A znalazłoby się jeszcze coś do kupienia. :diabloti: [quote name='Vini.']Boziu, ślicznie Milce w lupinku ;d Ja zamierzam go kupic, bo wydali też dla małych psów xD [quote name='Ewa&Duffel']http://i437.photobucket.com/albums/qq100/Soya_/DSC_0668kopia.jpg ah, ta obroża jest cudna :loveu: Milka pięknie w niej wygląda:loveu: Sama na nia choruję...:roll::cool3: Dzięki :loveu: gops już dawno miałaś pokazać wszystko co masz, a jak tak dalej pójdzie to nigdy nie pokażesz bo Ty ciągle na coś czekasz. :lol: A tak jeszcze a'propos Lupinów, ja za nie byłam do nich przekonana ze względu na sztywność, ale ten wzorek jest tak miękki jak rogz... Nie wiem od czego to zależy. Quote
gops Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 cala kolekcja , nie ma tylko 2 obrozy zwyklych szmacianek i smyczy zwyklej czarnej obroze og gory -rogz retro rex -lupine pupppy love -swiecaca obroza -rogz z nitka czerwony -ponarancz z lekkich rogz rogz znitka roz -pitman -pitman -pitman -pitman -rogz paws zebra -rogz pink hearts -obroza od taks -kolia smycze 2 flexi, 2 rogza i parcianki szelki rogz,manmat i zwykle Quote
Hawanka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 gops ładna kolekja ;) Vini na jakie lupinki polujesz ??? :razz: Quote
MakeBelieve Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hawanka- Peace Pup i nowy Love Stuck czy coś takiego xD Quote
konikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Gops - super kolekcja!! Szkoda, że nie ma Lupine Peace Pup dla dużych psów... Może kiedyś dorobią;) A ma ktoś zdjecie na psie albo w ogóle Lupine Flower Power, Meadow? Quote
Ewa&Duffel Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Gops, kolekcja super :) Chyba by mnie z domu za taką wyrzucili :evil_lol:Już narzekają, że za dużo, a mamy tylko 4 obroże, 3 smycze i 1 szelki :razz: Wie ktoś, czy jest dostępny Lupine Peace Pup w szerokości 2,5 cm ? Quote
*Monia* Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='konikowa']A ma ktoś zdjecie na psie albo w ogóle Lupine Flower Power, Meadow?Odgrzebałam :razz:. Dobrze, że zawsze podpisuję albumy ;) Quote
konikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 *Monia* - bardzo Ci dziękuję!! Ta obroża jest cudna!! Quote
Yorshirka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='gops']cala kolekcja , nie ma tylko 2 obrozy zwyklych szmacianek i smyczy zwyklej czarnej obroze og gory -rogz retro rex -lupine pupppy love -swiecaca obroza -rogz z nitka czerwony -ponarancz z lekkich rogz rogz znitka roz -pitman -pitman -pitman -pitman -rogz paws zebra -rogz pink hearts -obroza od taks -kolia smycze 2 flexi, 2 rogza i parcianki szelki rogz,manmat i zwykle Śliczne zbiorowośći . A ja już powoli robię wyprawkę dla pieska i właśnie mam już 2 komplety ROGZA Butterfly and Daisy są śliczne :loveu: Teraz poluję na komplet M - Cow patch ale nie mogę znaleźć bo wycofali ma ktoś do sprzedania ?:-( myślicie że czarna smycz odblaskowa będzie się ładnie kompletowała z miekkimi i z odblaskowymi kolorami ROGZA ?:cool3: Quote
Illusion Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ewa&Duffel napisał(a): Wie ktoś, czy jest dostępny Lupine Peace Pup w szerokości 2,5 cm ? Nie ;), "większym" odpowiednikiem peace pup jest chyba woofstock. Quote
konikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A jak się sprawują zaciski Lupine? I w ogóle które wzór dla dużych psów pasowałby do rudej dziewczyny? Quote
Recommended Posts