Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Jak ślicznie boksiom w obróżkach :) Życzę zadowolenia z noszenia! A czy mogę wstawić zdjęcia do galerii klientów? ;)

Nowa seria DD jest subtelniejsza niż poprzednia. Jednym się to podoba, innym nie - wiadomo rzecz gustu. Teraz produkowane są w fabryce w USA, ze zmodyfikowanego materiału, który wg zapewnień producenta jest jeszcze solidniejszy i trwalszy niż poprzedni.

Jasne, nawet przesłałam zdjęcia na sklep ;)
Nie miałam do czynienia ze starą wersją, ale wydaje mi się że starsza miała dosyć kanciaste okucia, a nowsza ma fajniejszy design - moim zdaniem ;)
Choć brakuje mi ze starej tej zaślepki na szlufkę , bo np. u Leny sporo paska zwisa - coś wykombinujemy ;)

zaba14 napisał(a):
ładne te DD.. a tego pręgowanego boksia to ja chętnie bym ukradła :P :P słodziak! :)

Już nie oddam :P, choć łatwo nam nie jest ze sobą ;)
http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=747

Smile of Red Witch napisał(a):
Faktycznie ładnie wyglądają na Twoich boksiach :) chyba zdecyduje się na zakup takiego różowego cudeńka dla Akiry ;)

Zdecydowanie polecam, w tym wypadku róż przy rudych suczkach wypada miodzio ;D

Molowe napisał(a):

paniMysza napisał(a):
ależ przystojna para:)

Dzięki wielkie ;)

Posted

gops napisał(a):
to my byśmy musieli mieć chyba 45 , 50tka na pewno będzie spadać .
pytałam się w sklepie ipo i ten Pan mówił że jak łańcuszek ma 45 to naprawdę ma 41-2 bo przy zakładaniu się kilka cm skraca i to mi całkowicie pomieszało .
najwyżej spytam czy można wymienić w razie czego .
ten z kotwiczką by wisiał bo najmniejszy jest 45 a na szyi 38-9 sporo by wisiało na klacie.

i dlatego ja tak uparcie wypytuje o dokladny rozmiar dlawika jak chce kupic od kogos, roznie mierza raz podaja dlugosc z kolkami raz bez a to znaczna roznica;)

Posted

drzalka napisał(a):
Nie, nie sprzedawałam ich, bo to były jedyne moje obroże oprócz łańcuszków, teraz chętnie je sprzedam ;)
Bo mam niecny plan na inne Rogzy ;)
Jakby co to priv ;)

Okej ;) Ale skrzynkę masz pełną
Agnes napisał(a):
i dlatego ja tak uparcie wypytuje o dokladny rozmiar dlawika jak chce kupic od kogos, roznie mierza raz podaja dlugosc z kolkami raz bez a to znaczna roznica;)

No właśnie. Mam ten sam problem. Mam dławik a nawet nie wiem jakiej jest długości, jak to mierzyć, z kółkami czy bez (a to różnica 5cm).

Posted

AnIeLa napisał(a):
i labowa na nowej taśmie :)

Jeszcze nie teraz. Na razie mamy tyyyyyyyyyyyyle roboty :)

Unbelievable napisał(a):
świetne kolory!

Kajusza napisał(a):
sztruksiaki poprostu rewelacja :-)

BBeta napisał(a):
Rewelacyjne kolory :loveu:

Trop2011 napisał(a):
Najpiękniejsze fioletowe i niebieskie z szarym. Uwielbiam je.

Dzięki, dzięki :oops:

Migori napisał(a):
http://img508.imageshack.us/img508/6417/004kopiowanie.jpg moje ukochane połączenie kolorów.

A szyjecie też obroże na zwykłą metalową klamerkę ?

Jeszcze nie. Ale przymierzamy się. W tej chwili szukamy okuć które by nas satysfakcjonowały wyglądem i jakością :) I mamy już coś na oku.

Smile of Red Witch napisał(a):
Bazylowa w takim bądź razie czekam na Amstaffowe obróżki :)
A te sztruksowe obroże bomba ;)

Na pewno dam znać ;) A sztruksiki sama uwielbiam :loveu:

HelloKally napisał(a):
http://img690.imageshack.us/img690/5286/031kopiowanie.jpg
chcę, pragnę pożądam; Wreszcie mi będzie coś do butów i kurtki pasować xD
Teraz tylko czekam na wersję 4cm

eh... na tą chwilę max 3cm w półzacisku.
Nigdzie nie ma porządnych klipsów 3cm :shake:

Posted

bazylowa napisał(a):
Ja uwielbiam ten seledynek :loveu: Ale śliwka też byłaby ekstra.

Bazylowa a ile orientacyjnie kosztuja sztruksiaki 3cm, półzacisk ..... co prawda mam postanowienie "zero nowych obróżek" :-D ale zapytac zawsze mozna ;-)

Posted

Jakiś czas temu zastanawialiśmy się tutaj czy łańcuszek z kotwiczką może się odpiąć. Choć i mnie i paru osobom wydawało się, że nie to dzisiaj okazało się że jest to niestety możliwe. Vesper przybiegła nagle do mnie bez ale całe szczęście udało nam się go na łące odnaleźć. Był odpięty więc nie spadł przez głowę co przy jego długości nie byłoby możliwe. Czyli jednak trzeba mieć na uwadze taką ewentualność.

Posted

gops napisał(a):
Lki ? czy Xl ?
w Lki moja ledwo weszła a ma +/- 17kg .
kupiłaś nowe?

Kupiłam nowe i jestem wściekła sama na siebie. Zależało mi na komplecie do smyczy, którą kupiłam jakiś czas temu i długo się wahałam czy ją odpakować, w końcu to zrobiłam, bo spodobała mi się, że jest taka krótka i lekka. Szelki miały niby być na boksera, nawet prosiłam o wymiary, ale ich nie dostałam i zaryzykowałam kupno. I teraz mam szelki dla sznaucera miniaturki chyba :(

Posted

Ale L kupilas dla boksera? Toz po wymiarach widac ze nie wejdzie w to ;) A wymiary w internecie bez problemu mozna znalezc. Wystaw, mysle ze chetny sie znajdzie

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Kupiłam nowe i jestem wściekła sama na siebie. Zależało mi na komplecie do smyczy, którą kupiłam jakiś czas temu i długo się wahałam czy ją odpakować, w końcu to zrobiłam, bo spodobała mi się, że jest taka krótka i lekka. Szelki miały niby być na boksera, nawet prosiłam o wymiary, ale ich nie dostałam i zaryzykowałam kupno. I teraz mam szelki dla sznaucera miniaturki chyba :(

kurczę szkoda bo to drogi niestety zakup . ja kupowałam szelki Lki dobry rok temu na moją prawie 17kg suke i miała na maxa zwiększony pasek na klacie więc bokser to na pewno by nie wszedł . jakby nie były takie drogie to bym odkupiła, ale ceny rogza mnie przerażają .

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):

Kupowałaś w sklepie czy od kogoś? Jak w sklepie to może jest możliwość wymiany na większy rozmiar? ;)

Posted

Oddaję z powrotem do sklepu, tylko, że problem jest w ogóle dostać coś z tego wzoru do kompletu, czy to szelki czy to obrożę. Zostaję ze smyczą do niczego nie pasującą, choć jest świetna i mojemu ancymonowi świetnie w niebieskim :)

Posted

W deszczu rosnę zapytaj się o ta wymianę, powinni dać się namówić.
Często sklepy same oferują zmianę produktu, gdy nie podpasuje np rozmiarowo ;)
Nawet jesli miałbyś zapłacić za przesyłkę, wyjdzie lepiej, niżeli sprzedawać taniej, a kupować nowy większy rozmiar.

edit: to mnie ubiegłaś z odp :P
Sobie przypomniałam o fotce Lenki w błękicie DD dla Ciebie ;)