Kajusza Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 paulaa. napisał(a):A skąd okucia bierzecie ? :cool3: Voute napisał(a):Ja maszyny też nie mam. Wszystko szyłam ręcznie. Nawet okucia są przyszyte ręcznie. Mój pies nie jest bardzo silny, więc nic się nie powinno rozwalić. A taśma ma 2 warstwy (zszyte ze sobą, też ręcznie ;) ). Więc obroża jest, mam nadzieję, dość solidna. Okucia, ja... znalazłam w domu. Nie wiem, skąd je wzięłam ;) Zresztą, taśmy też znalazłam w domu. ja też uszyłam ręcznie dwie obroże - w jednej niestety ale okucie (półkółko niespawane) puściło jak Wega chciała polecieć za sarną, a drugą - wykorzystałam starą obroże od Taks, na którą naszyłam ozdobną taśme :-) Myślę że maszynowo to szybciej się szyje ;-) żmijka - bardzo ładnie ci wyszły obróżki :-) Quote
gops Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 moja suka w wersji SWEET :evil_lol: szelki DogStyle w ptaszki . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kajusza Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ładnie Misi w różu :-) kobieco bym rzekła ;-) a jak Twoje wrażenia/ mi trudno było przełamac się do różowej Wegi na początku ... Quote
gops Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kajusza napisał(a):ładnie Misi w różu :-) kobieco bym rzekła ;-) a jak Twoje wrażenia/ mi trudno było przełamac się do różowej Wegi na początku ... ja już miałam różowe obrożę więc wiedziałam mniej więcej jak będzie wyglądać , i mi się podoba :lol: Quote
Yuveza Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 rashelek napisał(a):Mam do was takie pytanie: nie wiecie, czy z tego wzoru: są robione szelki? I jeżeli tak, to gdzie je moge dostać? W jakim sklepie internetowym albo w zoologu u kogoś w mieście? nie niestety niema takich szelek, w ogóle większość wzorków hiltonowych niema szelek, on ma tylko takie jakieś z cieńszych taśm chyba jakieś a tak to niee... ja własnie chciałam szelki hiltona te zielone w kwiatki, ale sama zrobie:D Quote
*Monia* Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Misia w różu super wygląda :loveu:. Ta niebieska eko świetnie dobrana ;) Quote
gops Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 *Monia* napisał(a):Misia w różu super wygląda :loveu:. Ta niebieska eko świetnie dobrana ;) dzięki :) .. Quote
omry Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 gops napisał(a): Świetnie wygląda ten Twój niedźwiadek w tym różu :loveu: Quote
rashelek Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 westie_justa napisał(a):nie niestety niema takich szelek, w ogóle większość wzorków hiltonowych niema szelek, on ma tylko takie jakieś z cieńszych taśm chyba jakieś a tak to niee... ja własnie chciałam szelki hiltona te zielone w kwiatki, ale sama zrobie:D No to straszna lipa, bo moja ma dużo sierści na karku i obróżki 1,5cm nie będzie w ogóle widać... A wzór jest śliczny ;/ Quote
w deszczu rosnę Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 rashelek napisał(a):No to straszna lipa, bo moja ma dużo sierści na karku i obróżki 1,5cm nie będzie w ogóle widać... A wzór jest śliczny ;/ Red Dingo robi podobne http://www.animal-district.com/Files/26073/Img/25/harnais-chien-nylon-red-dingo-bonarama-orange-article.png Quote
Molowe Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 gops Misia wygląda bardzo dziewczęco w nowych szeleczkach :loveu: westie_justa to jest właśnie ten ból jak fajny wzór to albo szerokość nie ta albo rozmiar zły a szkoda bo hilton pare fajnych wzorów ma ...:shake: Quote
Yuveza Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Molowe napisał(a):gops Misia wygląda bardzo dziewczęco w nowych szeleczkach :loveu: westie_justa to jest właśnie ten ból jak fajny wzór to albo szerokość nie ta albo rozmiar zły a szkoda bo hilton pare fajnych wzorów ma ...:shake: no niestety... ale ja kupiłam 2 smycze zieloe hiltona:loveu: 2cm jak znajde azatraski i kółka to bedą szelki:D! Quote
Amber Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 http://images38.fotosik.pl/1068/a13eb36890ecee52med.jpg Bardzo fajnie wygląda na czekoladzie :). I adresówka ładnie się wpasowała :) Quote
Agnes Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Taaa i krazy pasuje do Cleo:evil_lol::evil_lol: Misia super wyglada w szelkach, choc ten wizerunek nie wiem czemu ale kompletnie mi do niej nie pasuje:diabloti: Quote
blaira Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nasz nowy nabytek na modelu :loveu: (zewn gumowa warstwa) Quote
blaira Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A tu na modelce, choć widać samą szyjkę i obróżkę :) Quote
gops Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 omry napisał(a):Świetnie wygląda ten Twój niedźwiadek w tym różu :loveu: Molowe napisał(a):gops Misia wygląda bardzo dziewczęco w nowych szeleczkach :loveu: ... dzięki Agnes napisał(a): Misia super wyglada w szelkach, choc ten wizerunek nie wiem czemu ale kompletnie mi do niej nie pasuje:diabloti: :evil_lol: blaira gdzie kupiłaś te obróżki ? czy one są jak dublin dog całe gumowe? nie mają nigdzie taśmy ? ślicznie wyglądają na Twoich psach :loveu: Quote
blaira Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Gops są gumowane zewnętrznie, a wewnątrz jest jeszcze doszyta parciana taśma. Kupiona w zoologu na słowacji. Mam jeszcze tą tyle że ją chce sprzedać Quote
gops Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 blaira napisał(a):Gops są gumowane zewnętrznie, a wewnątrz jest jeszcze doszyta parciana taśma. Kupiona w zoologu na słowacji. Mam jeszcze tą tyle że ją chce sprzedać ciekawa jestem czy będzie się tak samo sprawdzało w wodzie jak dublin , pływały już w nich ? albo może sprawdzałaś jak długo schną po zamoczeniu . bardzo fajnie wyglądają te obrożę . i widziałam na wątku o sprzedaży że są sporo tańsze , mogłyby i w Polsce być dostępne :lol: Quote
blaira Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 nie wiem jeszcze jak ze schnięciem, ale akurat oba są mało pływające :/ A na pływaka obroża na sprzedaż za mała. akurat większe rozmiary nie były dostępne :( Quote
Molowe Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 blaira napisał(a):Nasz nowy nabytek na modelu :loveu: (zewn gumowa warstwa) świetne obróżki najbardziej mi się ta podoba :D Quote
Ewa&Duffel Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ale śliczna ta obroża :) http://img199.imageshack.us/img199/491/obroe.jpg A do nas doszły wreszcie 'taksówki' ;) :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 blaira napisał(a):A tu na modelce, choć widać samą szyjkę i obróżkę :) Śliczne te obróżki ;) mi najbardziej podpasowała różowa ;) Quote
Recommended Posts