Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops pochwalisz się swoimi zakupami na piesku???plisss:cool3: sówki są piekne;) zwrociłam uwage na szelki gops ponieważ jest to dosyć odważne połączenie kolorów i wyszlo świetnie:lol:A połączenie różowego i szarego :loveu:

Posted

Molowe napisał(a):
gops pochwalisz się swoimi zakupami na piesku???plisss:cool3: sówki są piekne;) zwrociłam uwage na szelki gops ponieważ jest to dosyć odważne połączenie kolorów i wyszlo świetnie:lol:A połączenie różowego i szarego :loveu:

oczywiście jak tylko będzie ładna pogoda to zrobię foto na psie , pewnie dzisiaj do nas dojdą ;) a połączenie faktycznie, trochę się bałam efektu końcowego ;)
mój pies niedługo będzie chodził w samych szelkach , mamy tylko 5 obroży plus dławik i kolce .

Posted

gops napisał(a):
oczywiście jak tylko będzie ładna pogoda to zrobię foto na psie , pewnie dzisiaj do nas dojdą ;) a połączenie faktycznie, trochę się bałam efektu końcowego ;)
mój pies niedługo będzie chodził w samych szelkach , mamy tylko 5 obroży plus dławik i kolce .

hahah, ja też bałam się jak zamawiałam z różem.... i jestem zachwycona efektem końcowym :-)

Posted

Nasze szelki na psie wglądają tak

ale w rzeczywistości jeszcze ładniej ;) Może się wydawać, że wchodzą pod pachy, ale sprawdzałam i leżą dobrze (tylko mój pies jest bardzo owłosiony :) )

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Świetnie się prezentuje, a wydawałoby się, że brąz na rudym będzie smutny. Mi się marzy zieloność, ale tak przeglądam stronę AD i jakoś mi nic nie wpadło w oko. W alternatywie mam zielony odblask rogz.

mi się podoba z zieleni seledyn z dogstyle , może kiedyś kupie w tym odcieniu szelki właśnie

Posted

gops napisał(a):
super kolor pasuję !
świetnie wygląda :)

Tepes napisał(a):
Marta ta pomarańczowa obróżka super! coś czuję, że jak będzie przypływ gotówki znów coś zamówię:)

Voute super dobrane kolorystycznie:loveu:

w deszczu rosnę napisał(a):
Świetnie się prezentuje, a wydawałoby się, że brąz na rudym będzie smutny. (...)

Dziękujemy :)

A co do tego seledynu, to chyba mam w domu podobną taśmę od paska i ma bardzo fajny kolor ;) szkoda tylko, że na mojego psa za wąską, ale zrobię z tego obrożę psu babci.

Posted

Sówki przyszły, zdjęcia zrobiłam, ale nie mam kiedy wstawić. Będą jak wrócę do domu. Są piękne. Wydaje mi się, że jak na pierwsze norwegi całkiem ok wymierzyłam. Ten pasek z przodu nie majta tak na dole, tylko wyżej jest, podoba mi się to. :D Bardzo jestem zadowolona. :)

Posted

powiedzcie mi jak prawidłowo pies powinien miec kolczatke i rozumiem obroze do tego założoną, chcę własnie kupić obroze jakąś szeroką pod kolczatke ;) niestety musze podołac oduczania ciągnięcia :/