bobroska. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cudne są, nie mogę się ich doczekać. Już mi się nawet śniło, że je mam, ale nie umiem ich założyć. :lol: Quote
japanisze Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC01928.jpg Bardzo ładne połączenie kolorów! Quote
Smile of Red Witch Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Marta_Ares napisał(a): Bardzo ładna obróżka ;) mnie naszło obecnie na kolory pomarańczowe ;) Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC01928.jpg te szelki mają bardzo fajne połączenie kolorów :D bobroska. jak tylko je dostaniesz prosimy o fotki na modelach :) Quote
bobroska. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Mi też się strasznie podobają, ale nie są moje tylko chyba Gopsowe. :) Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Aaa to spoko ale te swoje też pokaż prooszę :cool3: Twoje są sówki??? Quote
gops Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 bobroska. napisał(a):Mi też się strasznie podobają, ale nie są moje tylko chyba Gopsowe. :) chyba moje :loveu: sówki też są piękne! Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 gops pochwalisz się swoimi zakupami na piesku???plisss:cool3: sówki są piekne;) zwrociłam uwage na szelki gops ponieważ jest to dosyć odważne połączenie kolorów i wyszlo świetnie:lol:A połączenie różowego i szarego :loveu: Quote
ania > Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 można gdzieś zobaczyć takie szelki activdog? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/QF55WenijBn97qeScB.jpg (bez tasiemki ozdobnej, tylko same przeszycia na taśmie) Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Marta - to jest piękne :-) i smyczki plecione też :-) będziecie takie sprzedawać? Quote
gops Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Molowe napisał(a): gops pochwalisz się swoimi zakupami na piesku???plisss:cool3: sówki są piekne;) zwrociłam uwage na szelki gops ponieważ jest to dosyć odważne połączenie kolorów i wyszlo świetnie:lol:A połączenie różowego i szarego :loveu: oczywiście jak tylko będzie ładna pogoda to zrobię foto na psie , pewnie dzisiaj do nas dojdą ;) a połączenie faktycznie, trochę się bałam efektu końcowego ;) mój pies niedługo będzie chodził w samych szelkach , mamy tylko 5 obroży plus dławik i kolce . Quote
Kajusza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 gops napisał(a):oczywiście jak tylko będzie ładna pogoda to zrobię foto na psie , pewnie dzisiaj do nas dojdą ;) a połączenie faktycznie, trochę się bałam efektu końcowego ;) mój pies niedługo będzie chodził w samych szelkach , mamy tylko 5 obroży plus dławik i kolce . hahah, ja też bałam się jak zamawiałam z różem.... i jestem zachwycona efektem końcowym :-) Quote
w deszczu rosnę Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 ania >;17553871 napisał(a):można gdzieś zobaczyć takie szelki activdog? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/QF55WenijBn97qeScB.jpg (bez tasiemki ozdobnej, tylko same przeszycia na taśmie) pewnie niewiele Ci pomoże, ale tutaj widać pojedyncze przeszycie na smyczy bez tasiemki ozdobnej Quote
Voute Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nasze szelki na psie wglądają tak ale w rzeczywistości jeszcze ładniej ;) Może się wydawać, że wchodzą pod pachy, ale sprawdzałam i leżą dobrze (tylko mój pies jest bardzo owłosiony :) ) Quote
gops Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 super kolor pasuję ! świetnie wygląda :) Quote
Tepes Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Marta ta pomarańczowa obróżka super! coś czuję, że jak będzie przypływ gotówki znów coś zamówię:) Voute super dobrane kolorystycznie:loveu: Quote
w deszczu rosnę Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Świetnie się prezentuje, a wydawałoby się, że brąz na rudym będzie smutny. Mi się marzy zieloność, ale tak przeglądam stronę AD i jakoś mi nic nie wpadło w oko. W alternatywie mam zielony odblask rogz. Quote
gops Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Świetnie się prezentuje, a wydawałoby się, że brąz na rudym będzie smutny. Mi się marzy zieloność, ale tak przeglądam stronę AD i jakoś mi nic nie wpadło w oko. W alternatywie mam zielony odblask rogz. mi się podoba z zieleni seledyn z dogstyle , może kiedyś kupie w tym odcieniu szelki właśnie Quote
Voute Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 gops napisał(a):super kolor pasuję ! świetnie wygląda :) Tepes napisał(a):Marta ta pomarańczowa obróżka super! coś czuję, że jak będzie przypływ gotówki znów coś zamówię:) Voute super dobrane kolorystycznie:loveu: w deszczu rosnę napisał(a):Świetnie się prezentuje, a wydawałoby się, że brąz na rudym będzie smutny. (...) Dziękujemy :) A co do tego seledynu, to chyba mam w domu podobną taśmę od paska i ma bardzo fajny kolor ;) szkoda tylko, że na mojego psa za wąską, ale zrobię z tego obrożę psu babci. Quote
cockermaister Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Voute szelki śliczne ale spaniel jeszcze piękniejszy Quote
Molowe Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Voute chyba będą mało brudzące się tak jak chciałaś :P A spanielek w jelonkach wygląda cudnie :D Quote
bobroska. Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Sówki przyszły, zdjęcia zrobiłam, ale nie mam kiedy wstawić. Będą jak wrócę do domu. Są piękne. Wydaje mi się, że jak na pierwsze norwegi całkiem ok wymierzyłam. Ten pasek z przodu nie majta tak na dole, tylko wyżej jest, podoba mi się to. :D Bardzo jestem zadowolona. :) Quote
Yuveza Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 powiedzcie mi jak prawidłowo pies powinien miec kolczatke i rozumiem obroze do tego założoną, chcę własnie kupić obroze jakąś szeroką pod kolczatke ;) niestety musze podołac oduczania ciągnięcia :/ Quote
Naklejka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jest tu temat o kolczatkach, zajrzyj tam.... Quote
Recommended Posts