Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bobroska.']Oja oja, skąd masz taki śliczny pojemniczek na woreczki?! Mi Zosio rozwalił miałam taki fajny materiałowy i rozglądam się za nowym, pancernym. Cudny jest!!!

hydrant jest bardzo solidny i ma w środku rolkę, więc bardzo łatwo się wyciąga stamtąd worki. To firma "Bags on board", kupowałam w sklepie internetowym. Zastanawiam się czy nie kupić tego z niebieskim dekielkiem do rogz sport blue.

http://couponsavingsista.swtstylez.com/wp-content/uploads/2011/06/Bags-on-Board.jpg

Posted

[quote name='paulaa.']w deszczu rosne ten komplet od AD czy DS ?? Bo właśnie planuje zamówić szelki norweskie i jestem ciekawa, którzy tak fajnie nitką ozdabia, czy może obie ??

to jest AD, pytałam Marty kiedyś przy robocie moich szelek czy jest możliwe takie obszycie niestety dostałam negatywną odpowiedź;)

Posted

ten brelok spadł mi z nieba niemalże :) szukałam czegoś miękkiego, bo denerwuje mnie jak mi się podczas jazdy pilot od kluczyków obija i hałasuje. To była jakaś zupełnie nieznacząca suma, już nie pamiętam dokładnie, bo jeszcze zamawiałam tę obrożę zaciskową. Musiałabym odkopać maile.

Posted

A do nas doszły szelki Dogstyle, są boskie :loveu: i chyba nawet nie za małe, następnym razem ten pasek poziomy zamówiłabym ze 2 cm dłuższy, ale i tak nie wchodzą pod pachy, więc moim zdaniem jest ok (tylko mój pies ma strasznie dużo kłaków i wyglądają, jakby były za małe, ale sprawdzałam rękami i są ok). Zdjęcia wstawię jutro, bo dzisiaj za ciemno. I psa muszę trochę obciąć :eviltong:

Posted

Voute napisał(a):
A do nas doszły szelki Dogstyle, są boskie :loveu: i chyba nawet nie za małe, następnym razem ten pasek poziomy zamówiłabym ze 2 cm dłuższy, ale i tak nie wchodzą pod pachy, więc moim zdaniem jest ok (tylko mój pies ma strasznie dużo kłaków i wyglądają, jakby były za małe, ale sprawdzałam rękami i są ok). Zdjęcia wstawię jutro, bo dzisiaj za ciemno. I psa muszę trochę obciąć :eviltong:

o to dobrze ze i tak zrobiliśmy troszkę dłuższy przód niż podałaś, bo właśnie troche krótki się wydawał, następnym razem będzie wiadomo, żeby jeszcze dłuższy zrobić :)

a ja właśnie skończyłam robić swoją pierwszą smycz plecioną :D :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o to dobrze ze i tak zrobiliśmy troszkę dłuższy przód niż podałaś, bo właśnie troche krótki się wydawał, następnym razem będzie wiadomo, żeby jeszcze dłuższy zrobić :)

Wielkie dzięki :) Bo krótszy byłby za krótki. A ten moim zdaniem jest ok :)