Ashley Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Boksio w jelonkach cuuudny :) a okucia w sam raz, akuratne :) Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Na boksiu okucia w sam raz są, pasują mu jelonki. ;) Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dziękuję wszystkim za miłe słowa :) Wróciły do nas także powiększone jelonkowe szelki, które już tutaj pokazywałam, na pierwszym planie smycz. Quote
bobroska. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oja oja, skąd masz taki śliczny pojemniczek na woreczki?! Mi Zosio rozwalił miałam taki fajny materiałowy i rozglądam się za nowym, pancernym. Cudny jest!!! Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='bobroska.']Oja oja, skąd masz taki śliczny pojemniczek na woreczki?! Mi Zosio rozwalił miałam taki fajny materiałowy i rozglądam się za nowym, pancernym. Cudny jest!!! hydrant jest bardzo solidny i ma w środku rolkę, więc bardzo łatwo się wyciąga stamtąd worki. To firma "Bags on board", kupowałam w sklepie internetowym. Zastanawiam się czy nie kupić tego z niebieskim dekielkiem do rogz sport blue. http://couponsavingsista.swtstylez.com/wp-content/uploads/2011/06/Bags-on-Board.jpg Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 w deszczu rosne ten komplet od AD czy DS ?? Bo właśnie planuje zamówić szelki norweskie i jestem ciekawa, którzy tak fajnie nitką ozdabia, czy może obie ?? Quote
Tepes Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='paulaa.']w deszczu rosne ten komplet od AD czy DS ?? Bo właśnie planuje zamówić szelki norweskie i jestem ciekawa, którzy tak fajnie nitką ozdabia, czy może obie ?? to jest AD, pytałam Marty kiedyś przy robocie moich szelek czy jest możliwe takie obszycie niestety dostałam negatywną odpowiedź;) Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Dzięki, świetne jest to wykończenie. ;) A jak myślicie do sierści spaniela lepszy polar czy eko skórka ? Quote
NightQueen Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Poddenerwuje was troszkę, bo ja mam taksowe obroże a wy nie :diabloti::evil_lol: maki Quote
Lucky. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wg. mnie eko, do polaru przyczepia się strasznie sierść:) Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Super te maczki. :loveu: Się nawet na nie przyczajałam, ale w końcu za dużo by mi tego wyszło. :cool3: Quote
NightQueen Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 paulaa. napisał(a):Super te maczki. :loveu: Się nawet na nie przyczajałam, ale w końcu za dużo by mi tego wyszło. :cool3: żałuj :diabloti: świetne są :evil_lol: Quote
paulaa. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nie dobijaj mnie, nie dość, że ja czekam i czekam jeszcze na cudeńka, bo dopiero dzisiaj wysłane to jeszcze teraz żałuje tych maczków. :eviltong: Quote
cockermaister Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='paulaa.']Nie dobijaj mnie, nie dość, że ja czekam i czekam jeszcze na cudeńka, bo dopiero dzisiaj wysłane to jeszcze teraz żałuje tych maczków. :eviltong: nie przejmuj się jeszcze kiedyś sobie ( a raczej Scoobiemu) takie sprawisz ;) NightQueen śliczne te maczki prezętują się na Moli Quote
Litterka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='NightQueen']Poddenerwuje was troszkę, bo ja mam taksowe obroże a wy nie :diabloti::evil_lol: maki http://img600.imageshack.us/img600/3034/dsc2760f.jpg http://img824.imageshack.us/img824/5817/dsc2994r.jpg :mad::mad::mad: :diabloti: Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 żeby nie było, że tylko pies dostaje prezenty ;) Quote
vege* Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):żeby nie było, że tylko pies dostaje prezenty ;) Bardzo fajny ten brelok :loveu: ile za niego dałaś?;) Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 ten brelok spadł mi z nieba niemalże :) szukałam czegoś miękkiego, bo denerwuje mnie jak mi się podczas jazdy pilot od kluczyków obija i hałasuje. To była jakaś zupełnie nieznacząca suma, już nie pamiętam dokładnie, bo jeszcze zamawiałam tę obrożę zaciskową. Musiałabym odkopać maile. Quote
Voute Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A do nas doszły szelki Dogstyle, są boskie :loveu: i chyba nawet nie za małe, następnym razem ten pasek poziomy zamówiłabym ze 2 cm dłuższy, ale i tak nie wchodzą pod pachy, więc moim zdaniem jest ok (tylko mój pies ma strasznie dużo kłaków i wyglądają, jakby były za małe, ale sprawdzałam rękami i są ok). Zdjęcia wstawię jutro, bo dzisiaj za ciemno. I psa muszę trochę obciąć :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Voute napisał(a):A do nas doszły szelki Dogstyle, są boskie :loveu: i chyba nawet nie za małe, następnym razem ten pasek poziomy zamówiłabym ze 2 cm dłuższy, ale i tak nie wchodzą pod pachy, więc moim zdaniem jest ok (tylko mój pies ma strasznie dużo kłaków i wyglądają, jakby były za małe, ale sprawdzałam rękami i są ok). Zdjęcia wstawię jutro, bo dzisiaj za ciemno. I psa muszę trochę obciąć :eviltong: o to dobrze ze i tak zrobiliśmy troszkę dłuższy przód niż podałaś, bo właśnie troche krótki się wydawał, następnym razem będzie wiadomo, żeby jeszcze dłuższy zrobić :) a ja właśnie skończyłam robić swoją pierwszą smycz plecioną :D :D Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 wybrnęłam z problemu braku obroży do smyczy sport blue w ten sposób, że zamówiłam szelki :) Quote
Voute Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Marta_Ares napisał(a):o to dobrze ze i tak zrobiliśmy troszkę dłuższy przód niż podałaś, bo właśnie troche krótki się wydawał, następnym razem będzie wiadomo, żeby jeszcze dłuższy zrobić :) Wielkie dzięki :) Bo krótszy byłby za krótki. A ten moim zdaniem jest ok :) Quote
bobroska. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Marta, masz jakieś zdjęcie 'wiesz czego'? :D Quote
Marta_Ares Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='bobroska.']Marta, masz jakieś zdjęcie 'wiesz czego'? :D przepraszam, że tak późno, dopiero odzyskałam aparat :) Quote
Marta_Ares Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 i komplet dla owczarka niemieckiego :loveu: Quote
Recommended Posts