Yuveza Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jelonkiiii:loveu::loveu: ale chętke mi zrobiłas:loveu::diabloti: Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Przyszły dzisiaj nowe jelonki, ale jakoś nie jestem tym razem przekonana, te kółka wydają się ogromne... Quote
vege* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 A jaka jest szerokość taśmy podkładowej i dla jakiego pieska ta obroża? Przy mojej obroży z AD mam półkółka na taśmie podkładowej 25mm więc nie wydają się tak bardzo duże ;) Quote
Agnes Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No kolka faktycznie duze, ciekawe czy nie ma to wplywu "na prace" zacisku, daj znac jak sie nosi obrozka., bo ciekawa jestem Bardzo ladna jest, fajnie kolorki dobrane :):) Quote
Molowe Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 w deszczu rosnę faktycznie wydają sie duże ale to może tak na zdjęciu wygląda pokażesz psine w obróżce?? :) Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 vege* napisał(a):A jaka jest szerokość taśmy podkładowej i dla jakiego pieska ta obroża? Przy mojej obroży z AD mam półkółka na taśmie podkładowej 25mm więc nie wydają się tak bardzo duże ;) Vege, moja też nie jest malutka, z polarem będzie 3 cm, obroża dla ancymona z sygnaturki - boksia. Ta część zaciskowa powinna być luźna na psie? Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Agnes napisał(a):No kolka faktycznie duze, ciekawe czy nie ma to wplywu "na prace" zacisku, daj znac jak sie nosi obrozka., bo ciekawa jestem Bardzo ladna jest, fajnie kolorki dobrane :):) Kolorki są pomysłu activdogowego, nie ma ani grama mojej inwencji, jak dla mnie za dużo zmiennych do wyboru /polar, taśma, nici/ ;) Quote
vege* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Vege, moja też nie jest malutka, z polarem będzie 3 cm, obroża dla ancymona z sygnaturki - boksia. Ta część zaciskowa powinna być luźna na psie? Aha, no to na psie na pewno wygląda ok, moja z polarem ma 3,5 cm ;-) Jeśli chcesz, żeby po zaciśnięciu nie dusiła psa tylko była tak akurat jakby normalna to tak ma być luźno :-) Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Molowe']w deszczu rosnę faktycznie wydają sie duże ale to może tak na zdjęciu wygląda pokażesz psine w obróżce?? :) oczywiście, pokażę na psie, tylko światło dzisiaj było lipne strasznie p.s. jak cytuje się w jednym poście kilka różnych wypowiedzi? Quote
vege* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):oczywiście, pokażę na psie, tylko światło dzisiaj było lipne strasznie p.s. jak cytuje się w jednym poście kilka różnych wypowiedzi? Jak masz napisane pod twoim postem "odpowiedź" , "odpowiedź z cytatem" i obok tego napisu masz taki znaczek to go naciskasz przy tych wypowiedziach co chcesz zacytować. ;-) Quote
w deszczu rosnę Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dzięki, Vege, bo ja nowa i niegramotna. Quote
vege* Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Dzięki, Vege, bo ja nowa i niegramotna. Nie ma problemu jak masz jakieś pytania to pisz śmiało :-) Quote
Milena9 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='bazylowa']Ekstra! Naprawdę bardzo fajnie :) [quote name='HelloKally']ta czarna, tez chciałam brązową, ale bałam się, że karabińczyk za mały. Milena, super komplet ;p [quote name='xxxkaluniaxxx']super komplet ;) [quote name='Molowe']Milena9 piękny kolor ma ten komplecik:* Dzięki, nie mysłałam, że aż tak sie spodoba.:oops: Quote
NightQueen Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A do nas właśnie doszły taksowe obroże :cool3: Quote
japanisze Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='w deszczu rosnę']Przyszły dzisiaj nowe jelonki, ale jakoś nie jestem tym razem przekonana, te kółka wydają się ogromne... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/3aYdCUn9jAUD3FahFB.jpg Moim zdaniem faktycznie trochę przyduże. [quote name='NightQueen']A do nas właśnie doszły taksowe obroże :cool3: <zazdrośnik_mode_on> ;) Quote
Lucky. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 nightqueen - również zazdroszczę, ja dopiero domówiłam smycz do kompletu, nie wiem czy do końca tyg. dojdzie ... a one są wysyłane priorytetem czy zwykłym poleconym ? Quote
gops Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Lucky. napisał(a):nightqueen - również zazdroszczę, ja dopiero domówiłam smycz do kompletu, nie wiem czy do końca tyg. dojdzie ... a one są wysyłane priorytetem czy zwykłym poleconym ? zwykłym dlatego tak tania jest wysyłka :) do nas jutro dojdą szelki z DogStyle Quote
NightQueen Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 japanisze napisał(a): <zazdrośnik_mode_on> ;) :diabloti::diabloti: Lucky. napisał(a):nightqueen - również zazdroszczę, ja dopiero domówiłam smycz do kompletu, nie wiem czy do końca tyg. dojdzie ... a one są wysyłane priorytetem czy zwykłym poleconym ? zwykłym ale przyszło szybko, wczoraj było wysłane ;) tyle że taks posyła z Krk, a do mnie to jakieś 70 km zaledwie dlatego tak szybko Quote
bobroska. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 NightQueen napisał(a):A do nas właśnie doszły taksowe obroże :cool3: Zazdroszczę. :roll: Daj jakieś zdjęcia na Moli. :loveu: Quote
Sheltii Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jak myślicie, do takiego psięcia jaka by obróżka pasowała? http://img153.imageshack.us/img153/6498/img1815p.jpg Może jasno niebieska? Chciałabym zapolować na coś z Hiltona, bardzo fajne mają gadżety. Quote
motyleqq Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 gops napisał(a): do nas jutro dojdą szelki z DogStyle i co, zamówiłaś 'zwykłe' czy te nowe? :D Quote
gops Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 motyleqq napisał(a):i co, zamówiłaś 'zwykłe' czy te nowe? :D norwegi , ptaszki na różowym i błękitna eko :) Quote
w deszczu rosnę Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Wspominane jelonki na właścicielu :) Quote
chrupcia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fd/he/bcf6/oLcJmytOtTdBrQTC8B.jpg genialny zestaw kolorów :loveu: pięknie się prezentuje na właścicielu :loveu: Quote
Justa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Okucia nie wydają się jakieś monstrualne ;) Quote
Recommended Posts