Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jaka jest szerokość taśmy podkładowej i dla jakiego pieska ta obroża?
Przy mojej obroży z AD mam półkółka na taśmie podkładowej 25mm więc nie wydają się tak bardzo duże ;)

Posted

No kolka faktycznie duze, ciekawe czy nie ma to wplywu "na prace" zacisku, daj znac jak sie nosi obrozka., bo ciekawa jestem Bardzo ladna jest, fajnie kolorki dobrane :):)

Posted

vege* napisał(a):
A jaka jest szerokość taśmy podkładowej i dla jakiego pieska ta obroża?
Przy mojej obroży z AD mam półkółka na taśmie podkładowej 25mm więc nie wydają się tak bardzo duże ;)

Vege, moja też nie jest malutka, z polarem będzie 3 cm, obroża dla ancymona z sygnaturki - boksia. Ta część zaciskowa powinna być luźna na psie?

Posted

Agnes napisał(a):
No kolka faktycznie duze, ciekawe czy nie ma to wplywu "na prace" zacisku, daj znac jak sie nosi obrozka., bo ciekawa jestem Bardzo ladna jest, fajnie kolorki dobrane :):)

Kolorki są pomysłu activdogowego, nie ma ani grama mojej inwencji, jak dla mnie za dużo zmiennych do wyboru /polar, taśma, nici/ ;)

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Vege, moja też nie jest malutka, z polarem będzie 3 cm, obroża dla ancymona z sygnaturki - boksia. Ta część zaciskowa powinna być luźna na psie?

Aha, no to na psie na pewno wygląda ok, moja z polarem ma 3,5 cm ;-)
Jeśli chcesz, żeby po zaciśnięciu nie dusiła psa tylko była tak akurat jakby normalna to tak ma być luźno :-)

Posted

[quote name='Molowe']w deszczu rosnę faktycznie wydają sie duże ale to może tak na zdjęciu wygląda pokażesz psine w obróżce?? :)

oczywiście, pokażę na psie, tylko światło dzisiaj było lipne strasznie

p.s. jak cytuje się w jednym poście kilka różnych wypowiedzi?

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
oczywiście, pokażę na psie, tylko światło dzisiaj było lipne strasznie

p.s. jak cytuje się w jednym poście kilka różnych wypowiedzi?

Jak masz napisane pod twoim postem "odpowiedź" , "odpowiedź z cytatem" i obok tego napisu masz taki znaczek to go naciskasz przy tych wypowiedziach co chcesz zacytować. ;-)

Posted

[quote name='bazylowa']Ekstra! Naprawdę bardzo fajnie :)

[quote name='HelloKally']ta czarna, tez chciałam brązową, ale bałam się, że karabińczyk za mały.

Milena, super komplet ;p

[quote name='xxxkaluniaxxx']super komplet ;)

[quote name='Molowe']Milena9 piękny kolor ma ten komplecik:*

Dzięki, nie mysłałam, że aż tak sie spodoba.:oops:

Posted

nightqueen - również zazdroszczę, ja dopiero domówiłam smycz do kompletu, nie wiem czy do końca tyg. dojdzie ...
a one są wysyłane priorytetem czy zwykłym poleconym ?

Posted

Lucky. napisał(a):
nightqueen - również zazdroszczę, ja dopiero domówiłam smycz do kompletu, nie wiem czy do końca tyg. dojdzie ...

zwykłym dlatego tak tania jest wysyłka :)

do nas jutro dojdą szelki z DogStyle

Posted

japanisze napisał(a):

<zazdrośnik_mode_on> ;)

:diabloti::diabloti:

Lucky. napisał(a):

zwykłym ale przyszło szybko, wczoraj było wysłane ;) tyle że taks posyła z Krk, a do mnie to jakieś 70 km zaledwie dlatego tak szybko