Ewa&Duffel Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Przepiękne są te szelki :loveu::loveu::loveu: Quote
Pietruszka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta_Ares przecudownie Mayka wygląda w tych szelkach:loveu: BullWest świetnie wyglądają twoje psiaki w tych obróżkach;) Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta_Ares świetnie wygląda w tych szelach fajnie dobrany kolor:D Quote
paulaa. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Biały pies i różowe szelki. :loveu: Naprawde świetnie to wygląda. ;) Quote
Yuveza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Swietne te szelki:o! :D pieknie w nich Mayce:D paulaa. napisał(a):Biały pies i różowe szelki. :loveu: Naprawde świetnie to wygląda. ;) :roflt: Quote
Szerkanka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta szalejecie :D myslisz ze te szelki z siodlem sprawdzily by sie w takiej wersji jak zamawialam ostatnie, z zaciskiem na przodzie? Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 westie_justa napisał(a):Swietne te szelki:o! :D pieknie w nich Mayce:D :roflt: Co Cię tak rozśmieszyło ??? :D Quote
BullWest Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Asia&Luna - dzięki, fajnie, że się podobają:loveu: Co do imionka, to niestety nie ja wymyślałam, ma tak w papierach. Ale muszę się przyznać, że mi się to imię baaardzo podoba:loveu: I inne temu podobne. Jak będę mieć kiedyś drugiego bulwa - samca, to będzie Lexus:diabloti: Marta_Ares - ja jestem nimi zachwycona! Jak uzbieram więcej kasy zgłoszę się po jeszcze! A i po 4 września będę do Ciebie pisała o obróżki dla Rolexa żony i dzieci, zrobimy im taki prezencik, bo hodowczyni jest nimi zachwycona:evil_lol: Jasne, że możesz dać fotkę, będzie nam baaardzo miło. Ale jak chcesz wyślę Ci w większym rozmiarze, albo chociaż 800*600px. Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta genialne te szelki :loveu: Mayka wygląda bosko, bo już Milan niekoniecznie w tych kolorach :evil_lol: kusisz mnie kusisz, tylko na mojej popierdułce tak zarąbiście już nie będą wyglądać :razz: cockermaister fajnie się planet prezentuje na czekoladzie :loveu: mój mały pies w kolcach :diabloti: możecie się pośmiać :diabloti: Quote
Avaloth Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A mi się podoba :loveu: ale i tak najlepiej w kolcach wygląda Mutu Bbety :loveu: Szelki Maji cudne, ale dla mnie za słodko xd Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Avaloth napisał(a):A mi się podoba :loveu: ale i tak najlepiej w kolcach wygląda Mutu Bbety :loveu: wiem :loveu: tylko że Mu to prawie red nose :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Marta_ares - robicie teraz takie szelki? są cudowne :loveu: Quote
murakami Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='NightQueen'] mój mały pies w kolcach :diabloti: możecie się pośmiać :diabloti: http://img585.imageshack.us/img585/4109/dsc2552.jpg http://img843.imageshack.us/img843/8491/dsc2547x.jpg mnie tam się podoba Quote
vege* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 murakami napisał(a):mnie tam się podoba Mnie też, wg mnie uroczo wygląda w tej obroży :loveu: Quote
anetta Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Szele fantastyczne!!! Zrobiiście je od podstaw? czy siodło już mieliście? Milan(ka) hihiihih :turn-l: dziewczynka :diabloti: Na bulwach szersze obrózki bym widziała :) Są super, ale żeby były szersze :siara: Ach, zawsze się będę zachwycać kolcami na nie TTB :lol: Po zobaczeniu następnego psa w ćwiekach (Kleo) :loveu: to tak zaczęłam się zastanawiać :siara::knuje: Koka to dobrze by wyglądała w jasnych kolorkach :) bo w tym niebieskim to tak ciemno trochę :eviltong: Quote
Milena9 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mi też się Moli podoba. Ja lubię kolce ale mojej nie kupię, bo i tak każdy się jej boi.:shake: Quote
w deszczu rosnę Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo. Quote
*Monia* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo. Możesz poczekać na taksowy bazarek kubraczkowy. Ja czekam właśnie, ale do zimy jeszcze trochę czasu zostało ;) Quote
barberry Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='w deszczu rosnę']Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo. Polecam Ci derki firmy 3rd Pole: http://www.3rd-pole.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=98 Mam tę lżejszą wersję i jestem bardzo zadowolona. Ja mam oczywiście malutki rozmiar ale wiem, że mają też duże, które również spisują się fantastycznie :D Quote
Yuveza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Molowe napisał(a):Co Cię tak rozśmieszyło ??? :D A nie nic:evil_lol:... moje białe miało swojego czasu tylko różżż:diabloti: Quote
anorektyczna.nerka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Mogłabyś Dotce sprawić różowiuchnego oczojebnego rogza xd Ja chyba swojemu też sprawię takie coś. Quote
vege* Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo. Tak jak napisała już *Monia*, Taks robi bazarki z kubraczkami przed zimą, ja mam co prawda polarek, ale wiem, że takie derki też robi na wymiar w bardzo fajnych cenach :-) Quote
NightQueen Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 dzięki ;) Mi się też kolce podobają na małych psach, ale to kwestia gustu. W ogóle to mam ochotę jeszcze na kolce :cool3: HelloKally napisał(a):Mogłabyś Dotce sprawić różowiuchnego oczojebnego rogza xd Ja chyba swojemu też sprawię takie coś. ja też mam ochotę na różowego rogza z nitką :loveu: Quote
Yuveza Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jesli rogz to tylko z wzorkiem:P nie opłaca mi sie kupowac jednolitej obroży za taką cene:P Quote
Recommended Posts