Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia&Luna - dzięki, fajnie, że się podobają:loveu:
Co do imionka, to niestety nie ja wymyślałam, ma tak w papierach. Ale muszę się przyznać, że mi się to imię baaardzo podoba:loveu: I inne temu podobne. Jak będę mieć kiedyś drugiego bulwa - samca, to będzie Lexus:diabloti:

Marta_Ares - ja jestem nimi zachwycona! Jak uzbieram więcej kasy zgłoszę się po jeszcze! A i po 4 września będę do Ciebie pisała o obróżki dla Rolexa żony i dzieci, zrobimy im taki prezencik, bo hodowczyni jest nimi zachwycona:evil_lol:
Jasne, że możesz dać fotkę, będzie nam baaardzo miło.
Ale jak chcesz wyślę Ci w większym rozmiarze, albo chociaż 800*600px.

Posted

Marta genialne te szelki :loveu: Mayka wygląda bosko, bo już Milan niekoniecznie w tych kolorach :evil_lol:
kusisz mnie kusisz, tylko na mojej popierdułce tak zarąbiście już nie będą wyglądać :razz:

cockermaister

fajnie się planet prezentuje na czekoladzie :loveu:

mój mały pies w kolcach :diabloti:
możecie się pośmiać :diabloti:

Posted

Szele fantastyczne!!! Zrobiiście je od podstaw? czy siodło już mieliście?
Milan(ka) hihiihih :turn-l: dziewczynka :diabloti:

Na bulwach szersze obrózki bym widziała :) Są super, ale żeby były szersze :siara:

Ach, zawsze się będę zachwycać kolcami na nie TTB :lol: Po zobaczeniu następnego psa w ćwiekach (Kleo) :loveu: to tak zaczęłam się zastanawiać :siara::knuje:

Koka to dobrze by wyglądała w jasnych kolorkach :) bo w tym niebieskim to tak ciemno trochę :eviltong:

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo.

Możesz poczekać na taksowy bazarek kubraczkowy. Ja czekam właśnie, ale do zimy jeszcze trochę czasu zostało ;)

Posted

[quote name='w deszczu rosnę']Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo.

Polecam Ci derki firmy 3rd Pole: http://www.3rd-pole.com/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=98
Mam tę lżejszą wersję i jestem bardzo zadowolona.
Ja mam oczywiście malutki rozmiar ale wiem, że mają też duże, które również spisują się fantastycznie :D

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
Trochę od tematu - czy wiecie gdzie mogę zamówić zimową derkę dla większego psa? Dla maluchów jest duży wybór, a dla większych same smutne ortaliony :-/ Świetne rzeczy są w prodogu, ale ~ 400 zł to jak dla mnie za drogo.

Tak jak napisała już *Monia*, Taks robi bazarki z kubraczkami przed zimą, ja mam co prawda polarek, ale wiem, że takie derki też robi na wymiar w bardzo fajnych cenach :-)

Posted

dzięki ;)
Mi się też kolce podobają na małych psach, ale to kwestia gustu.
W ogóle to mam ochotę jeszcze na kolce :cool3:

HelloKally napisał(a):
Mogłabyś Dotce sprawić różowiuchnego oczojebnego rogza xd
Ja chyba swojemu też sprawię takie coś.

ja też mam ochotę na różowego rogza z nitką :loveu: