vege* Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Litterka napisał(a):Jak najbardziej. Niemniej każda smycz kiedyś się zużyje. No, ale przecież chyba nikt z nas nie kupi psu takiego kiczu? ;) No tak każda czy to smycz czy obroża się po jakimś czasie zużyje, ale większe prawdopodobieństwo, że właśnie ten kicz rozwali się szybciej ;) Quote
evel Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Rany boskie, na taksowym bazarku po paru godzinach już cały najfajniejszy stuff zwinięty :evil_lol: Quote
vege* Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 evel napisał(a):Rany boskie, na taksowym bazarku po paru godzinach już cały najfajniejszy stuff zwinięty :evil_lol: Ogólnie to prawie wszystko już poszło :evil_lol: Quote
Molowe Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 ja po 15 minutach weszłam to już nie było wzoru który sobie upatrzyłam:shake: Quote
Tepes Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 matko i córko ileż do nadrobienia było:evil_lol: rybki wszelkiego rodzaju cudowne:loveu::loveu: Marta nowości jak zawsze oczy wywalają w kosmos! A Bono jak na ciciusia przystało będzie się nosił w Taksowej panterce:diabloti: Quote
NightQueen Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 A ja jeszcze domówiłam jedną u taks, także M. dostanie dwie dziewczęce, kwieciste obroże :cool3: Quote
Litterka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 NightQueen napisał(a):A ja jeszcze domówiłam jedną u taks, także M. dostanie dwie dziewczęce, kwieciste obroże :cool3: Zwinęłaś mi tą w maki z czerwoną lamówką:mad::cool3: Quote
NightQueen Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Litterka napisał(a):Zwinęłaś mi tą w maki z czerwoną lamówką:mad::cool3: trudno się mówi :diabloti: maki są super :loveu: zapytaj taks, może ma jeszcze materiał na uszycie takiej obroży ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Jak takie coś na psie wygląda? Quote
bobroska. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Świetne te szelki. :loveu: A ja się pochwalę moimi "zdobyczami" u Taks: Quote
gops Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 HelloKally napisał(a):Jak takie coś na psie wygląda? to identyczny krój jak mają juliusy czy pipek style, było wstawiane nie raz. Quote
bobroska. Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kwiatuszkowy zestaw będzie trochę inny - obroża 2,5 na zatrzask i smycz 2,5 180cm. Nie wiem, czy połowa z tych obroży nie będzie na jedno za duża, na drugie za mała, ale ojtam ojtam. :evil_lol: Quote
Litterka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 To może i ja się pochwalę: Mikra w naszym ukochanym odblasku: Obróżka codzienna: Quote
Litterka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A teraz pochwalę się robótką Mojej Mamy (pomysł był mój :eviltong:). Jest to obroża ze smyczy do telefonu od T-mobile. Samo wykonanie niezwykłe proste, efekt osądźcie sami. Quote
BullWest Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 A moje bulwiszony prezentują boskie (wg mnie) DogStyle'owe obróżki:diabloti: Muszę powiedzieć, że ja jestem w nich zakochana:loveu: (oczywiście w obróżkach):diabloti: ROLEX: SHILLA: Quote
Molowe Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Litterka napisz do T-mobile żeby zapłacili Ci za reklame na psie :D Quote
Asia&Kleo Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 BullWest, ślicznie Rolexowi i Shilli w tych obróżkach :) Pasują do umaszczenia ;) P.S genialnie nazwałaś psa :lol: Quote
Milena9 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='sator_k_']Jak już przetestuje to napiszę i może będzie Ci łatwiej podjąć decyzję :) Byłabym wdzięczna. A tak w ogóle to który kolor pasował by do Sary. Wiem że te kolory nie są super pokazane ale zawsze coś. http://allegro.pl/tasma-nosna-kl-d-szer-25mm-0-69-zl-metr-i1758665000.html Ślicznie Mikrze w tym odblasku.:) Quote
Marta_Ares Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Lucky.']Wy robicie takie cuda ? :loveu: oczywiście :diabloti: [quote name='paulaa.']Cudne są. :loveu: [quote name='gops']Maykowe szelki boskie!! [quote name='bobroska.']Świetne te szelki. :loveu: dzieki dziewczyny, miło mi, że sie podobają :oops: :loveu: [quote name='HelloKally']Jak takie coś na psie wygląda? za chwile zdjęcie dam [quote name='BullWest']A moje bulwiszony prezentują boskie (wg mnie) DogStyle'owe obróżki:diabloti: Muszę powiedzieć, że ja jestem w nich zakochana:loveu: (oczywiście w obróżkach):diabloti: cieszę się, że obroże się podobają:loveu: :loveu: super wyglądają na modelach:loveu: :loveu: mogę ukraść zdjęcie na aukcje?? Mayka w szelkach na Milana też dobre, ale troche kolory nie bardzo:evil_lol: :evil_lol: Quote
barberry Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='Marta_Ares'] Padłam! Aż nie warto zmieniać zdjęcia na link bo za dobrze wygląda! ;) Quote
Recommended Posts