Kasi i Lena Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Śliczny, pięknie się na Kleo prezentuje. Quote
Asia&Kleo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Śliczny, pięknie się na Kleo prezentuje. Dziękuję :) To był bardzo udany zakup ;) Quote
paulaa. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Aż nabrałam ochoty na zakup pitmana, tak świetnie na twoim psiaku wygląda. :cool3: Quote
Asia&Kleo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 paulaa. napisał(a):Aż nabrałam ochoty na zakup pitmana, tak świetnie na twoim psiaku wygląda. :cool3: Polecam Pitmany- porządne, ładne i warte swojej ceny ;) Agnes napisał(a):Rewelacyjnie wyglada! Dzięks :):) Quote
Bewarka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/WAKACJE/DSC00935-1.jpg Mi się wydaje, że to bardziej miętowy niż turkus, ale prawda- prześliczny :loveu: Cudnie sucz w tym pitmanie :) Quote
Molowe Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 paulaa. napisał(a):Aż nabrałam ochoty na zakup pitmana, tak świetnie na twoim psiaku wygląda. :cool3: nie wiem czy taka obroża trochę nie za masywna na spaniela:) Quote
Lucky. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Molowe napisał(a):nie wiem czy taka obroża trochę nie za masywna na spaniela:) ja miałam pitmana na spanielu i źle nie wyglądała :) niestety zdjęcia w nim mam na płytce, ale wg. mnie wyglądała fajnie, szkoda, że kupowałam na oko i była za luźna. Quote
gops Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Molowe napisał(a):nie wiem czy taka obroża trochę nie za masywna na spaniela:) pitman ma różne rozmiary i szerokości są nawet fajne 2,5cm :) Quote
Kajusza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [quote name='Asia&Luna']Kajusza, bardzo fajnie Wedze w tej obroży :) Jakoś Twojej suce wszystko pasuje :D [quote name='paulaa.']Świetne kolorki do pacyfek dobrałaś. ;) kombinowałam długo z kolorami, ale stwierdziłam, że jak juz zaklinam Wege (na zasadzie - będzie nosić pacyfki, to złagonieje ;-) ) to i róż dorzuce - teraz napewno zamieni się w baranka :-D [quote name='vege*']Właśnie, to nie sprawiedliwe :lol: [quote name='Marchewkowy']Ślicznie jej! Jej naprawdę wszystko pasuję :D : dzięki za dziewczyny, ciesze się że się podoba... aż sama jestem zdzwiona, że ... naprawdę we wszystkim wygląda dobrze :-) choć w tym mi się suka udała i jest bezproblemowa ;-) Trochę mi się "ubranek" nazbierało, to chyba niedługo strzelę foty całej kolekcji :-) Quote
paulaa. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Molowe napisał(a):nie wiem czy taka obroża trochę nie za masywna na spaniela:) Ja lubie szerokie obroże na moim spanielowym , bo tych cienkich nie widać, przez jego sierść. ;) Quote
Molowe Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wiem że Pitman ma też inne szerokości tyle że wydawało mi się że rozmawiamy o tej konkretnie obroży:) paulaa. spoko możesz mu kupić :D Ja wiem z własnego doświadczenia że Molly nawet w obroży o szerokości 2,5 cm nie wygląda dobrze dla niej idealna szerokość to 1,5-2 cm no ale to suczka to może lepiej wygląda w delikatniejszych obróżkach:) Quote
Kajusza Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Super ten Pitman, aż sama mam chęć na takie ćwieki ;-) Quote
Kateczka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213596-taksowe-obro%C5%BCe-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-15-wrzesnia Quote
Lucky. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Molowe napisał(a):Wiem że Pitman ma też inne szerokości tyle że wydawało mi się że rozmawiamy o tej konkretnie obroży:) paulaa. spoko możesz mu kupić :D Ja wiem z własnego doświadczenia że Molly nawet w obroży o szerokości 2,5 cm nie wygląda dobrze dla niej idealna szerokość to 1,5-2 cm no ale to suczka to może lepiej wygląda w delikatniejszych obróżkach:) ja mam sucz spaniela, obroże lupine i rd giną jej w sierści i wyglądają dość cienko :) ale jak kto woli :) Quote
Kasi i Lena Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Moja spanielowata, najlepiej wygląda w 2,5 cm. Cieńsze giną jej w sierści i są za cienkie delikatne na mojego potwora. Ma kilka obroży 2cm z czasów szczenięctwa które nosi do tej pory. Szczerze mówiąc w 1,5 cm jej sobie nie wyobrażam. Wyglądałaby jak w sznurówce na szyi;) Quote
paulaa. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Osobiście bym wybrała jedyneczke, sama się nad nią zastanawiałam, świetna jest! ;) Quote
Litterka Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Chciałam dla Młodej jakiś fajny komplecik, ale nic mi w oko nie wpadło:( Quote
Lucky. Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wzięłam pierwszą :) nie mogę się doczekać, aż dojdzie :) Quote
Recommended Posts