Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
Aż nabrałam ochoty na zakup pitmana, tak świetnie na twoim psiaku wygląda. :cool3:

Polecam Pitmany- porządne, ładne i warte swojej ceny ;)
Agnes napisał(a):
Rewelacyjnie wyglada!

Dzięks :):)

Posted

paulaa. napisał(a):
Aż nabrałam ochoty na zakup pitmana, tak świetnie na twoim psiaku wygląda. :cool3:

nie wiem czy taka obroża trochę nie za masywna na spaniela:)

Posted

Molowe napisał(a):

ja miałam pitmana na spanielu i źle nie wyglądała :)
niestety zdjęcia w nim mam na płytce, ale wg. mnie wyglądała fajnie, szkoda, że kupowałam na oko i była za luźna.

Posted

Molowe napisał(a):

pitman ma różne rozmiary i szerokości są nawet fajne 2,5cm :)

Posted

[quote name='Asia&Luna']Kajusza, bardzo fajnie Wedze w tej obroży :)
Jakoś Twojej suce wszystko pasuje :D

[quote name='paulaa.']Świetne kolorki do pacyfek dobrałaś. ;)
kombinowałam długo z kolorami, ale stwierdziłam, że jak juz zaklinam Wege (na zasadzie - będzie nosić pacyfki, to złagonieje ;-) ) to i róż dorzuce - teraz napewno zamieni się w baranka :-D
[quote name='vege*']Właśnie, to nie sprawiedliwe :lol:

[quote name='Marchewkowy']Ślicznie jej! Jej naprawdę wszystko pasuję :D :

dzięki za dziewczyny, ciesze się że się podoba... aż sama jestem zdzwiona, że ... naprawdę we wszystkim wygląda dobrze :-) choć w tym mi się suka udała i jest bezproblemowa ;-)

Trochę mi się "ubranek" nazbierało, to chyba niedługo strzelę foty całej kolekcji :-)

Posted

Molowe napisał(a):

Ja lubie szerokie obroże na moim spanielowym , bo tych cienkich nie widać, przez jego sierść. ;)

Posted

Wiem że Pitman ma też inne szerokości tyle że wydawało mi się że rozmawiamy o tej konkretnie obroży:) paulaa. spoko możesz mu kupić :D Ja wiem z własnego doświadczenia że Molly nawet w obroży o szerokości 2,5 cm nie wygląda dobrze dla niej idealna szerokość to 1,5-2 cm no ale to suczka to może lepiej wygląda w delikatniejszych obróżkach:)

Posted

Molowe napisał(a):
Wiem że Pitman ma też inne szerokości tyle że wydawało mi się że rozmawiamy o tej konkretnie obroży:) paulaa. spoko możesz mu kupić :D Ja wiem z własnego doświadczenia że Molly nawet w obroży o szerokości 2,5 cm nie wygląda dobrze dla niej idealna szerokość to 1,5-2 cm no ale to suczka to może lepiej wygląda w delikatniejszych obróżkach:)

ja mam sucz spaniela, obroże lupine i rd giną jej w sierści i wyglądają dość cienko :) ale jak kto woli :)

Posted

Moja spanielowata, najlepiej wygląda w 2,5 cm. Cieńsze giną jej w sierści i są za cienkie delikatne na mojego potwora.

Ma kilka obroży 2cm z czasów szczenięctwa które nosi do tej pory. Szczerze mówiąc w 1,5 cm jej sobie nie wyobrażam. Wyglądałaby jak w sznurówce na szyi;)