bobroska. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Hihihi, a ja zamówiłam Meli coś fajnego. :lol: Strasznie się cieszę, bo to jej pierwszy fajny "ciuch" oprócz hiltona, który zdecydowanie fajny nie jest. :lol: Quote
w deszczu rosnę Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='gops']Marta świetna obroża z turkusem! :lol: sucz w blue sport 2,5cm rogza Uploaded with ImageShack.us super, do mnie przyszła właśnie smycz, tylko obroży niet :( i tak się zastanawiam czy sprzedać smycz, czy czekać, że uda mi się gdzieś upolować do niej obroże Quote
paulaa. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 gops, jakiej firmy masz kaganiec ? :cool3: Świetny jest, bo pies może swobodnie pysk otworzyć, mam taki tylko właśnie bez tego wgłebienia na dole i psu ciężko jak gorąc. ;) Quote
gops Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):super, do mnie przyszła właśnie smycz, tylko obroży niet :( i tak się zastanawiam czy sprzedać smycz, czy czekać, że uda mi się gdzieś upolować do niej obroże ja mam obroże odkupioną używaną ;) może zagadaj z Martą żeby Ci smycz przerobiła na obrożę jeśli gdzieś smycz dostaniesz drugą . paulaa. napisał(a):gops, jakiej firmy masz kaganiec ? :cool3: Świetny jest, bo pies może swobodnie pysk otworzyć, mam taki tylko właśnie bez tego wgłebienia na dole i psu ciężko jak gorąc. ;) Maszer , na allegro mają aukcje. Quote
w deszczu rosnę Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 gops napisał(a):ja mam obroże odkupioną używaną ;) może zagadaj z Martą żeby Ci smycz przerobiła na obrożę jeśli gdzieś smycz dostaniesz drugą . tylko smycz 25 mm to jest 118 zł - drogo trochę... Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 a ja się pakuję na wakacje :D Najpierw przygotowałam rzeczy dla psa jak mama zobaczyła to zebrałam ochrzan :P więc jedzie z nami skórka + pomaranczowy rogz, lupinowe żółwie, rogz gekko, dogstyle rybki, czarna RD, 5 cm odblask od taks, szelki w liski, turkosowy rogz, linka 5, 10 i 20 m, komplet pomaranczowy w kwiatki taks, czarna przepinana 220cm, rogz z nitką 140 cm i tylko tyle :( Quote
Ewa&Duffel Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Boska jest ta obroża:loveu: Świetne połączenie kolorów :loveu: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00884.jpg A ja dziś odkryłam, że w zwykłym osiedlowym sklepie zoologicznym mają ogromny wybór obroży Hiltona. Piękne wzorki, są sławne motylki, groszki, kółka,krateczki, jakiś wzór podobny do super hero i obroże fosforyzujące w ciemności. Niestety większość to 15 i 20 mm, na mojego za małe :( Wzięłam więc jedyną, jaka była dobra, za całe 10 zł ;) :cool3: Quote
paniMysza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marchewkowy napisał(a):a ja się pakuję na wakacje :D Najpierw przygotowałam rzeczy dla psa jak mama zobaczyła to zebrałam ochrzan :P więc jedzie z nami skórka + pomaranczowy rogz, lupinowe żółwie, rogz gekko, dogstyle rybki, czarna RD, 5 cm odblask od taks, szelki w liski, turkosowy rogz, linka 5, 10 i 20 m, komplet pomaranczowy w kwiatki taks, czarna przepinana 220cm, rogz z nitką 140 cm i tylko tyle :( jejku. a po co aż tyle tego?:) Quote
barberry Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Ewa&Duffel'] Obroża całkiem fajna ale jakie masz świetne meble w pokoju! Kanapa z Ikei o ile się nie mylę..? :razz: Uwielbiam taki biało-kwiecisty wystrój :D Quote
paulaa. Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ewa&Duffel napisał(a): A ja dziś odkryłam, że w zwykłym osiedlowym sklepie zoologicznym mają ogromny wybór obroży Hiltona. Piękne wzorki, są sławne motylki, groszki, kółka,krateczki, jakiś wzór podobny do super hero i obroże fosforyzujące w ciemności. Niestety większość to 15 i 20 mm, na mojego za małe :( Wzięłam więc jedyną, jaka była dobra, za całe 10 zł ;) A gdzie ten zoolog ? :cool3: Quote
Litterka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Czy zna ktoś zoologa w Gdyni, gdzie można kupić Hiltony 15 i 20 mm (smycze i obroże)? Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 paniMysza napisał(a):jejku. a po co aż tyle tego?:) to i taaak mało na 2 tygodnie :D Quote
Ewa&Duffel Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 barberry napisał(a):Obroża całkiem fajna ale jakie masz świetne meble w pokoju! Kanapa z Ikei o ile się nie mylę..? :razz: Uwielbiam taki biało-kwiecisty wystrój :D Obrożę kupiłam przede wszystkim z myślą o wieczornych spacerach, teraz już dość wcześnie robi się ciemno, a ona fajnie fosforyzuje w ciemności ;) Owszem, kanapa z Ikei, reszta mebli zresztą też :) No i biała wykładzina, która biała była przez kilkanaście pierwszych dni, a teraz jest szarawa z odciskami psich łapek :shake::diabloti: paulaa. napisał(a):A gdzie ten zoolog ? :cool3: W pasażu sklepów na Kondratowicza :) Quote
Kajusza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wega w wyczekanych pacyfkach ;-) warto było czekać.... wg najlepsza obroża jaką kupiłam dla Wegi, najładniej w niej wygląda i jest bardzo wygodna :-) Quote
Asia&Kleo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kajusza, bardzo fajnie Wedze w tej obroży :) Jakoś Twojej suce wszystko pasuje :D Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Asia&Luna napisał(a): Jakoś Twojej suce wszystko pasuje :D Właśnie, to nie sprawiedliwe :lol: Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kajusza napisał(a):Wega w wyczekanych pacyfkach ;-) warto było czekać.... wg najlepsza obroża jaką kupiłam dla Wegi, najładniej w niej wygląda i jest bardzo wygodna :-) [G]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/c6b0719c.jpg [G]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/510f003c.jpg MG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/363004a6.jpg MG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/257c22cd.jpg Ślicznie jej! Jej naprawdę wszystko pasuję :D Mnie przed chwilą doszły Lupiny są boskieeee zakochałam się w meadow mmm :loveu: Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marchewkowy napisał(a): Mnie przed chwilą doszły Lupiny są boskieeee zakochałam się w meadow mmm :loveu: Pokażesz? :lol: Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Hmmm okej zaraz cyknę :P Edit... nie cykne bo już spakowałam ;P jak wrócę :) to zrobię fotki Quote
vege* Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ok to czekamy niecierpliwie :-) meadow to ten taki zielony w ważki? jak tak to też uwielbiam ten wzór, ale chyba jest wycofany, albo zostały jakieś resztki? Quote
Talucha Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Litterka napisał(a):Czy zna ktoś zoologa w Gdyni, gdzie można kupić Hiltony 15 i 20 mm (smycze i obroże)? ZOO Karina obok Batorego były i chyba w zoologu obok Gdyńskiego schroniska ;) Chyba były jeszcze jakieś na hali, w środku jest taki mały zoolog Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 vege* napisał(a):ok to czekamy niecierpliwie :-) meadow to ten taki zielony w ważki? jak tak to też uwielbiam ten wzór, ale chyba jest wycofany, albo zostały jakieś resztki? Dokładnie, ja mam tylko smycz 120 cm, ostatnią sztukę chętnie bym obrożę dokupiła :D Quote
Ewa&Duffel Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marchewkowy napisał(a):Dokładnie, ja mam tylko smycz 120 cm, ostatnią sztukę chętnie bym obrożę dokupiła :D Ostatnio na warszawskiej wystawie widziałam obrożę w tym wzorze ;) Jeśli na krajówce jeszcze będzie, mogę Ci kupić ;) Quote
Recommended Posts