Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gops, jakiej firmy masz kaganiec ? :cool3: Świetny jest, bo pies może swobodnie pysk otworzyć, mam taki tylko właśnie bez tego wgłebienia na dole i psu ciężko jak gorąc. ;)

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
super, do mnie przyszła właśnie smycz, tylko obroży niet :( i tak się zastanawiam czy sprzedać smycz, czy czekać, że uda mi się gdzieś upolować do niej obroże

ja mam obroże odkupioną używaną ;) może zagadaj z Martą żeby Ci smycz przerobiła na obrożę jeśli gdzieś smycz dostaniesz drugą .

paulaa. napisał(a):
gops, jakiej firmy masz kaganiec ? :cool3: Świetny jest, bo pies może swobodnie pysk otworzyć, mam taki tylko właśnie bez tego wgłebienia na dole i psu ciężko jak gorąc. ;)

Maszer , na allegro mają aukcje.

Posted

a ja się pakuję na wakacje :D
Najpierw przygotowałam rzeczy dla psa jak mama zobaczyła to zebrałam ochrzan :P
więc jedzie z nami skórka + pomaranczowy rogz, lupinowe żółwie, rogz gekko, dogstyle rybki, czarna RD, 5 cm odblask od taks, szelki w liski, turkosowy rogz, linka 5, 10 i 20 m, komplet pomaranczowy w kwiatki taks, czarna przepinana 220cm, rogz z nitką 140 cm i tylko tyle :(

Posted

Boska jest ta obroża:loveu: Świetne połączenie kolorów :loveu:
http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00884.jpg

A ja dziś odkryłam, że w zwykłym osiedlowym sklepie zoologicznym mają ogromny wybór obroży Hiltona. Piękne wzorki, są sławne motylki, groszki, kółka,krateczki, jakiś wzór podobny do super hero i obroże fosforyzujące w ciemności. Niestety większość to 15 i 20 mm, na mojego za małe :( Wzięłam więc jedyną, jaka była dobra, za całe 10 zł ;) :cool3:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
a ja się pakuję na wakacje :D
Najpierw przygotowałam rzeczy dla psa jak mama zobaczyła to zebrałam ochrzan :P
więc jedzie z nami skórka + pomaranczowy rogz, lupinowe żółwie, rogz gekko, dogstyle rybki, czarna RD, 5 cm odblask od taks, szelki w liski, turkosowy rogz, linka 5, 10 i 20 m, komplet pomaranczowy w kwiatki taks, czarna przepinana 220cm, rogz z nitką 140 cm i tylko tyle :(

jejku. a po co aż tyle tego?:)

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']

Obroża całkiem fajna ale jakie masz świetne meble w pokoju! Kanapa z Ikei o ile się nie mylę..? :razz: Uwielbiam taki biało-kwiecisty wystrój :D

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):

A ja dziś odkryłam, że w zwykłym osiedlowym sklepie zoologicznym mają ogromny wybór obroży Hiltona. Piękne wzorki, są sławne motylki, groszki, kółka,krateczki, jakiś wzór podobny do super hero i obroże fosforyzujące w ciemności. Niestety większość to 15 i 20 mm, na mojego za małe :( Wzięłam więc jedyną, jaka była dobra, za całe 10 zł ;)

A gdzie ten zoolog ? :cool3:

Posted

barberry napisał(a):
Obroża całkiem fajna ale jakie masz świetne meble w pokoju! Kanapa z Ikei o ile się nie mylę..? :razz: Uwielbiam taki biało-kwiecisty wystrój :D

Obrożę kupiłam przede wszystkim z myślą o wieczornych spacerach, teraz już dość wcześnie robi się ciemno, a ona fajnie fosforyzuje w ciemności ;)

Owszem, kanapa z Ikei, reszta mebli zresztą też :) No i biała wykładzina, która biała była przez kilkanaście pierwszych dni, a teraz jest szarawa z odciskami psich łapek :shake::diabloti:

paulaa. napisał(a):
A gdzie ten zoolog ? :cool3:

W pasażu sklepów na Kondratowicza :)

Posted

Kajusza napisał(a):
Wega w wyczekanych pacyfkach ;-) warto było czekać.... wg najlepsza obroża jaką kupiłam dla Wegi, najładniej w niej wygląda i jest bardzo wygodna :-)

[G]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/c6b0719c.jpg

[G]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/510f003c.jpg

MG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/363004a6.jpg

MG]http://i1102.photobucket.com/albums/g454/kajusza/257c22cd.jpg

Ślicznie jej! Jej naprawdę wszystko pasuję :D

Mnie przed chwilą doszły Lupiny są boskieeee zakochałam się w meadow mmm :loveu:

Posted

ok to czekamy niecierpliwie :-)
meadow to ten taki zielony w ważki? jak tak to też uwielbiam ten wzór, ale chyba jest wycofany, albo zostały jakieś resztki?

Posted

Litterka napisał(a):
Czy zna ktoś zoologa w Gdyni, gdzie można kupić Hiltony 15 i 20 mm (smycze i obroże)?

ZOO Karina obok Batorego były i chyba w zoologu obok Gdyńskiego schroniska ;)
Chyba były jeszcze jakieś na hali, w środku jest taki mały zoolog

Posted

vege* napisał(a):
ok to czekamy niecierpliwie :-)
meadow to ten taki zielony w ważki? jak tak to też uwielbiam ten wzór, ale chyba jest wycofany, albo zostały jakieś resztki?

Dokładnie, ja mam tylko smycz 120 cm, ostatnią sztukę chętnie bym obrożę dokupiła :D

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Dokładnie, ja mam tylko smycz 120 cm, ostatnią sztukę chętnie bym obrożę dokupiła :D

Ostatnio na warszawskiej wystawie widziałam obrożę w tym wzorze ;) Jeśli na krajówce jeszcze będzie, mogę Ci kupić ;)