Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

omry napisał(a):
Mamy z tej samej serii, okrągłą czerwoną z psiakiem :) Z tyłu napisane czarnym długopisem dwa numery telefonów i jest okej. Bałam się o wodę, ale brodzenie wytrzymało. Nie wiem, jak to jest z psami, które namiętnie pływają, ale moczona była już nieraz i wszystko się trzyma ładnie.

Trop na szczęście jeszcze nie jest bardzo 'wodny', więc nie ma problemu. W przyszłości chcę zainwestować w grawerowaną, ale to przy okazji. Ja napisałam jego imię i mój numer.

Posted

[quote name='diabelkowa']znaczy sie wiesz to jest takie miejsce gdzie przychodzisz z psem , pies wchodzi po takiej rowni pochylej do wanny i go kapiesz samemu i jeszcze za to placisz, amerykanie potrafia rozne rzeczy wymyslec, ale tragiczniejsza opcja dla psa jest cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=k05AfPBPk30
Straszne. To nawet ni jest kapiel tylko zamoczenie w wodzie. Żadnego szamponu/odżywki tam nie widziałam.
A z kotem to już okrucieństwo!

Podoba mi się ta wasza gumowa obroża :)

Id świetny, ale jakoś nie mogę uwierzyć że napisy się nie ścierają ihihihhi

Posted

[quote name='zmorcia']Nie, myślę że okłucia będą.
Moje "siodło" to konik polski. A one wszystkie jak to powiedzieć po ludzku... są szare :D

Ja myślałabym raczej nad czymś kontrastowym:

To by super pasowało bo nie dość że chyba mało brudzące, kontrastowe to jeszcze w połączeniu z szarym :D
Każdy turkus będzie też świetnie wyglądał.

Posted

anetta napisał(a):
Id świetny, ale jakoś nie mogę uwierzyć że napisy się nie ścierają ihihihhi

To uwierz :) Mamy adresówkę ponad miesiąc, moczona jest codziennie.

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Marchewkowy- już tyle !? A matko! :PP Widzę, że te motylki baardzo Ci się podobają, że kupilaś je w 2 rozmiarach ;D

Tak motylki są super :D kupiłam w 2 rozmiarach bo z tego małego mała szybko wyrośnie.
Zapomniałam o Jelonkach od Gopsowej... Zrobię dziś fotkę.

japanisze napisał(a):
Cudowny ten niebieski Hilton w gwiazdki, ale pewnie nie ma go w szerokości 2,5 cm(???)

To 2 cm, wziełam najszerszy :)

bobroska. napisał(a):
Marchewkowy, jaki jest rozmiar tego wszystkiego?

Pewnie pytasz o szerokości hmm

od lewej kropki hiltona 2 cm, obroża hil.tona 10/15 mm(nie pamietam) i 20 mm, rogz L, Hilton w gwiazdki 2 cm, rogz XL rogzette.
Od dołu
Sówki Dogstyle 2cm+ eko, woza 10 mm, Trixie S, Mac Leather 10 mm
:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']znaczy sie wiesz to jest takie miejsce gdzie przychodzisz z psem , pies wchodzi po takiej rowni pochylej do wanny i go kapiesz samemu i jeszcze za to placisz, amerykanie potrafia rozne rzeczy wymyslec, ale tragiczniejsza opcja dla psa jest cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=k05AfPBPk30

u nas w mieście też jest taka psia pralnia - fajne rozwiązanie dla ludzi, którzy mają dużego psa, który np. nie zmieści się w wannie lub brodziku ;-) a chcą go wykąpać

Co do filmiku - okrucieństwo w czystej postaci :-(

Posted

dzięki dziewczyny ! wezmę któreś połączenie z lewej .
[quote name='Naklejka']

Małe bo małe, ale może coś pomoże ;)
wielkie dzięki , bardzo się przydało :lol:

Posted

motyleqq napisał(a):
kurde gops, też mi się ta tasiemka podoba i teraz mam dylemat, czy wziąć ją, czy krasnale które planowałam:shake::evil_lol:

ptaszki wymiatają :evil_lol::eviltong: dla mnie najlepsza tasiemka z tych nowych :lol:

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Diabełkowa gumowa obroża super ;) to jest Dublin Dog?? W jakiej części Stanów mieszkasz??

To Gummi pet ;) Kupilam je w Redmond w stanie Waszyngton, to niedaleko Seattle. I juz nie mieszkam tylko wreszcie z psem w PL siedze

Posted

O wytrzymałość się jakoś nie boję Pony ( koniki polskie) nie ciągają, przynajmniej moje tego nie robią. A kantarek myślę, że by wytrzymał, bo moje to mają mniejszą siłę niż 40 kg labek sąsiadów, którego miałam okazje wyprowadzać. Więc nie wiem jeśli activdog lub ewentualnie dogstyle mogą utrzymać takiego wielkiego ciągnącego psiaka myślę, że nieciągnącego konika też wytrzyma.

Posted

[quote name='westie_justa']ale szelki z tymi tasiemkami chyba tez mozna... zamawiać u Marty..? bo niema aukcji szelkowej:P
szelek na allegro nie wystawiam z tasiemkami :)
w razie co można zamówić przez PW ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
szelek na allegro nie wystawiam z tasiemkami :)
w razie co można zamówić przez PW ;)

a to dobrze dzieki;)

jeja turkusowa eko bedzie moja:diabloti:

Posted

Asia&Luna napisał(a):
łaaa cudo:loveu::loveu: piękne połączenie kolorów

dziekuje:loveu: :loveu:

westie_justa napisał(a):
a to dobrze dzieki;-)

jeja turkusowa eko bedzie moja:diabloti:

zapraszam,:diabloti: