Trop2011 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 omry napisał(a):Mamy z tej samej serii, okrągłą czerwoną z psiakiem :) Z tyłu napisane czarnym długopisem dwa numery telefonów i jest okej. Bałam się o wodę, ale brodzenie wytrzymało. Nie wiem, jak to jest z psami, które namiętnie pływają, ale moczona była już nieraz i wszystko się trzyma ładnie. Trop na szczęście jeszcze nie jest bardzo 'wodny', więc nie ma problemu. W przyszłości chcę zainwestować w grawerowaną, ale to przy okazji. Ja napisałam jego imię i mój numer. Quote
anetta Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='diabelkowa']znaczy sie wiesz to jest takie miejsce gdzie przychodzisz z psem , pies wchodzi po takiej rowni pochylej do wanny i go kapiesz samemu i jeszcze za to placisz, amerykanie potrafia rozne rzeczy wymyslec, ale tragiczniejsza opcja dla psa jest cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=k05AfPBPk30 Straszne. To nawet ni jest kapiel tylko zamoczenie w wodzie. Żadnego szamponu/odżywki tam nie widziałam. A z kotem to już okrucieństwo! Podoba mi się ta wasza gumowa obroża :) Id świetny, ale jakoś nie mogę uwierzyć że napisy się nie ścierają ihihihhi Quote
barberry Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='zmorcia']Nie, myślę że okłucia będą. Moje "siodło" to konik polski. A one wszystkie jak to powiedzieć po ludzku... są szare :D Ja myślałabym raczej nad czymś kontrastowym: To by super pasowało bo nie dość że chyba mało brudzące, kontrastowe to jeszcze w połączeniu z szarym :D Każdy turkus będzie też świetnie wyglądał. Quote
omry Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 anetta napisał(a):Id świetny, ale jakoś nie mogę uwierzyć że napisy się nie ścierają ihihihhi To uwierz :) Mamy adresówkę ponad miesiąc, moczona jest codziennie. Quote
puchu Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Mam liski, ptaszki i myszki i te ostatnie są zdecydowanie mniej brudzące. Chociaż Szczurzaste nie specjalnie brudzi akcesoria. Quote
Smile of Red Witch Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Diabełkowa gumowa obroża super ;) to jest Dublin Dog?? W jakiej części Stanów mieszkasz?? Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 MakeBelieve napisał(a):Marchewkowy- już tyle !? A matko! :PP Widzę, że te motylki baardzo Ci się podobają, że kupilaś je w 2 rozmiarach ;D Tak motylki są super :D kupiłam w 2 rozmiarach bo z tego małego mała szybko wyrośnie. Zapomniałam o Jelonkach od Gopsowej... Zrobię dziś fotkę. japanisze napisał(a):Cudowny ten niebieski Hilton w gwiazdki, ale pewnie nie ma go w szerokości 2,5 cm(???) To 2 cm, wziełam najszerszy :) bobroska. napisał(a):Marchewkowy, jaki jest rozmiar tego wszystkiego? Pewnie pytasz o szerokości hmm od lewej kropki hiltona 2 cm, obroża hil.tona 10/15 mm(nie pamietam) i 20 mm, rogz L, Hilton w gwiazdki 2 cm, rogz XL rogzette. Od dołu Sówki Dogstyle 2cm+ eko, woza 10 mm, Trixie S, Mac Leather 10 mm :diabloti: Quote
Kajusza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='diabelkowa']znaczy sie wiesz to jest takie miejsce gdzie przychodzisz z psem , pies wchodzi po takiej rowni pochylej do wanny i go kapiesz samemu i jeszcze za to placisz, amerykanie potrafia rozne rzeczy wymyslec, ale tragiczniejsza opcja dla psa jest cos takiego : http://www.youtube.com/watch?v=k05AfPBPk30 u nas w mieście też jest taka psia pralnia - fajne rozwiązanie dla ludzi, którzy mają dużego psa, który np. nie zmieści się w wannie lub brodziku ;-) a chcą go wykąpać Co do filmiku - okrucieństwo w czystej postaci :-( Quote
gops Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 dzięki dziewczyny ! wezmę któreś połączenie z lewej . [quote name='Naklejka'] Małe bo małe, ale może coś pomoże ;) wielkie dzięki , bardzo się przydało :lol: Quote
motyleqq Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 kurde gops, też mi się ta tasiemka podoba i teraz mam dylemat, czy wziąć ją, czy krasnale które planowałam:shake::evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 do mnie idą dwie lupinowe smycze :) Go go gecko 2,5 cm 120 cm oraz Meadow :loveu: Quote
gops Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 motyleqq napisał(a):kurde gops, też mi się ta tasiemka podoba i teraz mam dylemat, czy wziąć ją, czy krasnale które planowałam:shake::evil_lol: ptaszki wymiatają :evil_lol::eviltong: dla mnie najlepsza tasiemka z tych nowych :lol: Quote
Ewa&Duffel Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Jak myślicie, który kolor tych szelek wziąć dla Duffla ? http://juliusk9-sport.pl/szelki-k9-power-rozm-p-68.html Najbardziej mi się podoba błękitny, ale nie wiem, czy taki jasny kolor ma sens przy jego 'zamiłowaniu' do czystości...:lol: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 błękit ślicznie będzie na nim wyglądać:evil_lol: :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Diabełkowa gumowa obroża super ;) to jest Dublin Dog?? W jakiej części Stanów mieszkasz?? To Gummi pet ;) Kupilam je w Redmond w stanie Waszyngton, to niedaleko Seattle. I juz nie mieszkam tylko wreszcie z psem w PL siedze Quote
Litterka Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Przeglądam stronę Marty i nigdzie nie widzę tych nowych tasiemek, a o ekoskórkach to już w ogóle zapomnij... Czyżbym albo źle szukała, albo co? Quote
zmorcia Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 O wytrzymałość się jakoś nie boję Pony ( koniki polskie) nie ciągają, przynajmniej moje tego nie robią. A kantarek myślę, że by wytrzymał, bo moje to mają mniejszą siłę niż 40 kg labek sąsiadów, którego miałam okazje wyprowadzać. Więc nie wiem jeśli activdog lub ewentualnie dogstyle mogą utrzymać takiego wielkiego ciągnącego psiaka myślę, że nieciągnącego konika też wytrzyma. Quote
gops Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Litterka']Przeglądam stronę Marty i nigdzie nie widzę tych nowych tasiemek, a o ekoskórkach to już w ogóle zapomnij... Czyżbym albo źle szukała, albo co? http://allegro.pl/unikatowe-obroze-obroza-28wzorow-nowe-wzory-i1787003282.html :) Quote
Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 ale szelki z tymi tasiemkami chyba tez mozna... zamawiać u Marty..? bo niema aukcji szelkowej:P Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='westie_justa']ale szelki z tymi tasiemkami chyba tez mozna... zamawiać u Marty..? bo niema aukcji szelkowej:P szelek na allegro nie wystawiam z tasiemkami :) w razie co można zamówić przez PW ;) Quote
Asia&Kleo Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Marta_Ares'] http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00884.jpg łaaa cudo:loveu::loveu: piękne połączenie kolorów Quote
Yuveza Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marta_Ares napisał(a):szelek na allegro nie wystawiam z tasiemkami :) w razie co można zamówić przez PW ;) a to dobrze dzieki;) jeja turkusowa eko bedzie moja:diabloti: Quote
gops Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marta świetna obroża z turkusem! :lol: sucz w blue sport 2,5cm rogza Uploaded with ImageShack.us Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Asia&Luna napisał(a):łaaa cudo:loveu::loveu: piękne połączenie kolorów dziekuje:loveu: :loveu: westie_justa napisał(a):a to dobrze dzieki;-) jeja turkusowa eko bedzie moja:diabloti: zapraszam,:diabloti: Quote
Marchewkowy Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Marta, Jezuuu boski ten turkus, super połączenie http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/WAKACJE/DSC00935-1.jpg Gops ślicznie miśce w sporcie :P Quote
Recommended Posts