Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko dotyczące eko-skóry. Jak ona wygląda po dłuższym użytkowaniu? Łatwo się niszczy? Nasze szelki norweskie od Marty są podszyte polarem i mimo bardzo intensywnych przeżyć wygląda on wciąż jak nowy ;) Ciekawa jestem, jak to wygląda z eko :)

Posted

Asti napisał(a):
Mam pytanko dotyczące eko-skóry. Jak ona wygląda po dłuższym użytkowaniu? Łatwo się niszczy? Nasze szelki norweskie od Marty są podszyte polarem i mimo bardzo intensywnych przeżyć wygląda on wciąż jak nowy ;) Ciekawa jestem, jak to wygląda z eko :)

Ja szele guardy dla suczy kupiłam pod koniec października, trzymają się świetnie ;) Były wielokrotnie wodowane, skórka nię pęka, nie ściera się itp. Oprócz szeli qndle biegają także w obrożach z eko i też nie ulegają zniszczeniom.

Posted

[quote name='Agnes']Voute gops ma bardzo fajnie dobrane liski kolorystycznie, ale ja skleroze mam i musi sama napisac co i jak ;)

Podkladowa brazowa i zielen eko - wygladala na zywo slicznie

Bardzo ładnie są dobrane te kolory dla lisków i jelonków :)

Posted

AgataP napisał(a):
Marchewkowy napisz lepiej jakie to rozmiary ;) pewnie pójdą jak swieże bułki :)

Walczę jeszcze ze sobą bo dalej mi się podobają te obroże ale kolekcja mi się już nie mieści w pudełku :P

Marta, nowości bardzooo ładne :) a Aresowi w Gopsowej kratce ślicznie :)
Toyota, Rzeczywiście gwiazda :D ślicznie jej w tym hunterze...
Pestka i Docent też super, a lupione krowy rewelacja :)

Asti napisał(a):

My też intensywnie eko używamy i jest super mimo moczenia, tarzania biegania, prania nic nie pęka, nie kruszy się i kolory też bez zmian :)

Posted

Bo nie było :-(.
Jak znajdę to kupie niebieską obroże.
Na razie będzie chodzić z obrożą i czarną flexi i smyczą łancuszkową, a smycz będzie do dławika.

Posted

Byłam w dwóch sklepach i było dokładnie to samo. Małe niebieskie obroże, duże obroże zielone(mam tą) a smycze cienkie zielone a szerokie niebieskie(tą też mam) . co za ironia losu. Jak znajdę niebieską obroże to kupie bo ma fajny kolorek. Do smyczy znalazłam czraną obroże. Ta lepiej pasuje.

Posted

Największy problem z Hiltonami - są w bardzo niewielu sklepach, tym bardziej w kompletach. U nas w mieście póki co znalazłam tylko jeden z nimi sklep, ale i tak nie ma dużo wzorów i rozmiarów.
Mam pytanie - czy ktoś ma różową obroże/smycz z ElPerro i mógłby wrzucić zdjęcia? Tym na EP nie ufam, strasznie przekłamują kolory...