toyota Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Pestka w wersji Glamour /Dingo/ ;): Docent w starych dobrych krowach Lupine: Quote
vege* Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg600/scaled.php?server=600&filename=dsc0448ow.jpg&res=medium ta obroża jest cudna, od zawsze mi się podobała :loveu:, szkoda, że Lupine tak skoczyło z cenami w górę :-( Quote
Asti Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Mam pytanko dotyczące eko-skóry. Jak ona wygląda po dłuższym użytkowaniu? Łatwo się niszczy? Nasze szelki norweskie od Marty są podszyte polarem i mimo bardzo intensywnych przeżyć wygląda on wciąż jak nowy ;) Ciekawa jestem, jak to wygląda z eko :) Quote
Culineo Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 eko się nie niszczy bynajmniej u mnie :D a jest to obroża używana do pływania tarzania biegania i normalnego użytkowania od pół roku :) Quote
Asia&Kleo Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Asti napisał(a):Mam pytanko dotyczące eko-skóry. Jak ona wygląda po dłuższym użytkowaniu? Łatwo się niszczy? Nasze szelki norweskie od Marty są podszyte polarem i mimo bardzo intensywnych przeżyć wygląda on wciąż jak nowy ;) Ciekawa jestem, jak to wygląda z eko :) Ja szele guardy dla suczy kupiłam pod koniec października, trzymają się świetnie ;) Były wielokrotnie wodowane, skórka nię pęka, nie ściera się itp. Oprócz szeli qndle biegają także w obrożach z eko i też nie ulegają zniszczeniom. Quote
bazylowa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Agnes']Voute gops ma bardzo fajnie dobrane liski kolorystycznie, ale ja skleroze mam i musi sama napisac co i jak ;) Podkladowa brazowa i zielen eko - wygladala na zywo slicznie Bardzo ładnie są dobrane te kolory dla lisków i jelonków :) Quote
ania > Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Marta_Ares napisał(a):Ares w komplecie od Gops fajnie, a Ares pozuje jak model do sesji Burberry :cool3: Quote
Marchewkowy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 AgataP napisał(a):Marchewkowy napisz lepiej jakie to rozmiary ;) pewnie pójdą jak swieże bułki :) Walczę jeszcze ze sobą bo dalej mi się podobają te obroże ale kolekcja mi się już nie mieści w pudełku :P Marta, nowości bardzooo ładne :) a Aresowi w Gopsowej kratce ślicznie :) Toyota, Rzeczywiście gwiazda :D ślicznie jej w tym hunterze... Pestka i Docent też super, a lupione krowy rewelacja :) Asti napisał(a):Mam pytanko dotyczące eko-skóry. Jak ona wygląda po dłuższym użytkowaniu? Łatwo się niszczy? Nasze szelki norweskie od Marty są podszyte polarem i mimo bardzo intensywnych przeżyć wygląda on wciąż jak nowy ;) Ciekawa jestem, jak to wygląda z eko :) My też intensywnie eko używamy i jest super mimo moczenia, tarzania biegania, prania nic nie pęka, nie kruszy się i kolory też bez zmian :) Quote
Milena9 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kupiłam Sarze obroże i smycz Hilton. Jak myślicie kolory pasują do siebie? Quote
Diora Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Średnio pasują ;) Dlaczego nie kupiłaś kompletu? Smycz ma bardzo ładny kolor Quote
Milena9 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Bo nie było :-(. Jak znajdę to kupie niebieską obroże. Na razie będzie chodzić z obrożą i czarną flexi i smyczą łancuszkową, a smycz będzie do dławika. Quote
toyota Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Oba kolory są ładne, ale do siebie nie pasują. Quote
Kasi i Lena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zupełnie nie pasują do siebie. Oba ładne, zawsze możesz sobie dokupić obroże i smycz do kompletu i będziesz miała dwa:) Quote
Molowe Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Faktycznie średnio do siebie pasują ale jeżeli Tobie to nie przeszkadza...sądze że psu i tak nie robi to różnicy :eviltong: Smycz ma ładny kolorek Quote
Milena9 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Byłam w dwóch sklepach i było dokładnie to samo. Małe niebieskie obroże, duże obroże zielone(mam tą) a smycze cienkie zielone a szerokie niebieskie(tą też mam) . co za ironia losu. Jak znajdę niebieską obroże to kupie bo ma fajny kolorek. Do smyczy znalazłam czraną obroże. Ta lepiej pasuje. Quote
paulaa. Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 W niebieskim komplecie super będzie wyglądać, bardzo jej ten kolor pasuje. ;) Quote
rashelek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Największy problem z Hiltonami - są w bardzo niewielu sklepach, tym bardziej w kompletach. U nas w mieście póki co znalazłam tylko jeden z nimi sklep, ale i tak nie ma dużo wzorów i rozmiarów. Mam pytanie - czy ktoś ma różową obroże/smycz z ElPerro i mógłby wrzucić zdjęcia? Tym na EP nie ufam, strasznie przekłamują kolory... Quote
barberry Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nasze ostatnie zakupy :D [SIZE="1"]jeszcze niewyregulowane... Quote
MakeBelieve Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 super są! ile dałaś? kurcze, czyli na moją ten pasek będzie za szeroki -.- kupiłabym ten inny model, ale pewnie pasek na klacie będzie zły -.- Quote
Yuveza Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Marta przysłali ci odpowiedź na te ZeroDc czy ten turkus to turkus:eviltong:? Quote
Recommended Posts