Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w deszczu rosnę napisał(a):
bo są tandetne, nie lubię gdy coś udaje coś czym nie jest :) a obrożę ekoskórkową mam i cierpię w oczekiwaniu na powrót szelek...

Miałam szelki ekoskórkowe całe (chyba, muscat macleather to się zwało), teraz mam z podszyciem z ekoskórki właśnie i... pierwsze sprzedałam a drugich bym nie wymieniła na żadne inne :evil_lol:

W ogóle jestem zachwycona, jeśli chodzi o nasze szelki :) Zebrały już mnóstwo pochwał na spacerach nawet ;)

Posted

Właśnie wyciągnęłam awizo i jestem w 90% przekonana, że to wyczekiwane przeze mnie obróżki od Marty:loveu::multi:
Jak tylko się okaże, to postaram się jeszcze dziś wstawic fotki:eviltong:

Posted

MakeBelieve napisał(a):
ja chcę dublin doga, ale węższego! :((
jakie podszycie do szelek jelonkowym na czerwonym podkładzie??

Mi się wydaje, że zielone by było ok.

W jakim czasie Tania odpisuje na maile? Ja do niej pisałam w piątek wieczorem ale dalej nie dostałam odpowiedzi. :(

Posted

bobroska. napisał(a):

W jakim czasie Tania odpisuje na maile? Ja do niej pisałam w piątek wieczorem ale dalej nie dostałam odpowiedzi. :(

Mi odpisała może po 2h :-) może wyjechała gdzieś na wczasy i nie dostępu do neta.

Posted

bobroska. napisał(a):

Z tego, co wyczytałam na stronie, to Tania nie odpisuje w weekendy.

Posted

westie_justa napisał(a):
rybki wygladają bardzo plazowo:D co to za fajna eko?

Eko wzięłam żółtą, w rzeczywistości taka piaskowa się wydaje, mnie się najbardziej to połączenie podoba ;)

Posted

Pietruszka napisał(a):
Eko wzięłam żółtą, w rzeczywistości taka piaskowa się wydaje, mnie się najbardziej to połączenie podoba ;)

No wlasnie tak ładna nie wygląda na taki żółty tylko taki piasek:D bbardzo fajna:D

Marchewkowa- to czekamy :diabloti:

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Ale świenie pasuje ten wzorek do Wegi :)

Kasi i Lena napisał(a):
Ślicznie Wega wygląda w tym rogzie. Aż mi się wyć chce że na moje okazał się za wielki.

dziękuje, dziekuję :-) mi też Wegetka się w nim bardzo podoba.... i naszym spacerowym koleżankom-psiarom też ;-)