MakeBelieve Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ja chcę dublin doga, ale węższego! :(( jakie podszycie do szelek jelonkowym na czerwonym podkładzie?? Quote
w deszczu rosnę Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 weszka napisał(a):Krateczki mówicie ;) Mam jedną jedyną na zbyciu - poprzednia kolekcja model BOARDWALK rozm. M. Chętnych zapraszam na PW ;) świetna, szkoda, że m-ka dla mego za mała Quote
evel Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 w deszczu rosnę napisał(a):bo są tandetne, nie lubię gdy coś udaje coś czym nie jest :) a obrożę ekoskórkową mam i cierpię w oczekiwaniu na powrót szelek... Miałam szelki ekoskórkowe całe (chyba, muscat macleather to się zwało), teraz mam z podszyciem z ekoskórki właśnie i... pierwsze sprzedałam a drugich bym nie wymieniła na żadne inne :evil_lol: W ogóle jestem zachwycona, jeśli chodzi o nasze szelki :) Zebrały już mnóstwo pochwał na spacerach nawet ;) Quote
Pietruszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Właśnie wyciągnęłam awizo i jestem w 90% przekonana, że to wyczekiwane przeze mnie obróżki od Marty:loveu::multi: Jak tylko się okaże, to postaram się jeszcze dziś wstawic fotki:eviltong: Quote
bobroska. Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 MakeBelieve napisał(a):ja chcę dublin doga, ale węższego! :(( jakie podszycie do szelek jelonkowym na czerwonym podkładzie?? Mi się wydaje, że zielone by było ok. W jakim czasie Tania odpisuje na maile? Ja do niej pisałam w piątek wieczorem ale dalej nie dostałam odpowiedzi. :( Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 bobroska. napisał(a): W jakim czasie Tania odpisuje na maile? Ja do niej pisałam w piątek wieczorem ale dalej nie dostałam odpowiedzi. :( Mi odpisała może po 2h :-) może wyjechała gdzieś na wczasy i nie dostępu do neta. Quote
puchu Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Tania mne miała przez kilka dni dostępu do kompa. Quote
taxelina Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 A my dostalysmy dzis od jednej dogomaniaczki obroze hilton :loveu: i smycz do naszego rogz :loveu: (zdjecia beda jak odzyskam aparat) Quote
Pietruszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nasze pierwsze, ale nie ostatnie obróżki z dogstyle. Są naprawde cudne:loveu: "Szopy" i "Rybki" i ze smyczką Na modelach pokażę innym razem. Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 rybki wygladają bardzo plazowo:D co to za fajna eko? Quote
Litterka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 bobroska. napisał(a):W jakim czasie Tania odpisuje na maile? Ja do niej pisałam w piątek wieczorem ale dalej nie dostałam odpowiedzi. :( Z tego, co wyczytałam na stronie, to Tania nie odpisuje w weekendy. Quote
Pietruszka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 westie_justa napisał(a):rybki wygladają bardzo plazowo:D co to za fajna eko? Eko wzięłam żółtą, w rzeczywistości taka piaskowa się wydaje, mnie się najbardziej to połączenie podoba ;) Quote
Marchewkowy Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bardzo ładne Kinga :) Czekam na fotki na Falsecie :D A ja robię porządki i będzie obrożowa wyprzedaż :P Quote
Kajusza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 A oto moje Wegetka w pierwszym Rogzie :-) Quote
Yuveza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Pietruszka napisał(a):Eko wzięłam żółtą, w rzeczywistości taka piaskowa się wydaje, mnie się najbardziej to połączenie podoba ;) No wlasnie tak ładna nie wygląda na taki żółty tylko taki piasek:D bbardzo fajna:D Marchewkowa- to czekamy :diabloti: Quote
Asia&Kleo Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ale świenie pasuje ten wzorek do Wegi :) Quote
Kasi i Lena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ślicznie Wega wygląda w tym rogzie. Aż mi się wyć chce że na moje okazał się za wielki. Quote
Kajusza Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Asia&Luna napisał(a):Ale świenie pasuje ten wzorek do Wegi :) Kasi i Lena napisał(a):Ślicznie Wega wygląda w tym rogzie. Aż mi się wyć chce że na moje okazał się za wielki. dziękuje, dziekuję :-) mi też Wegetka się w nim bardzo podoba.... i naszym spacerowym koleżankom-psiarom też ;-) Quote
vege* Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Kajusza ale pasuje ten rogz do Wegi, ślicznie:loveu: Quote
Sheltii Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Bardzo fajnie wyglądają te niebieskie obróżki :) Quote
Voute Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Jaki proponujecie kolor ekoskórki do jelonków i brązowej taśmy podkładowej? Dla rudego psa ;) Quote
Recommended Posts