Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

konikowa napisał(a):
A czy wie ktoś gdzie można dostać zatrzask Lupine 30-50 cm 2.5 szer modele:
Oak&Maple i Meadow?

Z tego co wiem to nigdzie tego nie dostaniesz, bo te wzory wycofali już. Może jakieś niedobitki gdzieś...

Sama chciałam Meadow ale za długo sie zastanawiałam niestety...

Posted

konikowa napisał(a):
A mógłby mi ktoś wytłumaczyć (tylko łopatologicznie:P) jak można zmniejszyć obrożę? Bo chyba kupię większą i będę musiała zmniejszyć.

najlepiej przy regulatorze od spodu odpruć taśmę uciąc odpowiedni kawalek i przyszyć spowrotem.

Posted

I właśnie o to mi chodziło:D
Moją mózgownicą doszłam tylko do pomysłu żeby przeciąć obrożę w połowie poodcinać tyle ile potrzeba i zszyć:P Cóż moja pomysłowość nie zna granic!

Posted

Przynajmniej ktoś mnie oświecił i dał dużo lepszy pomysł:D Teraz mogę spokojnie kupować a potem się będę martwić jak dobrze zszyć, a najwyżej zaniosę do krawcowej;P

Zdjęcia pokazuj, pokazuj!

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Majka grubiutka się robi widzę ;)
Fajne te sledy ;)
nic mi nie mow o tym jak ona wyglada:angryy:
mowie Tztowi ze powinna schudnąć, ale to jak grochem o sciane....:roll:- jest zima pies musi przytyć:roll:

dzieki ;)

[quote name='Magda25']Marta, co to za obrożę ma Mayka? Bardzo ładna
milo to slyszec:razz:
obrożę robił Tzt

Fotki bez pchlarzy:

acha szycie jednych pierwszych szelek (dla Aresa) zajęło Tztowi 3 godziny... a pozniej okazalo sie ze jeszcze potrzebują jednak troche poprawek zeby dobrze sie ukłądały....:roll:

Posted

Obroża niebieska śliczna i bardzo do Mayki pasuje :loveu:
Rzeczywiście trochę jej się przytyło :evil_lol: ile aktualnie waży, bo chyba sporo?

Posted

gops napisał(a):
zamowilam puppy lova 2,5cm i rogza rozowego z nitka
ale mnie na roz wzielo ;D

hehe biedna Misia:diabloti:

a ktos mial chyba nic juz nie zamawiac do kwietnia:evil_lol: :evil_lol:

a do mnie w koncu dzisiaj zostala wyslana smycz odblaskowa, przepinana z Trixie....

co do Mayki nie mam pojecia ile wazy pewnie cos ok 25/26kg

Posted

a mi kolejny sklep odpisał, ze nie ma mojego wymarzonego kompleciuku w rude liski.... :( chyba zostaje mi zamówienie w psiej misce...ale ceny mają takie, ze w innych sklepach bym za to dodatkową obroze miała ;(...może się skuszę na same obroże właśnie...kupiłam na all czarną flexi to każda będzie pasować ale to nie to samo co komplecik...

Posted

Marta_Ares napisał(a):
hehe biedna Misia:diabloti:

a ktos mial chyba nic juz nie zamawiac do kwietnia:evil_lol: :evil_lol:

a do mnie w koncu dzisiaj zostala wyslana smycz odblaskowa, przepinana z Trixie....

co do Mayki nie mam pojecia ile wazy pewnie cos ok 25/26kg

oj tam ;D
damy rade
a Mayka troszke nabrala masy penwnie na zime ;D

Posted

Dzisiejsza wizyta w zoologicznym (niby tylko po karme :p) skończyła się zakupem przeplatanej, błękitno-czarnej przepinanej smyczy :-) Nadal czekam na identyfikatory- jak przyślą wstawie zdjęcia.

Posted

& Gloria & napisał(a):
Dzisiejsza wizyta w zoologicznym (niby tylko po karme :p) skończyła się zakupem przeplatanej, błękitno-czarnej przepinanej smyczy :-) Nadal czekam na identyfikatory- jak przyślą wstawie zdjęcia.

oo uwielbiam plecionki :) i jeszcze taki kolorek...

jakiej firmy smycz? i jaka cena :)

moge sie usmiechnac o fotke?