Migori Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 konikowa napisał(a):A czy wie ktoś gdzie można dostać zatrzask Lupine 30-50 cm 2.5 szer modele: Oak&Maple i Meadow? Z tego co wiem to nigdzie tego nie dostaniesz, bo te wzory wycofali już. Może jakieś niedobitki gdzieś... Sama chciałam Meadow ale za długo sie zastanawiałam niestety... Quote
konikowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A mógłby mi ktoś wytłumaczyć (tylko łopatologicznie:P) jak można zmniejszyć obrożę? Bo chyba kupię większą i będę musiała zmniejszyć. Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 konikowa napisał(a):A mógłby mi ktoś wytłumaczyć (tylko łopatologicznie:P) jak można zmniejszyć obrożę? Bo chyba kupię większą i będę musiała zmniejszyć. najlepiej przy regulatorze od spodu odpruć taśmę uciąc odpowiedni kawalek i przyszyć spowrotem. Quote
konikowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 I właśnie o to mi chodziło:D Moją mózgownicą doszłam tylko do pomysłu żeby przeciąć obrożę w połowie poodcinać tyle ile potrzeba i zszyć:P Cóż moja pomysłowość nie zna granic! Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 hehe chyba z aladnie by to nie wygladalo :D a tak to nic nie bedzie widac ;) mam zdjecia Aresy i Mayki w sledach i nowych obrożach :D za chwile cos wybiore i moze wstawie :P Quote
konikowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Przynajmniej ktoś mnie oświecił i dał dużo lepszy pomysł:D Teraz mogę spokojnie kupować a potem się będę martwić jak dobrze zszyć, a najwyżej zaniosę do krawcowej;P Zdjęcia pokazuj, pokazuj! Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 najpierw jeden z klientów :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 nowe sledy i obroze, prosze nie zwracać uwagi na tragiczną jakość zdjęć:roll: Quote
konikowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Sledy super, ale i tak (jak już wcześniej Ci mówiłam) obroża Mayki najlepsza! Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 hehe dzieki, ale w tym roku jak te salcesony maja wygodne szelki to nie chce im sie ciagnac:angryy: :angryy: a w tamtym roku w zwyklych guardach szalały jak głupie:roll: Quote
Onomato-Peja Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Majka grubiutka się robi widzę ;) Fajne te sledy ;) Quote
Migori Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Marta, co to za obrożę ma Mayka? Bardzo ładna Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Majka grubiutka się robi widzę ;) Fajne te sledy ;) nic mi nie mow o tym jak ona wyglada:angryy: mowie Tztowi ze powinna schudnąć, ale to jak grochem o sciane....:roll:- jest zima pies musi przytyć:roll: dzieki ;) [quote name='Magda25']Marta, co to za obrożę ma Mayka? Bardzo ładna milo to slyszec:razz: obrożę robił Tzt Fotki bez pchlarzy: acha szycie jednych pierwszych szelek (dla Aresa) zajęło Tztowi 3 godziny... a pozniej okazalo sie ze jeszcze potrzebują jednak troche poprawek zeby dobrze sie ukłądały....:roll: Quote
WeronikaM Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/ZIMA/DSC03555.jpg ta jest super !!! :loveu: Quote
diabelkowa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ladna ta maykowa obroza ale to sadlo maykowe uuu... ;p Quote
vege* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Obroża niebieska śliczna i bardzo do Mayki pasuje :loveu: Rzeczywiście trochę jej się przytyło :evil_lol: ile aktualnie waży, bo chyba sporo? Quote
gops Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 zamowilam puppy lova 2,5cm i rogza rozowego z nitka ale mnie na roz wzielo ;D Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gops napisał(a):zamowilam puppy lova 2,5cm i rogza rozowego z nitka ale mnie na roz wzielo ;D hehe biedna Misia:diabloti: a ktos mial chyba nic juz nie zamawiac do kwietnia:evil_lol: :evil_lol: a do mnie w koncu dzisiaj zostala wyslana smycz odblaskowa, przepinana z Trixie.... co do Mayki nie mam pojecia ile wazy pewnie cos ok 25/26kg Quote
Kateczka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 a mi kolejny sklep odpisał, ze nie ma mojego wymarzonego kompleciuku w rude liski.... :( chyba zostaje mi zamówienie w psiej misce...ale ceny mają takie, ze w innych sklepach bym za to dodatkową obroze miała ;(...może się skuszę na same obroże właśnie...kupiłam na all czarną flexi to każda będzie pasować ale to nie to samo co komplecik... Quote
gops Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Marta_Ares napisał(a):hehe biedna Misia:diabloti: a ktos mial chyba nic juz nie zamawiac do kwietnia:evil_lol: :evil_lol: a do mnie w koncu dzisiaj zostala wyslana smycz odblaskowa, przepinana z Trixie.... co do Mayki nie mam pojecia ile wazy pewnie cos ok 25/26kg oj tam ;D damy rade a Mayka troszke nabrala masy penwnie na zime ;D Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 gops napisał(a):oj tam ;D damy rade a Mayka troszke nabrala masy penwnie na zime ;D nie mow tak jak Marcin:diabloti: Quote
& Gloria & Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Dzisiejsza wizyta w zoologicznym (niby tylko po karme :p) skończyła się zakupem przeplatanej, błękitno-czarnej przepinanej smyczy :-) Nadal czekam na identyfikatory- jak przyślą wstawie zdjęcia. Quote
Marta_Ares Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 & Gloria & napisał(a):Dzisiejsza wizyta w zoologicznym (niby tylko po karme :p) skończyła się zakupem przeplatanej, błękitno-czarnej przepinanej smyczy :-) Nadal czekam na identyfikatory- jak przyślą wstawie zdjęcia. oo uwielbiam plecionki :) i jeszcze taki kolorek... jakiej firmy smycz? i jaka cena :) moge sie usmiechnac o fotke? Quote
Bewarka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nowy wzór na styczeń z Lupina dla małych psów. :) Mi się nie podoba. Quote
Recommended Posts